Sleva!

Stylus Apple Pencil (USB-C)

2,229 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stylus Apple Pencil (USB-C) 2,385  2,229 

✓ Skladem > 5ks

Popis

Apple Pencil (USB-C) je nepostradatelný doplněk pro každého majitele iPadu. Tento inteligentní stylus poskytuje dokonalou přesnost, nízkou latenci a citlivost na náklon. Ideální pro psaní poznámek, skicování, označování dokumentů či zápisy do deníku. Díky intuitivnímu designu a jednoduchému párování přes USB-C kabel zaručuje přirozené a bezproblémové používání.

Funkce

Apple Pencil (USB-C) nabízí magnetické přichycení k boční straně iPadu pro bezpečné uložení a snadný přístup. Jeho všestrannost a kompatibilita s mnoha modely iPadu jej činí vhodným pro různé typy uživatelů, od studentů po profesionální grafiky a designéry.

Parametry

Mezi hlavní parametry Apple Pencil (USB-C) patří: Délka: 155 mm, Průměr: 7,5 mm, Hmotnost: 20,5 gramů. Propojení: Bluetooth, USB-C konektor: Ano, Magnetické přichycení: Ano. Kompatibilita: iPad Pro 13-palcový (M4), iPad Pro 12,9-palcový (6. generace), iPad Pro 11-palcový (M4), iPad Air 13-palcový (M2), iPad Air 11-palcový (M2).

Výhody

Apple Pencil (USB-C) umožňuje pohodlné používání po dlouhé hodiny bez pocitu únavy díky kompaktním rozměrům a lehkému provedení. S ergonomickým designem a vysokou kvalitou zpracování se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenní práci s iPadem.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Apple Pencil (USB-C)

Apple Pencil (USB-C) je nezbytným doplňkem pro každého majitele iPadu, který chce posunout svou kreativitu a produktivitu na vyšší úroveň. Tento inteligentní stylus je navržen tak, aby poskytoval dokonalou přesnost, nízkou latenci a citlivost na náklon, což z něj činí ideální nástroj pro psaní poznámek, skicování, označování dokumentů nebo psaní do deníku.

Apple Pencil (USB-C) nabízí bezkonkurenční zážitek při používání, díky čemuž se budete cítit, jako byste pracovali s klasickou tužkou. S jeho intuitivním designem a snadným párováním přes USB-C kabel je jeho používání zcela přirozené a bezproblémové. Navíc magnetické přichycení k boční straně iPadu zaručuje bezpečné uložení a snadný přístup ke stylusu kdykoliv ho potřebujete.

Apple Pencil (USB-C) v použití
Apple Pencil (USB-C) s iPadem

Mezi hlavní výhody Apple Pencil (USB-C) patří i jeho všestrannost a kompatibilita s více modely iPadu. Podporuje umístění Apple Pencil při použití s iPad Pro 13-palcový (M4), iPad Pro 11-palcový (M4), iPad Pro 12,9-palcový (6. generace), iPad Pro 11-palcový (4. generace), iPad Air 13-palcový (M2) a iPad Air 11-palcový (M2). Díky této široké kompatibilitě je Apple Pencil (USB-C) vhodným nástrojem pro různé typy uživatelů, od studentů až po profesionální grafiky a designéry.

Jeho kompaktní rozměry a lehká konstrukce umožňují pohodlné používání po dlouhé hodiny bez pocitu únavy. Díky Bluetooth propojení a USB-C konektoru je jeho nabíjení a párování s iPadem rychlé a jednoduché. Apple Pencil (USB-C) je také vybaven funkcí magnetického přichycení, což zaručuje, že ho budete mít vždy po ruce.

V praktickém balení Apple Pencil (USB-C) najdete vše, co potřebujete pro okamžité používání. Jeho ergonomický design a vysoká kvalita zpracování zaručují, že se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenní práci s iPadem.

Apple Pencil (USB-C) je ideální nástroj pro každého, kdo chce zlepšit svou produktivitu a kreativitu. Jeho vysoká přesnost, nízká latence a citlivost na náklon z něj činí dokonalý nástroj pro různé úkoly, od jednoduchého psaní poznámek po náročnou grafickou práci. Bez ohledu na to, zda jste student, profesionální grafik nebo jednoduše milovník technologií, Apple Pencil (USB-C) vám poskytne vše, co potřebujete k dosažení svých cílů.

Jeho snadné párování a magnetické přichycení zaručují, že ho budete mít vždy po ruce, připravený k použití. Navíc, jeho kompaktní rozměry a lehká konstrukce umožňují pohodlné používání bez pocitu únavy. Apple Pencil (USB-C) je skutečně revoluční nástroj, který vám umožní využít váš iPad na maximum.

Apple Pencil (USB-C) je nezbytnou součástí vašeho iPadu, která vám poskytne bezkonkurenční zážitek při každém použití. Jeho všestrannost, kompatibilita a vysoká kvalita zpracování z něj činí ideální nástroj pro každého, kdo chce zlepšit svou produktivitu a kreativitu. Ať už používáte iPad na cokoliv, Apple Pencil (USB-C) vám poskytne vše, co potřebujete k dosažení svých cílů.

Parametry

  • Délka: 155 mm
  • Průměr: 7,5 mm
  • Hmotnost: 20,5 gramů
  • Připojení: Bluetooth
  • USB-C konektor: Ano
  • Magnetické přichycení: Ano
  • Kompatibilita: iPad Pro 13-palcový (M4), iPad Pro 12,9-palcový (6. generace), iPad Pro 11-palcový (M4), iPad Air 13-palcový (M2), iPad Air 11-palcový (M2)

Další informace

Hmotnost 0.1 kg
Rozměry 20 × 5.5 × 2 cm
EAN

Délka: 155 mm

Průměr: 7,5 mm

Hmotnost: 20,5 gramů

Připojení: Bluetooth

USB-C konektor: Ano

Magnetické uchycení: Ano

Kompatibilita: iPad Pro 13-palcový (M4), iPad Pro 12,9-palcový (6. generace), iPad Pro 11-palcový (M4), iPad Air 13-palcový (M2), iPad Air 11-palcový (M2)

Přesnost: Vysoká

Latence: Nízká

Citlivost na naklonění: Ano

Ergonomický design: Ano

Jednoduché párování: Ano

Kompaktní rozměry: Ano

Lehká konstrukce: Ano

Vysoká kvalita zpracování: Ano

Všestrannost: Ano

Kompatibilita s více modely iPadů: Ano

Intuitivní design: Ano

Bezpečné uložení: Ano

Jednoduchý přístup: Ano

Kompatibilita s iPady: Ano

Rychlé nabíjení: Ano

Magnetické uchycení k boční straně iPadu: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stylus Apple Pencil (USB-C) Stylus Apple Pencil (USB-C)
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: