Sleva!

Přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES

75,084 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES 80,340  75,084 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Síťový přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES je ideálním řešením pro podnikové sítě vyžadující vysokou rychlost, spolehlivost a škálovatelnost. Vybavený 52 porty, z nichž 48 podporuje technologii Power over Ethernet (PoE+), umožňuje napájení kompatibilních zařízení přímo přes síťový kabel. Přepínač je navržen pro snadnou instalaci a správu s podporou různých protokolů pro vzdálený přístup jako SNMP, Telnet, HTTPS a SSH. Má intuitivní webové rozhraní a příkazový řádek (CLI) pro pokročilé uživatele.

Výkon a flexibilita

NETGEAR GSM4352PA-100NES podporuje 10 Gigabit Ethernet s dvěma porty 10GBase-T a dvěma porty 10GBase-X SFP+, čímž umožňuje rychlé přenosy dat a snižuje latenci. Přepínač je také stohovatelný, což umožňuje snadné rozšiřování sítě bez nutnosti složité rekonfigurace. Můžete stohovat až 8 jednotek s celkovou kapacitou až 384 portů.

Bezpečnost a spolehlivost

Bezpečnost sítě je zajištěna funkcemi jako Access Control List (ACL), podpora IPv6, snooping směrovacích protokolů DHCP a dynamická ochrana ARP. Podporuje Quality of Service (QoS), což umožňuje prioritizovat síťový přenos podle důležitosti. Přepínač také podporuje Spanning Tree Protocol (STP) a Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP), které zajišťují spolehlivost a redundanci sítě.

Energetická efektivita

Přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES je navržen s ohledem na energetickou efektivitu. Podporuje standard IEEE 802.3az, který snižuje spotřebu energie během nízké zátěže, čímž přispívá k úsporám nákladů na provoz. Instalace je jednoduchá a flexibilní s možností montáže do racku 1U. Součástí balení je také vlastní napájecí zdroj s výkonem 550 Watt, s možností instalace druhého napájecího zdroje pro zvýšení redundance.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

NETGEAR GSM4352PA-100NES

Síťový přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES je výkonné a flexibilní řešení pro firemní sítě, které potřebují vysokou rychlost, spolehlivost a škálovatelnost. Tento přepínač je navržen tak, aby podporoval moderní síťové požadavky s bohatými funkcemi a možnostmi připojení. Ideální pro malé a středně velké podniky, které potřebují robustní a spolehlivou síťovou infrastrukturu.

NETGEAR GSM4352PA-100NES je vybavený 52 porty, z toho 48 portů podporuje technologii Power over Ethernet (PoE+), což umožňuje napájení kompatibilních zařízení přímo přes síťový kabel. To je obzvláště výhodné pro instalace IP kamer, bezdrátových přístupových bodů a dalších síťových zařízení, která vyžadují napájení přes Ethernet.

Power over Ethernet
10 Gigabit Ethernet

Jedním z klíčových prvků tohoto přepínače je jeho podpora pro 10 Gigabit Ethernet, což umožňuje rychlé přenosy dat a snižuje latenci. Dva porty 10GBase-T a dva porty 10GBase-X SFP+ poskytují flexibilitu při navrhování sítě, ať už potřebujete připojit servery, úložiště nebo jiná vysokorychlostní zařízení.

Rovněž významným aspektem je jeho pokročilé řízení na úrovni L3 s širokou paletou směrovacích protokolů, včetně OSPF, RIP, VRRP, PIM-SM a dalších. To zajišťuje optimální směrovací výkonnost a spolehlivost sítě, což je kritické pro firemní aplikace a služby.

Advanced L3 Management

Přepínač je stohovatelný, což umožňuje snadné rozšiřování sítě bez nutnosti složité rekonfigurace. Můžete stohovat až 8 jednotek s celkovou kapacitou až 384 portů, což zajišťuje bezproblémové škálování podle potřeb vaší organizace.

Snadná instalace a správa jsou dalšími výhodami NETGEAR GSM4352PA-100NES. Podporuje různé protokoly pro vzdálený přístup jako SNMP, Telnet, HTTPS a SSH, což umožňuje správcům sítě efektivně monitorovat a řídit síťová zařízení z centrálního místa. K dispozici je také intuitivní webové rozhraní a příkazový řádek (CLI) pro pokročilé uživatele.

Bezpečnost sítě je zajištěna různými funkcemi jako Access Control List (ACL), podpora IPv6, snooping směrovacích protokolů DHCP a dynamická ochrana ARP. Tyto funkce chrání síť před neoprávněným přístupem a zaručují bezpečný přenos dat.

Díky podpoře Quality of Service (QoS) je tento přepínač schopen prioritizovat síťový přenos podle důležitosti, což je klíčové pro aplikace citlivé na latenci jako jsou hlasové a video komunikace. Přepínač také podporuje Spanning Tree Protocol (STP) a Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP), které zajišťují spolehlivost a redundanci sítě.

Navíc, přepínač je navržen s ohledem na energetickou efektivnost. Podporuje standard IEEE 802.3az, který snižuje spotřebu energie během nízké zátěže, čímž přispívá k úsporám nákladů na provoz.

Instalace tohoto přepínače je snadná a flexibilní, s možností montáže do racku 1U. Struktura skříně je robustní a zajišťuje dlouhou životnost zařízení i v náročných podmínkách.

Součástí balení je i vlastní napájecí zdroj s výkonem 550 Watt, který zajišťuje dostatečný výkon pro všechna připojená zařízení. V případě potřeby je možné nainstalovat druhý napájecí zdroj pro zvýšení redundance.

Pokud hledáte spolehlivý, výkonný a flexibilní přepínač pro vaši podnikatelskou síť, NETGEAR GSM4352PA-100NES je ideální volbou, která splní všechny vaše požadavky na moderní síťovou infrastrukturu.

Další informace

Hmotnost 10 kg
Rozměry 5.7 × 1.5 × 5.5 cm
EAN

Typ zařízení: Přepínač - 52 portů - L3 - řízený - stohovatelný

Provedení skříně: Lze montovat do rozvaděče 1U

Subtyp: 10 Gigabit Ethernet

Porty: 2 x 10/100/1000/10000 + 2 x 10 Gigabit SFP+ + 48 x 10/100/1000 (PoE+)

Power Over Ethernet (PoE): PoE+

Dostupné napájení PoE: 480 W

Výkon: Přepínací kapacita 176 Gbps

Směrovací protokol: OSPF, RIP, IGMPv2, IGMP, VRRP, PIM-SM, PIM-DM, IGMPv3, MLDv2

Protokol vzdáleného přístupu: SNMP, Telnet, HTTPS, SSH, CLI

Vyhovující standardům: IEEE 802.3ad (LACP), IEEE 802.3az

Lokalizace: Evropa, Americas

Zdroj napájení: Vlastní napájecí zdroj

Instalované množství: 1 (instalovaný) / 2 (max.)

Poskytovaná energie: 550 Watt

Požadované napětí: AC 120/230 V

Charakteristiky: Podpora ARP, DiffServ podpora, IPv6 podpora, Podporuje Spanning Tree Protocol (STP), Podporuje Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP), podpora VRRP (Virtual Route Redundancy Protocol), snooping směrovacích protokolů DHCP, Access Control List (ACL) podpora, Quality of Service (QoS), MLD snooping, proudění vzduchu zepředu dozadu, STP Root Guard, Podpora IPv4, podpora LACP, DHCP relé, Remote Switch Port Analyzer (RSPAN), Per-VLAN Rapid Spanning Tree (PVRST), dynamická ochrana ARP, ochrana IP Source Guard, Bridge protocol data unit (BPDU), LISP Across Subnet Mode (ASM), Source-Specific Multicast (SSM)

Rozhraní: 2 x 10GBase-T – RJ-45, 2 x 10GBase-X – SFP+, 1 x management (síť Gigabit LAN) – RJ-45, 1 x sériový port (RS-232) – RJ-45, 1 x konzole (mini-USB), 1 x USB – Type A, 48 x 1000Base-T – RJ-45 – PoE+

Montáž: 1U rack

Stohovatelnost: Ano, až 8 jednotek

Kapacita stohování: Až 384 portů

Řízení: Pokročilé řízení na úrovni L3

Podporované protokoly: OSPF, RIP, VRRP, PIM-SM, PIM-DM, IGMPv3, MLDv2

Bezpečnostní funkce: Access Control List (ACL), IPv6 podpora, snooping směrovacích protokolů DHCP, dynamická ochrana ARP

QoS: Ano, podpora Quality of Service

Energetická efektivita: Podpora IEEE 802.3az

Napájecí zdroj: Vlastní napájecí zdroj, možnost instalace druhého napájecího zdroje pro redundanci

Výkon napájecího zdroje: 550 Watt

Rozměry: 1U montáž do racku

Hmotnost: Neuvedeno

Provozní teplota: Neuvedeno

Skladovací teplota: Neuvedeno

Provozní vlhkost: Neuvedeno

Skladovací vlhkost: Neuvedeno

Certifikace: Neuvedeno

Záruka: Neuvedeno

Barva: Neuvedeno

Materiál: Robustní struktura skříně

Kompatibilita: Podpora pro různá síťová zařízení, včetně IP kamer a bezdrátových přístupových bodů

Jednoduchost instalace: Jednoduchá montáž a správa, podpora protokolů pro vzdálený přístup (SNMP, Telnet, HTTPS, SSH)

Uživatelské rozhraní: Intuitivní webové rozhraní, příkazový řádek (CLI)

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES Přepínač NETGEAR GSM4352PA-100NES
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: