Sleva!

Toner Kyocera TK-8555

4,610 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Toner Kyocera TK-8555 5,301  4,610 

✓ Skladem 4ks

Detaily

Toner Kyocera TK-8555 (1T02XCBNL0), magenta (purpurový) je výjimečný produkt určený pro použití v tiskárnách značky Kyocera. Tento toner je navržen tak, aby poskytoval vysokou kvalitu tisku a spolehlivý výkon pro různé tiskové potřeby. S kapacitou až 24000 stran je ideální pro firmy a organizace, které potřebují tisknout velké objemy dokumentů bez časté výměny tonerů. Toner je kompatibilní s modely KYOCERA TASKALFA 5054CI, 6054CI a 7054CI.

Hlavní funkce a vlastnosti

Vysoká kapacita: S kapacitou až 24000 stran tento toner umožňuje dlouhé období tisku bez nutnosti jeho výměny, což šetří čas a náklady na údržbu.
Výborná kvalita tisku: Tonery Kyocera jsou známy svou vynikající kvalitou tisku, která zaručuje ostré a čisté výtisky s konzistentní barevnou věrností.
Snadná instalace: Toner je navržen tak, aby byl snadno vyměnitelný, což znamená, že i uživatel bez technických znalostí jej dokáže rychle a jednoduše nainstalovat do tiskárny.
Kompatibilita: Toner je kompatibilní s více modely tiskáren Kyocera, což z něj činí univerzální řešení pro různé kancelářské potřeby.
Ekologické řešení: Kyocera klade velký důraz na ochranu životního prostředí, a proto jsou jejich tonery navrženy tak, aby minimalizovaly odpad a byly snadno recyklovatelné.

Přínosy pro uživatele

Zvýšená produktivita: Díky vysoké kapacitě toneru se minimalizuje doba výpadku při výměně toneru, což zvyšuje celkovou produktivitu.
Nižší náklady na tisk: Vysoká výtěžnost toneru znamená nižší náklady na tisk na jednu stranu, což je výhodné pro firmy s velkými tiskovými objemy.
Bezproblémový provoz: Originální toner Kyocera je navržen tak, aby poskytoval spolehlivý výkon bez výpadků a problémů, což je klíčové pro plynulý chod kancelářských operací.
Ekologická odpovědnost: Používáním originálních tonerů Kyocera přispíváte k ochraně životního prostředí, protože tyto tonery jsou navrženy s ohledem na udržitelnost a recyklovatelnost.

Parametry

Barva: Purpurová
Kapacita: 24000 stran
Kompatibilita: KYOCERA TASKALFA 5054CI, 6054CI, 7054CI
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Kyocera

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Toner Kyocera TK-8555 (1T02XCBNL0), magenta (purpurový) je špičkový produkt určený pro použití v tiskárnách značky Kyocera. Tento toner je navržen tak, aby poskytoval vysokou kvalitu tisku a spolehlivý výkon pro různé potřeby tisku. S kapacitou až 24000 stran je ideální pro firmy a organizace, které potřebují tisknout velké objemy dokumentů bez časté výměny tonerů.

Toner Kyocera TK-8555 (1T02XCBNL0) v purpurové barvě je kompatibilní s několika modely tiskáren značky Kyocera, včetně modelů KYOCERA TASKALFA 5054CI, 6054CI a 7054CI. Tento toner je ideální pro tisk barevných dokumentů, grafik a prezentací, kde je důležitá přesnost barev a kvalitní výstup.

Hlavní funkce a vlastnosti:

  • Vysoká kapacita: S kapacitou až 24000 stran tento toner umožňuje dlouhé období tisku bez potřeby jeho výměny, což šetří čas a náklady na údržbu.
  • Výborná kvalita tisku: Kyocera tonery jsou známé svou vynikající kvalitou tisku, která zaručuje ostré a čisté výtisky s konzistentní barevnou věrností.
  • Jednoduchá instalace: Toner je navržen tak, aby byl snadno vyměnitelný, což znamená, že i uživatel bez technických znalostí ho dokáže rychle a snadno nainstalovat do tiskárny.
  • Kompatibilita: Toner je kompatibilní s několika modely tiskáren Kyocera, což z něj činí univerzální řešení pro různé kancelářské potřeby.
  • Ekologické řešení: Kyocera klade velký důraz na ochranu životního prostředí, a proto jsou jejich tonery navrženy tak, aby minimalizovaly odpad a byly snadno recyklovatelné.

Přínosy pro uživatele:

  • Zvýšená produktivita: Díky vysoké kapacitě toneru se minimalizuje doba výpadku při výměně toneru, což zvyšuje celkovou produktivitu.
  • Nižší náklady na tisk: Vysoká výtěžnost toneru znamená nižší náklady na tisk na jednu stranu, což je výhodné pro firmy s velkými tiskovými objemy.
  • Bezproblémový provoz: Originální toner Kyocera je navržen tak, aby poskytoval spolehlivý výkon bez výpadků a problémů, což je klíčové pro plynulý chod kancelářských operací.
  • Ekologická odpovědnost: Používáním originálních tonerů Kyocera přispíváte k ochraně životního prostředí, protože tyto tonery jsou navrženy s ohledem na udržitelnost a recyklovatelnost.

Toner Kyocera TK-8555 (1T02XCBNL0) je ideálním řešením pro firmy a organizace, které vyžadují spolehlivý a kvalitní výstup při tisku velkých objemů dokumentů. Jeho jednoduchá instalace, vysoká kapacita a ekologické vlastnosti z něj činí skvělou volbu pro moderní kanceláře, které se snaží snížit své náklady a zároveň přispět k ochraně životního prostředí.

Hledáte-li toner, který vám poskytne vynikající kvalitu tisku, vysokou kapacitu a spolehlivost, Toner Kyocera TK-8555 (1T02XCBNL0), magenta (purpurový) je pro vás tou správnou volbou. Je navržen tak, aby splnil všechny vaše požadavky na tisk a tím přispěl k plynulému chodu vaší kanceláře.

Ať už potřebujete tisknout barevné prezentace, grafy nebo jiné důležité dokumenty, tento toner vám poskytne výsledky, na které se můžete spolehnout. S jeho dlouhou životností a jednoduchou instalací budete moci věnovat více času své práci a méně času starostem o tiskárnu.

Parametry

Barva: Purpurová
Kapacita: 24000 stran
Kompatibilita: KYOCERA TASKALFA 5054CI, 6054CI, 7054CI
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Kyocera

Další informace

Hmotnost 0.73 kg
Rozměry 63 × 7.5 × 6.5 cm
EAN

Barva: Purpurová

Kapacita: 24000 stran

Kompatibilita: KYOCERA TASKALFA 5054CI, 6054CI, 7054CI

Záruka: 24 měsíců

Výrobce: Kyocera

Vysoká kvalita tisku: Ano

Spolehlivý výkon: Ano

Jednoduchá instalace: Ano

Ekologické řešení: Ano

Výborná kvalita tisku: Ano

Zvýšená produktivita: Ano

Nižší náklady na tisk: Ano

Bezproblémový provoz: Ano

Ekologická odpovědnost: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Toner Kyocera TK-8555 Toner Kyocera TK-8555
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: