Sleva!

Kazeta Epson C13T02Q300

11,432 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Kazeta Epson C13T02Q300 14,747  11,432 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Inkoustová kazeta Epson C13T02Q300 – cartridge, magenta (purpurová), je nezbytným doplňkem pro každého majitele tiskárny Epson, který hledá spolehlivý a kvalitní tisk. Tento produkt je speciálně navržen tak, aby poskytoval vysokou kvalitu tisku a dlouhou životnost. S kapacitou až 50000 stránek je ideální pro náročné tiskové úkoly, ať už doma, v kanceláři nebo profesionálním prostředí. Tento cartridge je kompatibilní s několika modely tiskáren Epson, včetně EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600 SERIES, EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF a EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF EPP. To z něj činí všestrannou volbu pro různé tiskové potřeby.

Hlavní vlastnosti

Vysoká kapacita: S kapacitou 50000 stránek je tento cartridge vhodný pro uživatele, kteří potřebují tisknout velké objemy dokumentů. Kvalitní tisk: Barva magenta (purpurová) zajišťuje živé a ostré barvy na každém výtisku, což je ideální pro tisk barevných dokumentů, grafiky a fotografií. Jednoduchá instalace: Tento cartridge je navržen tak, aby byl snadno a rychle vyměnitelný, což minimalizuje prostoje a zajišťuje pohodlný tisk. Dlouhá životnost: S 24měsíční zárukou můžete být jisti, že tento produkt vám bude sloužit dlouhodobě a spolehlivě. Kompatibilita: Tento cartridge je kompatibilní s několika modely tiskáren Epson, což z něj činí flexibilní volbu pro různé tiskové potřeby.

Použití

Kancelářské prostředí: Díky vysoké kapacitě a kvalitě tisku je tento cartridge vhodný pro tisk velkých objemů dokumentů, zpráv, prezentací a dalších kancelářských materiálů. Domácí použití: Pro domácnosti, které potřebují tisknout barevné dokumenty, fotografie nebo školní projekty, je tento cartridge dokonalým řešením. Profesionální tisk: Pro grafické designéry, fotografy a další profesionály, kteří vyžadují nejvyšší kvalitu tisku, tento cartridge poskytuje spolehlivý výkon a vynikající výsledky.

Instalace a použití

Instalace a použití tohoto cartridge je jednoduché a intuitivní. Stačí otevřít kryt tiskárny, vyjmout prázdný cartridge a nahradit ho novým. Po instalaci je tiskárna okamžitě připravena k tisku a vy si můžete vychutnat kvalitní výtisky bez jakýchkoli komplikací. Tento produkt je navržen tak, aby minimalizoval prostoje a zajistil spolehlivý a efektivní provoz vaší tiskárny. S 24měsíční zárukou máte jistotu, že váš nákup je chráněn a že budete moci využívat výhody tohoto cartridge dlouhodobě. Pokud hledáte spolehlivý, efektivní a vysoce kvalitní cartridge pro vaši tiskárnu Epson, inkoustová kazeta Epson C13T02Q300 – cartridge, magenta (purpurová), je tou správnou volbou.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Barva do tiskárny Epson C13T02Q300 – cartridge, magenta (purpurová), je nezbytným doplňkem pro každého majitele tiskárny Epson, který hledá spolehlivý a kvalitní tisk. Tento produkt je speciálně navržen tak, aby poskytoval vysokou kvalitu tisku a dlouhou životnost. S kapacitou až 50000 stran je ideální pro náročné tiskové úlohy, ať už v domácnosti, kanceláři nebo profesionálním prostředí.

Tento cartridge je kompatibilní s několika modely tiskáren Epson, včetně EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600 SERIES, EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF a EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF EPP. To z něj činí univerzální volbu pro různé potřeby tisku.

Hlavní vlastnosti tohoto cartridge zahrnují:

  • Vysoká kapacita: S kapacitou 50000 stran je tento cartridge vhodný pro uživatele, kteří potřebují tisknout velké objemy dokumentů.
  • Kvalitní tisk: Barva magenta (purpurová) zajišťuje živé a ostré barvy na každém výtisku, což je ideální pro tisk barevných dokumentů, grafik a fotografií.
  • Jednoduchá instalace: Tento cartridge je navržen tak, aby byl snadno a rychle vyměnitelný, což minimalizuje prostoje a zajišťuje pohodlný tisk.
  • Dlouhá životnost: S 24měsíční zárukou můžete být jisti, že tento produkt vám bude sloužit dlouhodobě a spolehlivě.
  • Kompatibilita: Tento cartridge je kompatibilní s několika modely tiskáren Epson, což z něj činí flexibilní volbu pro různé tiskové potřeby.

Barva do tiskárny Epson C13T02Q300 – cartridge, magenta (purpurová), je ideální pro různé použití:

  • Kancelářské prostředí: Díky vysoké kapacitě a kvalitě tisku je tento cartridge vhodný pro tisk velkých objemů dokumentů, zpráv, prezentací a dalších kancelářských materiálů.
  • Domácí použití: Pro domácnosti, které potřebují tisknout barevné dokumenty, fotografie nebo školní projekty, je tento cartridge dokonalým řešením.
  • Profesionální tisk: Pro grafické designery, fotografy a další profesionály, kteří vyžadují nejvyšší kvalitu tisku, tento cartridge poskytuje spolehlivý výkon a vynikající výsledky.

Instalace a používání tohoto cartridge je jednoduché a intuitivní. Stačí otevřít kryt tiskárny, vyjmout prázdný cartridge a nahradit ho novým. Po instalaci je tiskárna okamžitě připravena na tisk a vy si můžete vychutnat kvalitní výtisky bez jakýchkoli komplikací.

Tento produkt je navržen tak, aby minimalizoval prostoje a zajistil spolehlivý a efektivní provoz vaší tiskárny. S 24měsíční zárukou máte jistotu, že váš nákup je chráněn a že budete moci využívat výhody tohoto cartridge dlouhodobě.

Pokud hledáte spolehlivý, efektivní a vysoce kvalitní cartridge pro vaši tiskárnu Epson, barva do tiskárny Epson C13T02Q300 – cartridge, magenta (purpurová), je tou správnou volbou.

Parametry

Barva: Purpurová (Magenta)

Kapacita: 50000 stran

Záruka: 24 měsíců

Model tiskárny: EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600 SERIES, EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF, EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF EPP

Další informace

Hmotnost 1.16 kg
Rozměry 57.5 × 11 × 3 cm
EAN

Barva: Purpurová (Magenta)

Kapacita: 50000 stran

Záruka: 24 měsíců

Model tiskárny: EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600 SERIES, EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF, EPSON WORKFORCE ENTERPRISE WF-C20600D4TWF EPP

Vysoká kapacita: Ano

Kvalitní tisk: Ano

Jednoduchá instalace: Ano

Dlouhá životnost: Ano

Kompatibilita: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Kazeta Epson C13T02Q300 Kazeta Epson C13T02Q300
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: