Sleva!

WiFi router TP-Link M7350

2,847 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

WiFi router TP-Link M7350 3,046  2,847 

✓ Skladem 4ks

Detaily

Představujeme vám TP-Link M7350, přenosný WiFi4 router, který vám poskytne spolehlivý a rychlý přístup k internetu kdekoli se nacházíte. Toto kompaktní a snadno přenosné zařízení je ideální pro časté cestovatele, pracovníky na cestách nebo pro ty, kteří potřebují spolehlivé připojení k internetu na místech, kde není dostupná pevná linka. TP-Link M7350 podporuje 4G LTE připojení, což znamená, že můžete využít vysokorychlostní mobilní internet až do rychlosti 150 Mbps pro stahování a 50 Mbps pro odesílání dat.

Funkce

TP-Link M7350 je vybaven 2,4 GHz pásmem, které je ideální pro většinu běžných úkolů, jako je prohlížení webu, streamování videa nebo stahování souborů. Díky podpoře standardů 802.11b/g/n je kompatibilní s většinou moderních zařízení, což zaručuje bezproblémové připojení k internetu. Router je vybaven jedním portem microUSB, který slouží k nabíjení zařízení a připojení k počítači. Kromě toho má jeden slot na SIM kartu, který umožňuje připojení k mobilní síti, a jeden slot na microSD kartu, který umožňuje rozšíření úložného prostoru až do 32 GB.

Používání a nastavení

Jednou z hlavních výhod tohoto routeru je jeho jednoduché nastavení a používání. Stačí vložit SIM kartu, zapnout zařízení a můžete se připojit k internetu. Díky intuitivnímu rozhraní a přehlednému displeji můžete jednoduše sledovat stav připojení, stav baterie a další důležité informace. Tento přenosný router je vybaven výkonnou 2000 mAh baterií, která zaručuje až 8 hodin nepřetržitého provozu. To znamená, že můžete být připojeni k internetu po celý den bez potřeby neustálého dobíjení.

Univerzálnost a spolehlivost

TP-Link M7350 je ideálním řešením pro různé použití. Ať už potřebujete spolehlivé připojení na cestách, v práci nebo doma, tento router vám poskytne vše, co potřebujete. Díky možnosti připojení více zařízení najednou je vhodný i pro rodiny nebo malé pracovní týmy, které potřebují sdílet internetové připojení. Díky své univerzálnosti a spolehlivosti se TP-Link M7350 stává nepostradatelným pomocníkem pro všechny, kteří potřebují být neustále online. Nezáleží na tom, kde jste, s tímto routerem budete mít vždy přístup k vysokorychlostnímu internetu.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

TP-Link M7350

Představujeme vám TP-Link M7350, přenosný WiFi4 router, který vám poskytne spolehlivý a rychlý přístup k internetu kdekoli se nacházíte. Toto kompaktní a snadno přenosné zařízení je ideální pro časté cestovatele, pracovníky na cestách nebo pro ty, kteří potřebují spolehlivé připojení k internetu na místech, kde není dostupná pevná linka.

TP-Link M7350 podporuje 4G LTE připojení, což znamená, že můžete využít vysokorychlostní mobilní internet až do rychlosti 150 Mbps pro stahování a 50 Mbps pro odesílání dat. Toto zařízení se může připojit k síti 4G LTE, což zaručuje rychlé a stabilní připojení k internetu, ať jste kdekoliv.

4G LTE Connection
2.4 GHz Band

Router je vybaven 2,4 GHz pásmem, které je ideální pro většinu běžných úkonů, jako je prohlížení webu, streamování videa nebo stahování souborů. Díky podpoře standardů 802.11b/g/n je kompatibilní s většinou moderních zařízení, což zaručuje bezproblémové připojení k internetu.

TP-Link M7350 je vybaven jedním portem microUSB, který slouží k nabíjení zařízení a připojení k počítači. Kromě toho má jeden slot na SIM kartu, který umožňuje připojení k mobilní síti, a jeden slot na microSD kartu, který umožňuje rozšíření úložného prostoru až do 32 GB.

Ports and Slots
Easy Setup

Jednou z hlavních výhod tohoto routeru je jeho jednoduché nastavení a používání. Stačí vložit SIM kartu, zapnout zařízení a můžete se připojit k internetu. Díky intuitivnímu rozhraní a přehlednému displeji můžete snadno sledovat stav připojení, stav baterie a další důležité informace.

Tento přenosný router je vybaven výkonnou 2000 mAh baterií, která zaručuje až 8 hodin nepřetržitého provozu. To znamená, že můžete být připojeni k internetu po celý den bez potřeby neustálého nabíjení. Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti je router snadno přenosný a můžete ho mít vždy s sebou.

Battery Life

TP-Link M7350 je ideálním řešením pro různá použití. Ať už potřebujete spolehlivé připojení na cestách, v práci nebo doma, tento router vám poskytne vše, co potřebujete. Díky možnosti připojení více zařízení najednou je vhodný i pro rodiny nebo malé pracovní týmy, které potřebují sdílet internetové připojení.

Díky své univerzálnosti a spolehlivosti se TP-Link M7350 stává nepostradatelným pomocníkem pro všechny, kteří potřebují být neustále online. Ať jste kdekoli, s tímto routerem budete mít vždy přístup k vysokorychlostnímu internetu.

Parametry

  • Typ Wi-Fi aktivního prvku: Wi-Fi routery
  • Komunikační pásmo: 2,4 GHz
  • Podporované standardy: 802.11b/g/n
  • Připojení externí antény: Ne
  • Rozměry: 14 x 9 x 7 cm
  • Hmotnost: 0,228 kg
  • Záruka: 24 měsíců

Další informace

Hmotnost 0.28 kg
Rozměry 15 × 10 × 6 cm
EAN

Typ Wi-Fi aktivního prvku: Wi-Fi routery

Komunikační pásmo: 2,4 GHz

Podporované standardy: 802.11b/g/n

Připojení externí antény: Ne

Rozměry: 14 x 9 x 7 cm

Hmotnost: 0,228 kg

Záruka: 24 měsíců

Podpora 4G LTE: Ano

Maximální rychlost stahování: 150 Mbps

Maximální rychlost odesílání: 50 Mbps

Porty: 1x microUSB

Slot na SIM kartu: Ano

Slot na microSD kartu: Ano

Maximální kapacita microSD karty: 32 GB

Kapacita baterie: 2000 mAh

Doba provozu na baterii: až 8 hodin

Jednoduché nastavení: Ano

Přehledný displej: Ano

Kompatibilita: Většina moderních zařízení

Počet současně připojených zařízení: Více zařízení najednou

Kompaktní rozměry: Ano

Nízká hmotnost: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
WiFi router TP-Link M7350 WiFi router TP-Link M7350
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: