Sleva!

Indukční varná deska AEG TII84B00FZ

26,662 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Indukční varná deska AEG TII84B00FZ 30,928  26,662 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Představujeme vám AEG TII84B00FZ, revoluční automatickou indukční varnou desku o šířce 80 cm, která spojuje moderní design a pokročilé technologie pro dosažení nejlepších výsledků při vaření. Tato elegantní černá varná deska s fazetovaným broušeným rámečkem a flexibilními varnými zónami zaručuje nejen estetický vzhled, ale i maximální funkčnost a pohodlí při vaření. Hlavní předností této varné desky je její indukční technologie, která zajišťuje rychlé a efektivní ohřev. Indukční varné zóny se okamžitě přizpůsobí velikosti vašich hrnců a pánví, což zvyšuje efektivitu a snižuje spotřebu energie.

Funkce

AEG TII84B00FZ nabízí čtyři flexibilní varné zóny, které vám umožní vařit s různými velikostmi nádob bez omezení. Každá zóna je vybavena pokročilým systémem regulace teploty, který zaručuje, že vaše jídlo bude vždy připravené na nejvyšší úrovni. S touto varnou deskou můžete snadno přizpůsobit uspořádání zón podle svých potřeb, což znamená, že můžete vařit více jídel současně bez kompromisů. Dalším bezpečnostním prvkem je automatické vypnutí, které se aktivuje, když se deska nepoužívá, čímž se minimalizuje riziko nehod.

Ovládání

Ovládání varné desky je intuitivní a jednoduché díky dotykovému panelu s LED indikátory. Tento panel vám umožní přesně nastavit teplotu a čas vaření pro každou zónu zvlášť. Navíc, funkce časovače vám umožní nastavit přesný čas vaření, což je ideální pro zaneprázdněné kuchaře, kteří potřebují mít vše pod kontrolou. Design varné desky AEG TII84B00FZ je moderní a elegantní, což ji činí ideální volbou pro každou kuchyň. Matná černá povrchová úprava a fazetovaný broušený rámeček na dvou stranách dodávají desce sofistikovaný vzhled, který se hodí do každého interiéru.

Údržba

Varná deska AEG TII84B00FZ není jen esteticky příjemná, ale také praktická. Čištění této desky je mimořádně jednoduché díky hladkému povrchu, který nevyžaduje speciální čisticí prostředky. Stačí ji jednoduše otřít vlhkou utěrkou a vaše deska bude opět jako nová. Pokud hledáte spolehlivou, výkonnou a moderní varnou desku, která vám poskytne maximální flexibilitu při vaření, AEG TII84B00FZ je tou správnou volbou. S jejími pokročilými funkcemi a elegantním designem bude vaření radostí a vaše kuchyň získá nový rozměr.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

AEG TII84B00FZ varná deska

Představujeme vám AEG TII84B00FZ, revoluční autonomní indukční varnou desku o šířce 80 cm, která kombinuje moderní design a pokročilé technologie pro dosažení nejlepších výsledků při vaření. Tato elegantní černá deska s fazetovým broušeným rámečkem a flexibilními varnými zónami zaručuje nejen estetický vzhled, ale také maximální funkčnost a pohodlí při vaření.

Hlavní předností této desky je její indukční technologie, která zajišťuje rychlé a efektivní zahřívání. Indukční varné zóny se okamžitě přizpůsobí velikosti vašich hrnců a pánví, což zvyšuje efektivitu a snižuje spotřebu energie. Díky této technologii můžete dosáhnout přesného a rovnoměrného vaření, což je ideální pro náročné kuchaře a milovníky gastronomie.

Indukční technologie
Flexibilní varné zóny

AEG TII84B00FZ nabízí čtyři flexibilní varné zóny, které vám umožní vařit s různými velikostmi nádob bez omezení. Každá zóna je vybavena pokročilým systémem regulace teploty, který zaručuje, že vaše jídlo bude vždy připraveno na nejvyšší úrovni. S touto deskou můžete snadno přizpůsobit rozložení zón podle vašich potřeb, což znamená, že můžete vařit více jídel současně bez kompromisů.

Kromě flexibility a výkonu je tato deska navržena s důrazem na bezpečnost. Varné zóny se aktivují pouze při přítomnosti nádoby, což snižuje riziko popálení a zajišťuje maximální bezpečnost pro vás a vaši rodinu. Dalším bezpečnostním prvkem je automatické vypínání, které se aktivuje, když se deska nepoužívá, čímž se minimalizuje riziko nehod.

Bezpečnostní prvky
Dotykový panel

Ovládání varné desky je intuitivní a jednoduché díky dotykovému panelu s LED indikátory. Tento panel vám umožní přesně nastavit teplotu a čas vaření pro každou zónu zvlášť. Navíc vám funkce časovače umožní nastavit přesný čas vaření, což je ideální pro zaneprázdněné kuchaře, kteří potřebují mít všechno pod kontrolou.

Design varné desky AEG TII84B00FZ je moderní a elegantní, což ji činí ideální volbou pro každou kuchyni. Matná černá povrchová úprava a fazetový broušený rámeček na dvou stranách dodávají desce sofistikovaný vzhled, který se hodí do každého interiéru. Díky svým kompaktním rozměrům a zapuštěné instalaci se dokonale integruje do vaší kuchyňské linky, aniž by zabírala příliš mnoho místa.

Varná deska AEG TII84B00FZ je nejen esteticky příjemná, ale také praktická. Čištění této desky je mimořádně jednoduché díky hladkému povrchu, který nevyžaduje speciální čisticí prostředky. Stačí ji jednoduše otřít vlhkou hadříkem a vaše deska bude opět jako nová.

Pokud hledáte spolehlivou, výkonnou a moderní varnou desku, která vám poskytne maximální flexibilitu při vaření, AEG TII84B00FZ je tou správnou volbou. S jejími pokročilými funkcemi a elegantním designem bude vaření radostí a vaše kuchyně získá nový rozměr.

Parametry

Typ varné desky: Indukční

Šířka spotřebiče: 80 cm

Instalace: Zapuštěná

Připojovací výkon: 7350 wattů

Typ rámečku: Fazetový brus na 2 stranách

Instalační rozměry: 44×750×490 mm

Barva: Matná černá

Šířka spotřebiče: 810 mm

Počet varných zón: 4

Flexibilní zóny: Ano

Asistent vaření: Ne

Hmotnost: 14,50 kg

Další informace

Hmotnost 14.5 kg
Rozměry 85.5 × 24 × 71 cm
EAN

Typ varné desky: Indukční

Šířka spotřebiče: 80 cm

Instalace: Zapustěná

Připojovací výkon: 7350 wattů

Typ rámečku: Fazetový brus na 2 stranách

Instalační rozměry: 44×750×490 mm

Barva: Matná černá

Šířka spotřebiče: 810 mm

Počet varných zón: 4

Flexibilní zóny: Ano

Asistent vaření: Ne

Hmotnost: 14,50 kg

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Indukční varná deska AEG TII84B00FZ Indukční varná deska AEG TII84B00FZ
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: