Sleva!

Přepínač TP-Link TL-SL2428P

5,830 

Není skladem

Detaily

TP-Link OMADA JetStream switch TL-SL2428P je výkonné síťové zařízení ideální pro malé a středně velké podniky. Switch nabízí 24 portů s rychlostí 100 Mb/s, 2 Gigabit Ethernet porty a 2 SFP combo porty pro flexibilní připojení a rozšíření sítě. S funkcí PoE+ na všech 24 portech může poskytovat napájení až 250 W, což umožňuje připojení a napájení různých zařízení, jako jsou IP kamery, telefony a přístupové body.

Jednoduchá správa a konfigurace

Jednou z hlavních výhod tohoto switche je jeho snadná správa a konfigurace. Díky rozhraní Web, SNMP/RMON je možné rychle a jednoduše nastavit a monitorovat síťová připojení. Switch podporuje různé funkce řízení, včetně VLAN, QoS, IGMP Snooping a dalších, což umožňuje optimalizovat síťový výkon a zajistit plynulý chod všech připojených zařízení.

Montáž a použití

TP-Link OMADA JetStream switch TL-SL2428P je navržen pro montáž do racku, což umožňuje jeho snadnou integraci do stávající infrastruktury. Jeho robustní design a kvalitní zpracování zaručují dlouhou životnost a spolehlivý chod i v náročných podmínkách. Switch je ideální pro použití v různých prostředích včetně firem, škol a vzdělávacích institucí, hotelů a ubytovacích zařízení, stejně jako veřejných institucí a zdravotnických zařízení.

Bezpečnost a energetická účinnost

Vlastnosti tohoto switche zahrnují také pokročilé bezpečnostní funkce, které zajišťují ochranu sítě před neautorizovaným přístupem a útoky. Podpora 802.1X autentizace, ACL, a zabezpečení portů umožňuje vytvářet bezpečné a chráněné síťové prostředí. Funkce QoS (Quality of Service) umožňuje prioritizovat síťový přenos, což je důležité pro aplikace citlivé na latenci, jako jsou VoIP a videokonference. Podpora IEEE 802.3az Energy-Efficient Ethernet (EEE) standardu snižuje spotřebu energie, čímž snižuje náklady na provoz.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

TP-Link OMADA JetStream switch TL-SL2428P

TP-Link OMADA JetStream switch TL-SL2428P je vysoce výkonné síťové zařízení, které je ideální pro malé a středně velké podniky. Tento switch nabízí 24 portů s rychlostí 100 Mb/s, 2 Gigabit Ethernet porty a 2 SFP combo porty, které umožňují flexibilní připojení a rozšíření sítě. S funkcí PoE+ na všech 24 portech může poskytovat napájení až 250 W, což umožňuje připojení a napájení různých zařízení, jako jsou IP kamery, telefony a přístupové body.

Jednou z hlavních výhod tohoto switchu je jeho jednoduchá správa a konfigurace. Díky rozhraní Web, SNMP/RMON je možné rychle a snadno nastavit a monitorovat síťová připojení. Switch podporuje různé funkce řízení, včetně VLAN, QoS, IGMP Snooping a dalších, což umožňuje optimalizovat síťový výkon a zajistit plynulý chod všech připojených zařízení.

Jednoduchá správa a konfigurace
Montáž do racku

TP-Link OMADA JetStream switch TL-SL2428P je navržen pro montáž do racku, což umožňuje jeho snadnou integraci do stávající infrastruktury. Jeho robustní design a kvalitní zpracování zaručují dlouhou životnost a spolehlivý chod i v náročných podmínkách. Kromě toho, funkce PoE+ umožňuje napájení zařízení přes ethernetové kabely, což výrazně zjednodušuje instalaci a snižuje náklady na dodatečné napájecí kabely a zásuvky.

Switch je ideální pro použití v různých prostředích. Ve firmách může být využit k připojení pracovních stanic, serverů a dalších síťových zařízení. V školách a vzdělávacích institucích může být použit k vytvoření spolehlivé a rychlé sítě pro studenty a učitele. V hotelových a ubytovacích zařízeních může zajistit stabilní a rychlé internetové připojení pro hosty. Další aplikace zahrnují veřejné instituce, zdravotnická zařízení a komerční prostory, kde je spolehlivá síťová infrastruktura nezbytná.

Vlastnosti tohoto switchu zahrnují také pokročilé bezpečnostní funkce, které zajišťují ochranu sítě před neoprávněným přístupem a útoky. Podpora 802.1X autentifikace, ACL a zabezpečení portů umožňuje vytvářet bezpečné a chráněné síťové prostředí. Navíc, QoS (Quality of Service) funkce umožňuje prioritizovat síťový přenos, což je důležité pro aplikace citlivé na latenci, jako jsou VoIP a video konference.

Jednou z největších výhod tohoto switchu je jeho energetická efektivnost. Podpora IEEE 802.3az Energy-Efficient Ethernet (EEE) standardu snižuje spotřebu energie, což je nejen ekologické, ale i ekonomické řešení pro každou organizaci. Tato technologie automaticky upravuje spotřebu energie podle aktuální zátěže sítě, čímž snižuje náklady na provoz.

Na závěr, TP-Link OMADA JetStream switch TL-SL2428P je univerzální a výkonný síťový switch, který nabízí širokou škálu funkcí a možností pro různé typy organizací. Jeho jednoduchá správa, vysoká spolehlivost, pokročilé bezpečnostní funkce a energetická efektivnost činí z tohoto switchu ideální řešení pro každou moderní síťovou infrastrukturu.

Parametry:

Počet portů: 24x 100Mb/s

Gigabit Ethernet porty: 2x GbE

SFP combo porty: 2x SFP

PoE+ podpora: Ano, 24 portů

Celkový výkon PoE: 250W

Správa: Web, SNMP/RMON

Montáž: Rack mounted 19″

Technologie: Fast Ethernet 10/100Mbps

Podpora VLAN: Ano

QoS: Ano

IGMP Snooping: Ano

Bezpečnostní funkce: 802.1X, ACL, zabezpečení portů

Energetická efektivnost: IEEE 802.3az EEE

Další informace

Hmotnost 3.15 kg
Rozměry 53 × 25 × 8 cm
EAN

Počet portů: 24x 100Mb/s

Gigabit Ethernet porty: 2x GbE

SFP combo porty: 2x SFP

PoE+ podpora: Ano, 24 portů

Celkový výkon PoE: 250W

Správa: Web, SNMP/RMON

Montáž: Rack mounted 19"

Technologie: Fast Ethernet 10/100Mbps

Podpora VLAN: Ano

QoS: Ano

IGMP Snooping: Ano

Bezpečnostní funkce: 802.1X, ACL, zabezpečení portů

Energetická efektivita: IEEE 802.3az EEE

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Přepínač TP-Link TL-SL2428P Přepínač TP-Link TL-SL2428P
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: