Sleva!

Sušička AEG s tepelným čerpadlem série 9000 AbsoluteCare® Plus TR9W80690 Energetická účinnost A+++

19,986 

⛟ Dodání do 24 hod.

⛟ Dodání do 24 hod.

7332543840625
Sušička AEG s tepelným čerpadlem série 9000 AbsoluteCare® Plus TR9W80690 Energetická účinnost A+++ 22,984  19,986 

✓ Skladem 2ks

Popis produktu

AEG tepelné čerpadlo sušička série 9000 s technologií AbsoluteCare® Plus, model TR9W80690, je vrcholným řešením pro efektivní a šetrnou péči o prádlo. S kapacitou 9 kg a energetickou účinností A+++, tato sušička nabízí vysoký výkon a energetickou efektivitu. Technologie AbsoluteCare® Plus zajišťuje, že vaše oblečení zůstane bez smrštění, zachová si tvar a barvu, což je ideální pro citlivé materiály jako vlna a hedvábí. Program MixDry umožňuje sušit různé druhy textilií bez předchozího třídění, zatímco ProSense® automatická kontrola objemu optimalizuje čas a spotřebu energie v závislosti na množství naloženého prádla. Extra velký displej s bílým LED indikátorem, nerezová ocel bubnu a černá barva dveří přidávají na estetice a funkčnosti tohoto přístroje. Certifikace Woolmark Blue a kapacitní měření vlhkosti jsou dalšími prvky, které zdůrazňují kvalitu a inovace této sušičky. EAN číslo: 7332543840625.

Technické údaje

Číslo produktu (PNC): 916 099 279, Třída energetické účinnosti: A+++ (spektrum A+++ až D), Typ displeje: Extra velký displej s bílým LED indikátorem, Barva: Bílá, Materiál bubnu: Nerezová ocel, EAN číslo: 7332543840625, Barva dveří: Černá, Woolmark Blue: Certifikace pro sušení vlny, Systém měření vlhkosti: Kapacitní měření, Příslušenství v balení: Odtoková hadice pro kondenzační vodu (240 cm ). Tyto technické údaje svědčí o vysokém standardu a kvalitě, kterou AEG sušička série 9000 s tepelným čerpadlem nabízí.

Více informací

Sušička AEG série 9000 s tepelným čerpadlem a technologií AbsoluteCare® Plus je navržena pro moderní domácnosti, které hledají spolehlivá a pokročilá řešení pro péči o prádlo. S možností připojení přes WiFi a využitím 3D Scan technologie, tento model představuje špičku v oblasti sušení a péče o textilie. Inovativní funkce a programy, jako je MixDry a ProSense®, zajišťují, že každý kus oblečení je ošetřen s maximální péčí a efektivitou.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Popis produktu: AEG tepelné čerpadlo sušička série 9000 | 9 kg | AbsoluteCare® Plus | TR9W80690 | Energetická účinnost A+++ | EAN: 7332543840625

Sušička AEG řady 9000 s tepelným čerpadlem a technologií AbsoluteCare® Plus, model TR9W80690, představuje špičkové řešení péče o prádlo ve vaší domácnosti. S kapacitou 9 kg nabízí sušička dostatek prostoru pro velké množství prádla. Inovativní technologie AbsoluteCare® Plus zajišťuje, že vaše oblečení je sušené šetrně a zachovává si svůj tvar a barvu. Široká škála programů umožňuje přizpůsobit proces sušení přesným požadavkům různých textilií. Díky efektivní technologii tepelného čerpadla je TR9W80690 nejen energeticky úsporná, ale také nabízí vynikající výkon.

Technologie AbsoluteCare® zaručuje, že nedojde ke smrštění – dokonce ani u vlny a hedvábí. Díky inovativní technologii tepelného čerpadla a přesně kontrolovaným pohybům bubnu suší AbsoluteCare® i ty nejjemnější tkaniny šetrně. Vlna si zachová svůj tvar, hedvábí se nesmrští a dokonce se obnoví i vodoodpudivost vašich outdoorových oděvů.

Program MixDry nevyžaduje předchozí třídění. MixDry šetrně a rovnoměrně ošetřuje vaše syntetické a bavlněné oděvy při optimální teplotě – ani příliš suché, ani příliš vlhké. Bez jakéhokoli třídění. Pokročilá technologie tepelného čerpadla zajišťuje přesné nastavení teploty při zároveň úspoře energie.

ProSense® automatická kontrola objemu šetří čas a energii. Díky pokročilým senzorům vlhkosti ProSense se čas a energie účinně šetří. Tyto senzory přizpůsobují čas a energii potřebnému množství prádla. Takto vaše oblečení dostane při každém sušícím cyklu právě to správné množství péče, aby dlouhodobě vypadalo perfektně a bylo pohodlné pro nošení.

Technické údaje:

Číslo produktu (PNC): 916 099 279
Třída energetické účinnosti: A+++ (spektrum A+++ až D)
Typ displeje: Extra velký displej s bílým LED indikátorem
Barva: Bílá
Materiál bubnu: Nerezová ocel
EAN číslo: 7332543840625
Barva dveří: Černá
Woolmark Blue: Certifikace pro sušení vlny
Systém měření vlhkosti: Kapacitní měření
Příslušenství v balení: Odtoková hadice pro kondenzační vodu (240 cm)

Více informací:

Sušička AEG série 9000 s tepelným čerpadlem a technologií AbsoluteCare® Plus je ideálním řešením pro ty, kteří hledají vysoce účinný a šetrný způsob sušení různých druhů textilií. S možností připojení přes WiFi a využitím 3D Scan technologie je tento model na špičce technologického pokroku v oblasti péče o prádlo.

Další informace

Označení

Série: 9000

Technologie: AbsoluteCare® Plus

Kapacita: 9 kg

Energetická účinnost: A+++

EAN: 7332543840625

Číslo produktu (PNC): 916 099 279

Třída energetické účinnosti: A+++ (spektrum A+++ až D)

Typ displeje: Extra velký displej s bílým LED indikátorem

Barva: Bílá

Materiál bubnu: Nerezová ocel

Barva dveří: Černá

Woolmark Blue: Certifikace pro sušení vlny

Systém měření vlhkosti: Kapacitní měření

Příslušenství v balení: Odtoková hadice pro kondenzační vodu (240 cm)

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Sušička AEG s tepelným čerpadlem série 9000 AbsoluteCare® Plus TR9W80690 Energetická účinnost A+++ Sušička AEG s tepelným čerpadlem série 9000 AbsoluteCare® Plus TR9W80690 Energetická účinnost A+++
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: