Sleva!

Toner Oce 1070095113

8,376 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Toner Oce 1070095113 11,308  8,376 

✓ Skladem 4ks

Podrobnosti

Objevte Oce 1070095113 – 1070095113 OCE CW3500 TONER Cyan 500GR PEARLS, špičkový toner navržený pro maximalizaci výkonu a kvality tisku. Tento toner je určen pro tiskárny ColorWave 3500, což zaručuje absolutní kompatibilitu a optimální efektivitu. Hledáte-li spolehlivý a efektivní způsob, jak dosáhnout vysoce kvalitních tiskových výstupů, je tento produkt ideální volbou.

Výhody a funkce

Oce 1070095113 toner nabízí řadu výhod a funkcí, které ocení jak profesionálové, tak domácí uživatelé. Díky speciálnímu složení tento toner poskytuje vysokou kapacitu tisku, což znamená méně častou potřebu výměny toneru a vyšší efektivitu práce. S hmotností 500 gramů tento toner zaručuje dlouhodobé a stabilní použití bez kompromisů na kvalitě.

Barevný tisk

Tento toner je barevný, konkrétně v barvě cyan, což ho činí ideálním pro tisk barevných dokumentů, grafik a fotografií. Barvy jsou živé, ostré a přesné, což je nezbytné pro profesionální dokumenty a prezentační materiály. Díky technologii PEARLS toner zajišťuje rovnoměrné rozložení barvy a snižuje riziko rozmazání nebo nejasností při tisku.

Jednoduchá instalace

Jednou z největších výhod tohoto toneru je jeho jednoduchá instalace. Díky intuitivnímu designu a kompatibilitě s tiskárnami Oce ColorWave 3500 je instalace rychlá a bezproblémová. Tento toner je originálním produktem značky Oce, což zaručuje vysokou kvalitu a spolehlivost.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Objevte Oce 1070095113 – 1070095113 OCE CW3500 TONER Cyan 500GR PEARLS, špičkový tonerový produkt, který je navržen pro maximalizaci výkonu a kvality tisku. Tento toner je určen speciálně pro tiskárny ColorWave 3500, což zaručuje absolutní kompatibilitu a optimální efektivitu. Pokud hledáte spolehlivý a efektivní způsob, jak dosáhnout vysoce kvalitních tiskových výstupů, tento produkt je ideální volbou.

Oce 1070095113 toner přináší řadu výhod a funkcí, které ocení profesionálové i domácí uživatelé. Díky svému speciálnímu složení, tento toner poskytuje vysokou kapacitu tisku, což znamená méně častou potřebu výměny toneru a větší efektivitu práce. S hmotností 500 gramů, tento toner zaručuje dlouhodobé a stabilní použití bez kompromisů na kvalitě.

Tento toner je barevný, konkrétně v barvě cyan, což znamená, že je ideální pro tisk barevných dokumentů, grafiky a fotografií. Barvy jsou živé, ostré a přesné, což je nezbytné pro profesionální dokumenty a prezentační materiály. Díky technologii PEARLS, toner zajišťuje rovnoměrné rozložení barvy a snižuje riziko rozmazání nebo nejasností v tisku.

Jednou z největších výhod tohoto toneru je jeho jednoduchá instalace. Díky intuitivnímu designu a kompatibilitě s tiskárnami Oce ColorWave 3500, instalace je rychlá a bezproblémová. Tento toner je originálním produktem značky Oce, což zaručuje vysokou kvalitu a spolehlivost.

Pro ty, kteří potřebují tisknout ve velkém objemu, je tento toner ideální volbou. Jeho vysoká kapacita a efektivní využití barvy znamenají, že zvládne velké množství tiskových úloh bez nutnosti častých výměn. Toto je obzvláště důležité pro kanceláře a profesionální prostředí, kde je nepřetržitý a spolehlivý tisk klíčový.

Oce 1070095113 toner je také ekologický. Je navržen tak, aby minimalizoval odpad a snížil vliv na životní prostředí. Spotřebitelé mohou být jisti, že používají produkt, který je nejen efektivní, ale i šetrný k přírodě.

Kromě toho, tento toner přichází s garancí kvality od výrobce Oce. To znamená, že jakékoli problémy nebo nejasnosti jsou rychle a efektivně řešeny, což zajišťuje maximální spokojenost zákazníků.

V souhrnu, Oce 1070095113 – 1070095113 OCE CW3500 TONER Cyan 500GR PEARLS je vynikajícím řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý, efektivní a kvalitní toner pro své tiskové potřeby. S jeho vysokou kapacitou, jednoduchou instalací a garancí kvality, je tento toner ideální volbou pro každého, kdo chce dosáhnout nejlepších výsledků.

Použití tohoto toneru je velmi široké. Je ideální pro kanceláře, kde je potřeba tisknout velké množství dokumentů denně, ale i pro kreativní týmy, které potřebují tisknout barevné grafiky a prezentace. V domácnostech je tento toner skvělým řešením pro tisk rodinných fotografií, školních projektů a dalších důležitých dokumentů.

Díky své vysoké spolehlivosti a konzistentní kvalitě tisku, Oce 1070095113 toner je investicí, která se určitě vyplatí. Ať už potřebujete tisknout formální dokumenty, marketingové materiály, nebo osobní fotografie, tento toner vám poskytne výsledky, na které se můžete spolehnout.

Parametry

Barva: Cyan

Kompatibilita: Oce ColorWave 3500

Kapacita: 500g

Technologie: PEARLS

Výrobce: Oce

Typ produktu: Toner

Další informace

Hmotnost 0.89 kg
Rozměry 24 × 16.5 × 7.5 cm
EAN

Barva: Cyan

Kompatibilita: Oce ColorWave 3500

Kapacita: 500g

Technologie: PEARLS

Výrobce: Oce

Typ produktu: Toner

Hmotnost: 500 gramů

Snadná instalace: Ano

Ekologický: Ano

Garance kvality: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Toner Oce 1070095113 Toner Oce 1070095113
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: