Sleva!

Lednička Smeg FAB5LBL5

27,278 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Lednička Smeg FAB5LBL5 29,187  27,278 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Chladnička Smeg FAB5LBL5 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stylový a funkční spotřebič pro svou domácnost, kancelář nebo hotelové apartmá. Tato monoklimatická minibárová chladnička je navržena v retro stylu 50. let a přichází v elegantní černé barvě. Kombinace moderních technologií a nostalgického designu dělá z modelu FAB5 skutečný klenot mezi chladničkami.

Kapacita a rozměry

Chladnička Smeg FAB5LBL5celkový objem 34 litrů, což umožňuje dostatečný prostor pro skladování nápojů a malých občerstvení. Díky své kompaktnosti je ideální pro různá umístění, kde velká chladnička není potřebná. Její výška je 73 cm, šířka 40,4 cm a hloubka 50 cm bez rukojeti. S rukojetí dosahuje hloubku 57 cm a s otevřenými dvířky až 80 cm.

Funkcionalita

Funkcionalita této chladničky zahrnuje nastavitelný termostat, který umožňuje přesné nastavení teploty podle vašich potřeb. Chladnička je vybavena dvěma nastavitelnými policemi ze skla, které lze nastavit v pěti úrovních. Na dvířkách se nachází držák na lahve a malá vnitřní přihrádka na občerstvení. Vnitřní LED osvětlení poskytuje energeticky úsporné a dlouhodobé osvětlení interiéru, což zaručuje výbornou přehlednost. Automatický odmrazovací systém v pravidelných intervalech automaticky odmrazuje, takže není třeba úplné odmrazování.

Energetická účinnost a design

Chladnička má energetickou třídu D s roční spotřebou energie 61 kWh. Hlučnost chladničky je 40 dB, což zaručuje tichý provoz a umožňuje její umístění v jakémkoli prostředí bez rušení. Klimatická třída SN-T zaručuje optimální provoz v různých klimatických podmínkách. Vzhled chladničky Smeg FAB5LBL5 je dalším výrazným prvkem. Má zaoblené linie a lesklý povrch, který dodává eleganci a styl. Rukojeť je fixní a umístěna externě, což usnadňuje otevírání a zavírání dvířek. Barva rukojeti je chromovaná, což perfektně doplňuje černý povrch chladničky.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Smeg FAB5LBL5

Lednička Smeg FAB5LBL5 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stylový a funkční spotřebič do domácnosti, kanceláře nebo hotelového pokoje. Tato monoklimatická minibarová lednička je navržena v retro stylu 50. let a přichází v elegantní černé barvě. Kombinace moderních technologií a nostalgického designu činí z modelu FAB5 skutečný klenot mezi ledničkami.

Lednička Smeg FAB5LBL5 má celkový objem 34 litrů, což poskytuje dostatek prostoru pro ukládání nápojů a malých občerstvení. Díky své kompaktnosti je ideální pro různá umístění, kde velká lednička není potřebná. Její výška je 73 cm, šířka 40,4 cm a hloubka 50 cm bez rukojeti. S rukojetí dosahuje hloubky 57 cm a s otevřenými dvířky až 80 cm.

Smeg FAB5LBL5 Dimensions
Smeg FAB5LBL5 Interior

Funkcionalita této ledničky zahrnuje nastavitelný termostat, který umožňuje přesné nastavení teploty podle vašich potřeb. Lednička je vybavena dvěma nastavitelnými policemi ze skla, které lze nastavit na pěti úrovních. Na dvířkách se nachází držák na láhve a malá vnitřní přihrádka na občerstvení. Vnitřní LED osvětlení poskytuje energeticky úsporné a dlouhodobé osvětlení interiéru, což zaručuje výbornou přehlednost.

Jednou z výhod ledničky Smeg FAB5LBL5 je její automatický odmrazovací systém, který v pravidelných intervalech automaticky odmrazuje, takže není třeba úplné odmrazování. Tento systém výrazně usnadňuje údržbu a zaručuje dlouhodobou efektivitu spotřebiče.

Smeg FAB5LBL5 Defrost System

Lednička má energetickou třídu D s roční spotřebou energie 61 kWh. Hlučnost ledničky je 40 dB, což zaručuje tichý provoz a umožňuje její umístění v jakémkoli prostředí bez rušení. Klimatická třída SN-T zaručuje optimální provoz v různých klimatických podmínkách.

Vzhled ledničky Smeg FAB5LBL5 je dalším výrazným prvkem. Má zaoblené linie a lesklý povrch, který dodává eleganci a styl. Rukojeť je pevná a umístěná externě, což usnadňuje otevírání a zavírání dvířek. Barva rukojeti je chromovaná, což perfektně doplňuje černý povrch ledničky.

Lednička má levé otevírání dvířek, které nelze změnit. Pokud potřebujete dvířka s pravým otevíráním, je třeba zvolit model Smeg FAB5RBL5. Povrch ledničky je snadno čistitelný, což usnadňuje údržbu a zaručuje dlouhodobou estetiku spotřebiče.

Lednička Smeg FAB5LBL5 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kompaktní, stylový a funkční spotřebič. Její moderní technologie, úsporné osvětlení, automatický odmrazovací systém a elegantní design činí z této ledničky výbornou volbu pro každého, kdo potřebuje spolehlivý a esteticky příjemný spotřebič.

Tento model je perfektní pro použití v hotelových apartmánech, kancelářích, klientských místnostech či domácnostech, kde je třeba skladovat nápoje a malé občerstvení. Díky své nízké hlučnosti a kompaktním rozměrům lze tuto ledničku umístit téměř kdekoli bez rušení a s maximálním komfortem.

Parametry:

Celkový objem: 34 litrů

Energetická třída: D

Roční spotřeba energie: 61 kWh

Hlučnost: 40 dB

Výška: 73 cm

Šířka: 40,4 cm

Hloubka: 50 cm

Typ osvětlení: LED

Klimatická třída: SN-T

Počet polic: 2

Počet dveřních polic: 1

Barva: černá

Typ závěsu: levý

Další informace

Hmotnost 31 kg
Rozměry 64 × 85.5 × 48 cm
EAN

Celkový objem: 34 litrů

Energetická třída: D

Roční spotřeba energie: 61 kWh

Hlučnost: 40 dB

Výška: 73 cm

Šířka: 40,4 cm

Hloubka: 50 cm bez rukojeti

Hloubka s rukojetí: 57 cm

Hloubka s otevřenými dvířky: 80 cm

Typ osvětlení: LED

Klimatická třída: SN-T

Počet polic: 2

Počet dveřových polic: 1

Barva: černá

Typ závěsu: levý

Nastavitelný termostat: ano

Automatický odmrazovací systém: ano

Nastavitelné police: ano, 5 úrovní

Držák na lahve: ano

Malá vnitřní přihrádka: ano

Fixní rukojeť: ano

Barva rukojeti: chromovaná

Design: retro styl 50. let

Vnitřní LED osvětlení: ano

Jednoduše čistitelný povrch: ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Lednička Smeg FAB5LBL5 Lednička Smeg FAB5LBL5
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: