Sleva!

Rozšiřující modul NETGEAR APM408P

27,316 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Rozšiřující modul NETGEAR APM408P 29,228  27,316 

✓ Skladem 5ks

Detaily

NETGEAR APM408P je špičkový síťový expanzní modul s 8 porty podporujícími 1/2,5/5/10GBase-T. Tento modul poskytuje vysokorychlostní přenos dat a spolehlivou konektivitu pro vaše síťová zařízení. Ideální pro firmy a organizace, které potřebují rozšířit kapacitu své sítě bez kompromisů na výkonu.

Hlavní funkce

PoE+ podpora: Napájení připojených zařízení prostřednictvím síťového kabelu. Vysoká rychlost přenosu dat: Až do 10 Gbps pro aplikace s velkými objemy dat. Bezpečnost a spolehlivost: Pokročilé bezpečnostní funkce jako ACL, 802.1x autentizace a ochrana proti DoS. Jednoduchá integrace: Kompatibilita se širokou škálou NETGEAR řešení.

Použití

Firemní sítě: Ideální pro připojení IP telefonů, bezpečnostních kamer a přístupových bodů. Datová centra: Vhodný pro vysokou propustnost a nízkou latenci. Vzdělávací instituce: Vysokorychlostní připojení a PoE+ pro učebny a laboratoře. Velké domácnosti: Řešení pro streaming, hraní her a chytrá zařízení.

Parametry

Počet portů: 8 Typ portů: 1/2,5/5/10GBase-T Podpora PoE+: Ano Rychlost přenosu dat: Až 10 Gbps Bezpečnostní funkce: ACL, 802.1x, DoS ochrana Kompatibilita: NETGEAR řešení Záruka: 24 měsíců EAN: 00606449131987 Stav: Nové

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

NETGEAR APM408P

NETGEAR APM408P je špičkový síťový expanzní modul navržený pro profesionální použití v náročných síťových prostředích. Tento modul poskytuje 8 portů s podporou 1/2,5/5/10GBase-T, což umožňuje vysokorychlostní přenos dat a zajišťuje spolehlivou konektivitu pro vaše síťová zařízení. Je ideálním řešením pro firmy a organizace, které potřebují rozšířit kapacitu své sítě bez kompromisů na výkonu.

Hlavní funkce a vlastnosti NETGEAR APM408P zahrnují:

  • PoE+ podpora: Modul je vybaven technologií PoE+ (Power over Ethernet Plus), která umožňuje napájení připojených zařízení prostřednictvím síťového kabelu. To zjednodušuje instalaci a eliminuje potřebu samostatných napájecích zdrojů.
  • Vysoká rychlost přenosu dat: S podporou rychlostí až do 10 Gbps každý port nabízí extrémně vysokou propustnost, což je ideální pro aplikace vyžadující velké objemy dat, jako jsou video streaming, velká datová úložiště a virtualizační servery.
  • Bezpečnost a spolehlivost: NETGEAR APM408P je navržen s důrazem na vysokou spolehlivost a bezpečnost. Podporuje pokročilé bezpečnostní funkce jako ACL (Access Control List), 802.1x autentizaci a ochranu proti útokům typu Denial of Service (DoS).
  • Jednoduchá integrace: Modul je kompatibilní se širokou škálou NETGEAR řešení, což umožňuje jednoduchou integraci do existujících síťových infrastruktur bez nutnosti velkých úprav.
NETGEAR APM408P Features
NETGEAR APM408P Usage

NETGEAR APM408P je určen pro různé použití, včetně:

  • Firemní sítě: Vysokorychlostní konektivita a PoE+ podpora činí tento modul ideálním pro rozšíření firemních sítí, kde je potřeba připojit velký počet zařízení, jako jsou IP telefony, bezpečnostní kamery a přístupové body.
  • Datová centra: S podporou až 10G připojení je vhodný pro datová centra, kde se vyžaduje vysoká propustnost a nízká latence pro náročné aplikace a virtualizační prostředí.
  • Vzdělávací instituce: Školy a univerzity mohou využít výhody vysokorychlostního připojení a PoE+ pro napájení a připojení síťových zařízení v učebnách a laboratořích.
  • Velké domácnosti: Pro domácnosti s vysokými nároky na síťový výkon, jako jsou streaming, hraní her a připojení více inteligentních zařízení, je tento modul ideálním řešením.

NETGEAR APM408P je výkonný a flexibilní expanzní modul, který výrazně zlepšuje kapacitu a spolehlivost vaší sítě. Jeho pokročilé funkce a robustní konstrukce z něj činí ideální volbu pro jakékoliv prostředí, které vyžaduje vysoký výkon a spolehlivost.

Parametry

Počet portů: 8
Typ portů: 1/2,5/5/10GBase-T
Podpora PoE+: Ano
Rychlost přenosu dat: až 10 Gbps
Bezpečnostní funkce: ACL, 802.1x, DoS ochrana
Kompatibilita: NETGEAR řešení
Záruka: 24 měsíců
EAN: 00606449131987
Stav: Nové

Další informace

Hmotnost 0.52 kg
Rozměry 24 × 9 × 6 cm
EAN

Počet portů: 8

Typ portů: 1/2,5/5/10GBase-T

Podpora PoE+: Ano

Rychlost přenosu dat: až 10 Gbps

Bezpečnostní funkce: ACL, 802.1x, DoS ochrana

Kompatibilita: NETGEAR řešení

Záruka: 24 měsíců

EAN: 00606449131987

Stav: Nové

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Rozšiřující modul NETGEAR APM408P Rozšiřující modul NETGEAR APM408P
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: