Sleva!

Vestavná indukční varná deska s odsáváním Elica NIKOLATESLA BL/F/83

53,226 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

8020283042094
Vestavná indukční varná deska s odsáváním Elica NIKOLATESLA BL/F/83 62,274  53,226 

✓ Skladem 4ks

Popis produktu

Vestavěná indukční varná deska s odsáváním Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je špičkovým řešením pro moderní kuchyně, které kombinuje indukční vaření s integrovaným odsávacím systémem. Čtyři indukční varné zóny zaručují efektivní rozložení tepla, zatímco dotykové ovládání a bezpečnostní funkce jako indikátor zbytkového tepla a dětská pojistka poskytují pohodlí a bezpečnost při vaření. Černý minimalistický design a vestavěná konstrukce se snadno integrují do jakéhokoli kuchyňského prostředí. Příslušenství jako uhlíkové filtry a adaptéry pro odsávání lze dokoupit, což umožňuje přizpůsobit varnou desku individuálním potřebám.

Funkcionalita a vlastnosti

Varná deska Elica NIKOLATESLA BL/F/83 nabízí čtyři indukční varné zóny pro rychlé a rovnoměrné vaření. Integrovaný odsávací systém efektivně odstraňuje páry a zápachy, což je ideální pro otevřené kuchyně. Intuitivní dotykové ovládání a bezpečnostní prvky jako indikátor zbytkového tepla a dětská pojistka zvyšují komfort a bezpečnost používání. Černý elegantní design a bezproblémová integrace do pracovní desky přidávají kuchyni moderní vzhled.

Design a integrace

Elica NIKOLATESLA BL/F/83 vyniká černým elegantním provedením a minimalistickým designem, který se snadno hodí do různých stylů kuchyní. Vestavěný design zajišťuje dokonalou integraci do kuchyňské linky, čímž vytváří hladký a nepřetržitý vzhled pracovní plochy.

Bezpečnost a pohodlí

Varná deska je vybavena více bezpečnostními funkcemi včetně indikátoru zbytkového tepla a dětské pojistky, které zabraňují nechtěnému spuštění nebo popáleninám. Dotykové ovládání umožňuje snadné nastavení teploty a ovládání odsávání, což zvyšuje pohodlí při vaření.

Příslušenství a přizpůsobení

K varné desce lze dokoupit příslušenství jako uhlíkové filtry a adaptéry pro odsávání, což umožňuje přizpůsobit odsávací systém dle individuálních potřeb a specifikací kuchyně.

Použití a vhodnost

Ideální pro milovníky vaření, Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je vhodná pro malé i velké kuchyně. Integrované odsávání je perfektní volbou pro otevřené obytné prostory a bezpečnostní funkce jsou přínosem pro domácnosti s dětmi.

Technické parametry

Značka : Elica, Model: NIKOLATESLA BL/F/83, Typ: Vestavná indukční varná deska s odsáváním, Počet varných zón: 4, Ovládání: Dotykové, Bezpečnostní funkce: Indikátor zbytkového tepla, Dětská pojistka, Design: Černý, Integrovaný, EAN: 8020283042094, MPN: PRF0120978A, Stav: Nový, Rozměry, Energetická třída a Hmotnost jsou specifikovány podle modelu.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Vestavěná indukční varná deska s odsáváním Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je revolučním krokem v oblasti moderních kuchyňských spotřebičů. Tento inovativní produkt kombinuje vysokou efektivitu indukčního vaření s pokročilým odsávacím systémem, čímž šetří prostor a zjednodušuje proces vaření.

Indukční varné zóny: Deska je vybavena čtyři indukčními varnými zónami, které zajišťují rychlé a rovnoměrné rozložení tepla. Indukční technologie umožňuje rychlejší vaření při nižší spotřebě energie a poskytuje vynikající kontrolu nad teplotou vaření.

Integrovaný odsávací systém: Centrální část varné desky obsahuje výkonný odsávací systém, který efektivně odstraňuje vařením vzniklé páry a zápachy přímo na místě jejich vzniku. Tento systém je ideální pro otevřené kuchyně nebo prostory, kde nelze instalovat klasickou digestořovou kapotu.

Dotykové ovládání: Varná deska je vybavena intuitivním dotykovým ovládacím panelem, který umožňuje snadné nastavení teploty a ovládání odsávání.

Bezpečnostní funkce: Mezi bezpečnostní prvky patří indikátor zbytkového tepla a dětská pojistka, která zabraňuje nechtěnému spuštění varné desky.

Design: S jejím černým elegantním provedením a minimalistickým designem se tato varná deska stane dominantním a stylovým prvkem každé kuchyně. Její vestavěný design zajišťuje dokonalou integraci do pracovní desky bez viditelných přechodů.

Příslušenství: K varné desce lze dokoupit různé příslušenství, jako jsou uhlíkové filtry a různé adaptéry pro odsávání, které umožňují přizpůsobit odsávací systém individuálním potřebám.

Použití:

Varná deska Elica NIKOLATESLA BL/F/83 je ideální pro milovníky vaření, kteří hledají spojení moderního designu a vysokého výkonu. Je vhodná pro malé i velké kuchyně, a díky svému integrovanému odsávání je perfektní volbou pro otevřené obytné prostory. Tento spotřebič je také skvělou volbou pro domácnosti s dětmi, díky bezpečnostním funkcím, jako je dětská pojistka.

Parametry:

Značka: Elica
Model: NIKOLATESLA BL/F/83
Typ: Vestavná indukční varná deska s odsáváním
Počet varných zón: 4
Ovládání: Dotykové
Bezpečnostní funkce: Indikátor zbytkového tepla, Dětská pojistka
Design: Černý, Integrovaný
EAN: 8020283042094
MPN: PRF0120978A
Stav: Nový
Příslušenství: Možnost dokoupení uhlíkových filtrů a adaptérů pro odsávání
Rozměry: Specifikované podle modelu
Energetická třída: Specifikovaná podle modelu
Hmotnost: Specifikovaná podle modelu.

Další informace

Označení

Ovládání: Dotykové

Bezpečnostní funkce: Indikátor zbytkového tepla, Dětská pojistka

Design: Černý, Integrovaný

EAN: 8020283042094

MPN: PRF0120978A

Stav: Nový

Příslušenství: Možnost dokoupení uhlíkových filtrů a adaptérů pro odsávání

Rozměry: Specifikované podle modelu

Energetická třída: Specifikovaná podle modelu

Hmotnost: Specifikovaná podle modelu

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Vestavná indukční varná deska s odsáváním Elica NIKOLATESLA BL/F/83 Vestavná indukční varná deska s odsáváním Elica NIKOLATESLA BL/F/83
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: