Sleva!

Síťový modul NETGEAR 1000BASE-T měděný SFP GBIC

3,338 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Síťový modul NETGEAR 1000BASE-T měděný SFP GBIC 3,572  3,338 

✓ Skladem 4ks

Podrobnosti

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC je vysoce výkonné síťové řešení, které přináší gigabitovou ethernetovou konektivitu pomocí měděných kabelů. Tento modul je navržen tak, aby poskytoval spolehlivé a rychlé připojení pro vaše síťová zařízení, a je ideální pro použití v náročných síťových prostředích, kde je potřebná vysoká přenosová rychlost a stabilita. Díky svým kompaktním rozměrům a jednoduchému zasunutí do standardních SFP slotů, je tento modul velmi flexibilní a snadno integrovatelný do existujících síťových infrastruktur.

Kompatibilita

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC je kompatibilní s několika modely přepínačů, včetně XSM7224S a GSM7328FS, což zaručuje jeho širokou použitelnost v různých síťových prostředích. Podporuje přenos gigabitového ethernetu na vzdálenost až 100 metrů pomocí kabelů CAT5E nebo CAT6, což z něj činí ideální řešení pro širokou škálu síťových aplikací.

Instalace

Jednou z hlavních výhod tohoto modulu je jeho jednoduchá instalace a konfigurace. Stačí ho zasunout do kompatibilního SFP slotu a okamžitě můžete začít využívat jeho výhody. Není potřeba žádné komplikované nastavení nebo instalace dodatečného softwaru. Tento modul je také velmi energeticky efektivní, což přispívá ke snížení celkových provozních nákladů a zlepšení ekologické stopy vaší síťové infrastruktury.

Spolehlivost

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC je velmi odolný vůči vnějším vlivům a rušení, což z něj činí ideální řešení pro náročná síťová prostředí. Je navržen tak, aby poskytoval maximální výkon i v těch nejnáročnějších podmínkách, což zaručuje stabilní a spolehlivé připojení pro všechna vaše síťová zařízení. Díky své univerzálnosti a vysokému výkonu je tento modul ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé a efektivní řešení pro rozšíření své síťové infrastruktury.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC je vysoce výkonné síťové řešení, které přináší gigabitovou Ethernetovou konektivitu pomocí měděných kabelů. Tento modul je navržen tak, aby poskytoval spolehlivé a rychlé připojení pro vaše síťová zařízení, a je ideální pro použití v náročných síťových prostředích, kde je potřebná vysoká přenosová rychlost a stabilita.

Díky svým kompaktním rozměrům a jednoduchému zasunutí do standardních SFP slotů, je tento modul velmi flexibilní a snadno integrovatelný do stávajících síťových infrastruktur. Podporuje přenos gigabitového Ethernetu na vzdálenost až 100 metrů pomocí kabelů CAT5E nebo CAT6, což z něj dělá ideální řešení pro širokou škálu síťových aplikací.

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC
NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC je kompatibilní s několika modely přepínačů, včetně XSM7224S a GSM7328FS, což zaručuje jeho široké využití v různých síťových prostředích. Díky tomu můžete snadno rozšířit svou síťovou infrastrukturu bez nutnosti velkých investic do nového hardware.

Jednou z hlavních výhod tohoto modulu je jeho vysoká spolehlivost a dlouhá životnost. Je podporován omezenou 5letou zárukou od společnosti NETGEAR, což vám poskytuje další úroveň jistoty a ochrany vaší investice. V případě jakýchkoli problémů máte jistotu, že se můžete spolehnout na kvalitní zákaznickou podporu a servis.

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC

Mezi další výjimečné vlastnosti tohoto modulu patří jeho jednoduchá instalace a konfigurace. Stačí ho zasunout do kompatibilního SFP slotu a okamžitě můžete začít využívat jeho výhody. Není potřeba žádné komplikované nastavování nebo instalace dodatečného software.

Tento modul je také velmi energeticky efektivní, což přispívá ke snížení celkových provozních nákladů a zlepšení ekologické stopy vaší síťové infrastruktury. Je ideální pro použití v podnikových sítích, datových centrech, ale i v menších kancelářských prostředích, kde je potřebná vysoká přenosová rychlost a spolehlivost.

NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC je také velmi odolný vůči vnějším vlivům a rušení, což z něj dělá ideální řešení pro náročná síťová prostředí. Je navržen tak, aby poskytoval maximální výkon i v těch nejnáročnějších podmínkách, což zaručuje stabilní a spolehlivé připojení pro všechna vaše síťová zařízení.

Díky své univerzálnosti a vysokému výkonu je NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé a efektivní řešení pro rozšíření své síťové infrastruktury. Ať už potřebujete zlepšit připojení ve vaší kanceláři, datovém centru nebo v jakémkoli jiném prostředí, tento modul vám poskytne vše, co potřebujete k dosažení vašich cílů.

Investujte do NETGEAR 1000BASE-T COPPER SFP GBIC a zažijte spolehlivou a rychlou síťovou konektivitu, která vám umožní plně využívat potenciál vašich síťových zařízení. S jeho jednoduchou instalací, vysokou spolehlivostí a výkonem je toto řešení ideální pro každého, kdo hledá kvalitní a efektivní síťové řešení.

Parametry

Typ připojení: 1000Base-T Gigabit Ethernet

Konektor: RJ45

Kompatibilita: XSM7224S, GSM7328FS

Maximální vzdálenost: 100 metrů

Podporované kabely: CAT5E, CAT6

Záruka: 5 let

Další informace

Hmotnost 0.11 kg
Rozměry 18 × 13.5 × 5 cm
EAN

Typ připojení: 1000Base-T Gigabit Ethernet

Konektor: RJ45

Kompatibilita: XSM7224S, GSM7328FS

Maximální vzdálenost: 100 metrů

Podporované kabely: CAT5E, CAT6

Záruka: 5 let

Rozměry: Kompaktní

Instalace: Jednoduché zasunutí do standardních SFP slotů

Energetická účinnost: Vysoká

Odolnost vůči vnějším vlivům: Vysoká

Rušení: Vysoká odolnost

Podpora přenosové rychlosti: Gigabitový ethernet

Zákaznická podpora: Kvalitní

Životnost: Dlouhá

Provozní náklady: Nízké

Ekologická stopa: Snížená

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Síťový modul NETGEAR 1000BASE-T měděný SFP GBIC Síťový modul NETGEAR 1000BASE-T měděný SFP GBIC
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: