Sleva!

Vývojka Konica-Minolta DV-315 Žlutá

13,393 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Vývojka Konica-Minolta DV-315 Žlutá 18,081  13,393 

✓ Skladem 5ks

Detaily

Představujeme vám Konica-Minolta Developer DV-315 Yellow (AAV708D), nezbytnou součást vašeho tiskového řešení. Tento vysoce kvalitní developer je navržen pro modely bizhub C250i, bizhub C300i a bizhub C360i, což zaručuje jeho širokou kompatibilitu a snadnou integraci. S kapacitou až 1 000 000 stran poskytuje vynikající poměr kvality a životnosti, což znamená méně časté výměny a vyšší efektivitu.

Funkce a Vlastnosti

Developer DV-315 Yellow využívá pokročilé technologie, které zaručují živé a konzistentní barvy. Jeho žlutý toner je vysoce odolný vůči vyblednutí, což zajišťuje, že vaše dokumenty budou vypadat profesionálně i po dlouhém čase. Tento developer je také navržen tak, aby minimalizoval zbytky a odpad, čímž přispívá k ekologičtějšímu tiskovému procesu. Instalace developeru DV-315 Yellow je rychlá a snadná, což znamená méně prostojů a více času na vaši práci.

Široké Využití

Developer DV-315 Yellow je ideální pro různá použití, od běžných kancelářských dokumentů až po vysoce kvalitní marketingové materiály. Jeho schopnost produkovat ostré a jasné výtisky ho činí ideálním pro vytváření prezentací, brožur, letáků a dalších vizuálně působivých dokumentů. Bez ohledu na vaše potřeby, tento developer zaručuje, že vaše výtisky budou vždy na nejvyšší úrovni.

Ekologická Volba

Konica-Minolta se zavazuje k udržitelnosti a tento developer není výjimkou. Je navržen tak, aby minimalizoval svůj dopad na životní prostředí, což zahrnuje snížení odpadu a využití materiálů, které jsou šetrné k přírodě. Výběrem developeru DV-315 Yellow přispíváte k trvale udržitelnému a ekologickému tiskovému procesu. Jeho pokročilé vlastnosti a vysoká kapacita zaručují, že vaše tiskové operace budou efektivní, kvalitní a udržitelné.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Představujeme vám Konica-Minolta Developer DV-315 Yellow (AAV708D), nepostradatelnou součást vašeho tiskového řešení. Tento vysoce kvalitní developer je navržen tak, aby splnil všechny vaše potřeby v oblasti tisku, ať už v kanceláři nebo v profesionálním prostředí. Developer DV-315 Yellow je určen pro modely bizhub C250i, bizhub C300i a bizhub C360i, což zaručuje jeho širokou kompatibilitu a snadnou integraci do vašeho stávajícího tiskového systému.

Funkčnost a Vlastnosti:

Tento developer je vytvořen s precizností a důrazem na detaily, což zaručuje vysokou kvalitu tisku a dlouhou životnost. S kapacitou až 1 000 000 stran poskytuje vynikající poměr kvality a životnosti, což znamená méně časté výměny a vyšší efektivitu vašich tiskových operací.

Developer DV-315 Yellow využívá pokročilé technologie, které zaručují živé a konzistentní barvy. Jeho žlutý toner je vysoce odolný vůči blednutí, což zajišťuje, že vaše dokumenty budou vypadat profesionálně a atraktivně i po dlouhé době. Tento developer je také navržen tak, aby minimalizoval zbytky a odpad, čímž přispívá k ekologičtějšímu tiskovému procesu.

Jednoduchost Použití:

Instalace developeru DV-315 Yellow je rychlá a jednoduchá, což znamená méně prostojů a více času na vaši práci. Jeho design je optimalizován pro snadnou manipulaci, takže výměna je intuitivní a bezproblémová. Kromě toho, developer je dodáván s podrobnými instrukcemi, které vám pomohou při každém kroku procesu výměny.

Široké Použití:

Developer DV-315 Yellow je ideální pro různá použití, od běžných kancelářských dokumentů až po vysoce kvalitní marketingové materiály. Jeho schopnost produkovat ostré a jasné výtisky ho činí ideálním pro vytváření prezentací, brožur, letáků a dalších vizuálně působivých dokumentů. Bez ohledu na vaše potřeby, tento developer zaručuje, že vaše výtisky budou vždy na nejvyšší úrovni.

Vyšší Produktivita:

Díky své vysoké kapacitě a dlouhé životnosti, developer DV-315 Yellow výrazně snižuje potřebu častých výměn, což vede k vyšší produktivitě a nižším nákladům na údržbu. Je ideální pro prostředí s vysokou tiskovou zátěží, kde je spolehlivost a konzistentní kvalita nezbytná.

Ekologická Volba:

Konica-Minolta se zavazuje k udržitelnosti a tento developer není výjimkou. Je navržen tak, aby minimalizoval svůj vliv na životní prostředí, což zahrnuje snížení odpadu a využití materiálů, které jsou šetrné k přírodě. Výběrem developeru DV-315 Yellow přispíváte k trvale udržitelnému a ekologickému tiskovému procesu.

V případě, že hledáte spolehlivý, výkonný a ekologický developer pro vaši tiskárnu, Konica-Minolta Developer DV-315 Yellow (AAV708D) je tou správnou volbou. Jeho pokročilé vlastnosti a vysoká kapacita zaručují, že vaše tiskové operace budou efektivní, kvalitní a udržitelné. Vyzkoušejte tento výjimečný produkt a zažijte rozdíl v každé vytištěné stránce.

Parametry:

Značka: Konica-Minolta

Kód výrobce: AAV708D

EAN: 4049816087764

Hmotnost: 1,40 kg

Kompatibilní modely: bizhub C250i, bizhub C300i, bizhub C360i

Životnost: 1 000 000 stran

Další informace

Hmotnost 1.51 kg
Rozměry 60.5 × 17.5 × 13.5 cm
EAN

Značka: Konica-Minolta

Kód výrobce: AAV708D

EAN: 4049816087764

Hmotnost: 1.40 kg

Kompatibilní modely: bizhub C250i, bizhub C300i, bizhub C360i

Životnost: 1 000 000 stran

Barva: Žlutá

Technologie tisku: Laserová

Odolnost vůči vyblednutí: Ano

Kapacita tisku: Vysoká

Instalace: Jednoduchá a rychlá

Ekologické vlastnosti: Minimalizace odpadu, šetrné k přírodě

Použití: Kancelářské dokumenty, marketingové materiály, prezentace, brožury, letáky

Produktivita: Vysoká, snížené náklady na údržbu

Kvalita tisku: Vysoká, živé a konzistentní barvy

Udržitelnost: Trvale udržitelný tiskový proces

Výmena: Méně časté výměny, intuitivní manipulace

Podpora: Podrobné instrukce k výměně

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Vývojka Konica-Minolta DV-315 Žlutá Vývojka Konica-Minolta DV-315 Žlutá
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: