Sleva!

Tablet Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021)

21,757 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Tablet Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021) 23,280  21,757 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Představujeme vám **iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021)**, kompaktní a výkonný tablet, který spojuje eleganci s inovativními technologiemi. Tento model je ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody iPadu v menším a lehčím formátu. **iPad mini** je vybaven **čipem A15 Bionic**, který poskytuje ohromující rychlost a výkon. Čip s 64bitovou architekturou, **6jádrové CPU** a **5jádrové GPU** vám umožní vykonávat i ty nejnáročnější úkoly bez jakéhokoliv zpoždění. Navíc, s **16jádrovým Neural Engine** je tento iPad připravený na nejnovější aplikace využívající umělou inteligenci.

Displej

Displej **Liquid Retina** s úhlopříčkou **8,3 palce** nabízí živé barvy a ostrý obraz. Díky technologii **IPS** a rozlišení **2266 x 1488 bodů** při 326 ppi si můžete vychutnávat filmy, fotografie a hry v neuvěřitelné kvalitě. Displej také podporuje **True Tone**, který automaticky upravuje barvy podle okolního osvětlení pro příjemnější zážitek.

Fotoaparát

**iPad mini** je vybavený **12 MP širokoúhlým fotoaparátem** s clonou f/1.8, který umožňuje zachytit každý moment v nejlepší kvalitě. S funkcemi jako **5x digitální zoom**, **Smart HDR 3** a **panoráma** (až 63 megapixelů) jsou vaše fotografie vždy profesionální. Video můžete nahrávat v rozlišení **4K** při různých rychlostech snímků a díky filmové stabilizaci budou vaše videa vždy ostrá a stabilní.

Konektivita

Tento model podporuje **Wi-Fi 6** a **5G**, což vám umožňuje být připojeni kdekoliv a kdykoliv. S technologií **MIMO** pro rychlejší a stabilnější připojení a **Bluetooth 5.0** pro jednoduché připojení k dalším zařízením.

Bezpečnost

Snímač otisků prstů **Touch ID** vám poskytuje nepřekonatelnou úroveň zabezpečení. Můžete ho použít k odemknutí iPadu, zabezpečení osobních dat v aplikacích nebo k nákupům v App Store, iTunes Store a Apple Books.

Baterie a napájení

**iPad mini** je vybaven zabudovanou **19,3 Wh lithium-polymerovou baterií**, která poskytuje až **10 hodin** používání. Baterii můžete dobíjet pomocí napájecího adaptéru nebo přes USB-C rozhraní počítače.

Snímače a doplňky

Mezi snímače patří **tříosý gyroskop**, **akcelerometr**, **barometr** a snímač okolního osvětlení. **iPad mini** také podporuje **Apple Pencil (2. generace)**, což vám umožňuje dělat si poznámky, kreslit nebo upravovat dokumenty s neuvěřitelnou přesností.

Operační systém

**iPadOS 15** přináší nové funkce, které využívají plný potenciál hardwaru. S vylepšenými multitaskingovými možnostmi, novými widgety a dalšími inovacemi je **iPad mini** ještě výkonnější a intuitivnější.

Ochrana životního prostředí

Apple bere ohled na životní prostředí a proto je kryt **iPadu mini** vyrobený ze **100% recyklovaného hliníku**. Magnety těla obsahují **100% recyklované vzácné zeminy** a pájka hlavní logické desky je ze **100% recyklovaného cínu**. Celý výrobní proces přechází na obnovitelné zdroje energie a obaly obsahují minimálně **90% vláken** z odpovědně udržovaných lesů.

Obsah balení
  • **iPad mini**
  • **USB-C kabel**
  • **20W USB-C napájecí adaptér**
Parametry
  • **Generace**: 6. generace
  • **Úhlopříčka**: 8,3″
  • **Rok**: 2021
  • **Model**: iPad mini
  • **Kapacita**: 256 GB
  • **Barva**: Světle růžová
  • **Připojení**: Wi-Fi + Cellular

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021)

Představujeme vám iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021), kompaktní a výkonný tablet, který spojuje eleganci s inovativními technologiemi. Tento model je ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody iPadu v menším a lehčím formátu.

iPad mini je vybaven čipem A15 Bionic, který poskytuje ohromující rychlost a výkon. Čip se 64bitovou architekturou, 6jádrové CPU a 5jádrové GPU vám umožňuje provádět i ty nejnáročnější úkoly bez jakéhokoli zpoždění. Navíc s 16jádrovým Neural Engine je tento iPad připraven na nejnovější aplikace využívající umělou inteligenci.

Čip A15 Bionic
Displej Liquid Retina

Displej Liquid Retina s úhlopříčkou 8,3 palce nabízí živé barvy a ostrý obraz. Díky technologii IPS a rozlišení 2266 x 1488 bodů při 326 ppi si můžete užívat filmy, fotografie a hry v neuvěřitelné kvalitě. Displej také podporuje True Tone, který automaticky upravuje barvy podle okolního osvětlení pro příjemnější zážitek.

iPad mini je vybaven 12 MP širokoúhlým fotoaparátem s clonou f/1.8, který umožňuje zachytit každý moment v nejlepší kvalitě. S funkcemi jako 5x digitální zoom, Smart HDR 3 a panoráma (až 63 megapixelů) jsou vaše fotografie vždy profesionální. Video můžete nahrávat v rozlišení 4K při různých rychlostech snímků a díky kinematografické stabilizaci budou vaše videa vždy ostrá a stabilní.

12 MP širokoúhlý fotoaparát

Tento model podporuje Wi-Fi 6 a 5G, což vám umožňuje být připojen kdekoliv a kdykoliv. S technologií MIMO pro rychlejší a stabilnější připojení a Bluetooth 5.0 pro snadné připojení k dalším zařízením.

Snímač otisků prstů Touch ID vám poskytuje nepřekonatelnou úroveň zabezpečení. Můžete jej použít k odemknutí iPadu, zabezpečení osobních dat v aplikacích nebo k nákupům v App Store, iTunes Store a Apple Books.

iPad mini je vybaven zabudovanou 19,3 Wh lithium-polymerovou baterií, která poskytuje až 10 hodin používání. Baterii můžete dobíjet pomocí napájecího adaptéru nebo přes USB-C rozhraní počítače.

Mezi snímače patří tříosý gyroskop, akcelerometr, barometr a snímač okolního osvětlení. iPad mini také podporuje Apple Pencil (2. generace), což vám umožňuje dělat si poznámky, kreslit nebo upravovat dokumenty s neuvěřitelnou přesností.

iPadOS 15 přináší nové funkce, které využívají plný potenciál hardwaru. S vylepšenými multitaskingovými možnostmi, novými widgety a dalšími inovacemi je iPad mini ještě výkonnější a intuitivnější.

Apple bere ohled na životní prostředí a proto je kryt iPadu mini vyroben ze 100% recyklovaného hliníku. Magnety těla obsahují 100% recyklované vzácné zeminy a pájka hlavní logické desky je ze 100% recyklovaného cínu. Celý výrobní proces přechází na obnovitelné zdroje energie a obaly obsahují minimálně 90% vláken z odpovědně udržovaných lesů.

Obsah balení

  • iPad mini
  • USB-C kabel
  • 20W USB-C napájecí adaptér

Parametry

  • Generace: 6. generace
  • Úhlopříčka: 8,3″
  • Rok: 2021
  • Model: iPad mini
  • Kapacita: 256 GB
  • Barva: Světle růžová
  • Připojení: Wi-Fi + Cellular

Další informace

Hmotnost 2 kg
Rozměry 50 × 50 × 20 cm
EAN

Generace: 6. generace

Úhlopříčka: 8,3"

Rok: 2021

Model: iPad mini

Kapacita: 256 GB

Barva: Světle růžová

Připojení: Wi-Fi + Cellular

Čip: A15 Bionic

64bitová architektura: Ano

CPU: 6jádrové

GPU: 5jádrové

Neural Engine: 16jádrový

Displej: Liquid Retina

Rozlišení: 2266 x 1488 bodů

PPI: 326

Technologie displeje: IPS

True Tone: Ano

Fotoaparát: 12 MP širokoúhlý

Clona: f/1.8

Digitální zoom: 5x

Smart HDR: 3

Panorama: až 63 megapixelů

Nahrávání videa: 4K

Kinematografická stabilizace: Ano

Wi-Fi: 6

5G: Ano

Technologie MIMO: Ano

Bluetooth: 5.0

Snímač otisků prstů: Touch ID

Baterie: 19,3 Wh lithium-polymerová

Výdrž baterie: až 10 hodin

Nabíjení: USB-C

Gyroskop: tříosý

Akcelerometr: Ano

Barometr: Ano

Snímač okolního osvětlení: Ano

Podpora Apple Pencil: 2. generace

Operační systém: iPadOS 15

Kryt: 100% recyklovaný hliník

Magnety: 100% recyklované vzácné zeminy

Pájka logické desky: 100% recyklovaný cín

Obaly: minimálně 90% vláken z udržiavaných lesů

Obsah balení: iPad mini, USB-C kabel, 20W USB-C napájecí adaptér

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Tablet Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021) Tablet Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 256GB Růžový (2021)
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: