Sleva!

Údržbová sada Kyocera MK-8335

4,015 

Není skladem

Detaily

Kyocera 1702RL0UN3 MK-8335 Údržbová sada je originální servisní balíček určený pro multifunkční zařízení Kyocera TASKalfa modely 2552ci a 3252ci. Tento kit je nezbytný pro udržení optimální výkonnosti a kvality tisku vašich zařízení. Díky výměně a údržbě kritických komponentů zajišťuje dlouhodobou spolehlivost a efektivitu tiskáren.

Hlavní funkce a vlastnosti

1. Vysoká kapacita tisku: Drum (BK) zahrnutý v tomto kitu má kapacitu až 200 000 stran. 2. Originální součástky: Kit obsahuje originální díly značky Kyocera, zajišťující kompatibilitu a optimální výkonnost. 3. Jednoduchá instalace: Údržbová sada je navržena tak, aby ji bylo možné snadno nainstalovat bez potřeby speciálních nástrojů. 4. Zvýšená životnost zařízení: Pravidelná údržba a výměna opotřebovaných dílů výrazně prodlužuje životnost multifunkčního zařízení. 5. Zlepšená kvalita tisku: Výměna drum (BK) a dalších komponentů zajišťuje konzistentní a vysokou kvalitu výtisků.

Použití a aplikace

Kanceláře: Pro firmy, které denně tisknou velké množství dokumentů, je tento kit nezbytný k zajištění nepřetržité kvalitní tisku. Školy a univerzity: Vzdělávací instituce často potřebují tisknout velké množství studijních materiálů. Reklamní agentury: Pro agentury, které denně tisknou barevné a vysoce kvalitní materiály, je tento kit klíčový. Zdravotnická zařízení: Nemocnice a kliniky potřebují spolehlivou tiskárnu pro tisk dokumentů, včetně lékařských záznamů.

Parametry

Výrobce: Kyocera Kód výrobce: 1702RL0UN3 Kapacita: 200 000 stran Kompatibilita: TASKalfa 2552ci, 3252ci Typ: Drum (BK) Hmotnost: 1,87 kg

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Kyocera 1702RL0UN3 MK-8335 Maintenance Kit je originální servisní balíček určený pro multifunkční zařízení Kyocera TASKalfa modely 2552ci a 3252ci. Tento kit je nezbytný pro udržení optimální výkonnosti a kvality tisku vašich zařízení. Jeho hlavní funkcí je výměna a údržba kritických komponentů, které zajišťují dlouhodobou spolehlivost a efektivitu tiskáren.

Hlavní funkce a vlastnosti:

1. Vysoká kapacita tisku: Drum (BK) zahrnutý v tomto kitu má kapacitu až 200 000 stran. To znamená, že váš stroj bude schopen produkovat velké množství výtisků bez potřeby časté údržby nebo výměny komponentů.

2. Originální součástky: Tento kit obsahuje originální díly značky Kyocera, což zajišťuje kompatibilitu a optimální výkon. Používání originálních dílů je klíčové pro dlouhodobé udržení kvality tisku a funkčnosti zařízení.

3. Jednoduchá instalace: Maintenance kit je navržen tak, aby ho bylo možné snadno nainstalovat bez potřeby speciálních nástrojů nebo odborných znalostí. Detailní návody a pokyny jsou součástí balení, což umožňuje rychlou a bezproblémovou výměnu.

4. Zvýšená životnost zařízení: Pravidelná údržba a výměna opotřebovaných dílů pomocí tohoto kitu může výrazně prodloužit životnost vašeho multifunkčního zařízení. Tím se snižují celkové náklady na opravy a zvyšuje se spolehlivost tisku.

5. Zlepšená kvalita tisku: Výměna drum (BK) a dalších komponentů zajišťuje konzistentní a vysokou kvalitu výtisků. To je obzvláště důležité pro profesionální použití, kde je kvalita tisku klíčová.

Použití a aplikace:

Maintenance kit je ideální pro různé typy použití, včetně:

Kanceláře: Pro firmy, které denně tisknou velké množství dokumentů, je tento kit nezbytný k zajištění nepřetržité a kvalitní tiskové výkonnosti.

Školy a univerzity: Vzdělávací instituce často potřebují tisknout velké množství studijních materiálů, a proto je důležité mít spolehlivou tiskárnu s dlouhodobou výkonností.

Reklamní agentury: Pro agentury, které potřebují tisknout barevné a vysoce kvalitní materiály na denní bázi, je tento kit klíčový pro udržení konzistentní kvality tisku.

Zdravotnická zařízení: Nemocnice a kliniky potřebují tisknout různé dokumenty, včetně lékařských záznamů a výsledků testů, což vyžaduje spolehlivou tiskárnu.

Závěr: Kyocera 1702RL0UN3 MK-8335 Maintenance Kit je nezbytným nástrojem pro každého, kdo chce udržet své tiskové zařízení v optimálním stavu. S jeho pomocí zajistíte dlouhodobou spolehlivost, vysokou kvalitu tisku a nižší náklady na údržbu. Investice do originálního údržbového kitu se určitě vyplatí, protože prodlouží životnost vaší tiskárny a zajistí bezproblémové fungování na dlouhá léta.

Parametry:

Výrobce: Kyocera

Kód výrobce: 1702RL0UN3

Kapacita: 200 000 stran

Kompatibilita: TASKalfa 2552ci, 3252ci

Typ: Drum (BK)

Hmotnost: 1.87 kg

Další informace

Hmotnost 1.87 kg
Rozměry 63 × 18.5 × 17.5 cm
EAN

Výrobce: Kyocera

Kód výrobce: 1702RL0UN3

Kapacita: 200 000 stran

Kompatibilita: TASKalfa 2552ci, 3252ci

Typ: Drum (BK)

Hmotnost: 1.87 kg

Jazyk dokumentace: Slovenština

Použití: Kanceláře, Školy a univerzity, Reklamní agentury, Zdravotnická zařízení

Hlavní funkce: Vysoká kapacita tisku, Originální součástky, Jednoduchá instalace, Zvýšená životnost zařízení, Zlepšená kvalita tisku

Jednoduchost instalace: Ano, detailní návody a pokyny jsou součástí balení

Zvýšená životnost zařízení: Ano

Zlepšená kvalita tisku: Ano

Komponenty zahrnuté v kitu: Drum (BK)

Optimalizace výkonnosti: Ano

Spolehlivost tisku: Ano

Vliv na náklady na údržbu: Nižší náklady na údržbu

Dlouhodobá spolehlivost: Ano

Konzistentní kvalita výtisků: Ano

Bezproblémový chod: Ano

Materiál součástek: Originální díly značky Kyocera

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Údržbová sada Kyocera MK-8335 Údržbová sada Kyocera MK-8335
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: