Sleva!

Wi-Fi router TP-Link Deco M4

2,677 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Wi-Fi router TP-Link Deco M4 2,864  2,677 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

TP-Link Deco M4 (3-pack) WiFi5 Mesh je revoluční bezdrátové řešení pro pokrytí celého domu nebo kanceláře stabilním a rychlým internetovým připojením. Tento pokročilý systém využívá technologii Mesh, která zaručuje silný a spolehlivý Wi-Fi signál v každém koutě vašeho prostoru. Už se nemusíte obávat slabých signálových míst nebo přerušení připojení během důležitých úkolů.

Výkon

Deco M4 je vybaven technologií WiFi5, což znamená, že podporuje 802.11ac standard, který zajišťuje vysoké rychlosti připojení až do 1200 Mbps. Se dvěma frekvenčními pásmy – 2,4 GHz a 5 GHz, zařízení umožňuje flexibilní a efektivní využití připojení pro různá zařízení a aplikace. Pásmo 2,4 GHz je ideální pro běžné úkoly jako prohlížení webu a sociální sítě, zatímco pásmo 5 GHz je určeno pro náročnější úkoly jako streamování HD videa nebo hraní online her.

Instalace a správa

Jednou z klíčových vlastností Deco M4 je jeho jednoduchá instalace a správa. Díky intuitivní aplikaci TP-Link Deco můžete nastavit a spravovat svou síť během několika minut. Aplikace poskytuje jednoduché kroky a grafické rozhraní, které vám pomůže připojit jednotky Deco, nastavit název sítě, heslo a další důležité parametry. Kromě toho aplikace umožňuje monitorovat síť v reálném čase, přiřazovat prioritu zařízením a dokonce omezovat přístup k určitým obsahům pro děti pomocí rodičovské kontroly.

Bezpečnost a konektivita

Bezpečnost je dalším důležitým aspektem Deco M4. Zařízení je vybaveno pokročilými bezpečnostními funkcemi, včetně šifrování WPA3, které zajišťuje ochranu vašich dat a soukromí před neoprávněným přístupem. Kromě toho systém dokáže automaticky aktualizovat svůj software, abyste měli vždy nejnovější bezpečnostní záplaty a funkce. Deco M4 je také vybaveno dvěma gigabitovými Ethernet porty na každé jednotce, které umožňují připojení kabelových zařízení jako jsou stolní počítače, herní konzole nebo chytré televize.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

TP-Link Deco M4 (3-pack) WiFi5 Mesh

TP-Link Deco M4 (3-pack) WiFi5 Mesh je revoluční bezdrátové řešení pro pokrytí celého domu nebo kanceláře stabilním a rychlým internetovým připojením. Tento pokročilý systém využívá technologii Mesh, která zajišťuje, že signál Wi-Fi je silný a spolehlivý v každém koutku vašeho prostoru. Už se nemusíte obávat slabých signálových míst nebo přerušení připojení během důležitých úkolů.

Deco M4 je vybaven technologií WiFi5, což znamená, že podporuje 802.11ac standard, který zajišťuje vysoké rychlosti připojení až do 1200 Mbps. Se dvěma frekvenčními pásmy – 2,4 GHz a 5 GHz, zařízení umožňuje flexibilní a efektivní využití připojení pro různé zařízení a aplikace. Pásmo 2,4 GHz je ideální pro běžné úkoly jako prohlížení webu a sociální sítě, zatímco pásmo 5 GHz je určeno pro náročnější úkoly jako streamování HD videa nebo hraní online her.

WiFi5 Technology
TP-Link Deco App

Jednou z klíčových vlastností Deco M4 je jeho snadná instalace a správa. Díky intuitivní aplikaci TP-Link Deco můžete nastavit a spravovat svou síť během několika minut. Aplikace poskytuje jednoduché kroky a grafické rozhraní, které vám pomůže připojit jednotky Deco, nastavit název sítě, heslo a další důležité parametry. Kromě toho aplikace umožňuje monitorovat síť v reálném čase, přiřazovat prioritu zařízením a dokonce omezovat přístup k určitým obsahům pro děti pomocí rodičovské kontroly.

Bezpečnost je dalším důležitým aspektem Deco M4. Zařízení je vybaveno pokročilými bezpečnostními funkcemi, včetně šifrování WPA3, které zajišťuje ochranu vašich dat a soukromí před neoprávněným přístupem. Kromě toho systém je schopen automaticky aktualizovat svůj software, abyste měli vždy nejnovější bezpečnostní záplaty a funkce.

Security Features

Deco M4 je také vybaven dvěma gigabitovými Ethernet porty na každé jednotce, které umožňují připojení kabelových zařízení jako jsou stolní počítače, herní konzole nebo chytré televize. Toto řešení nabízí vysokou propustnost a nízkou latenci, což je ideální pro aplikace a zařízení, které vyžadují stabilní a rychlé připojení.

Díky technologii MU-MIMO (Multi-User, Multiple Input, Multiple Output), Deco M4 dokáže komunikovat s více zařízeními současně, což zvyšuje efektivitu sítě a snižuje čekací doby. Toto je obzvláště užitečné v domácnostech nebo kancelářích s velkým počtem připojených zařízení.

Použití Deco M4 je velmi univerzální. Můžete jej použít pro pokrytí velkých domů, vícepodlažních budov nebo rozlehlých kanceláří. Jeho modulární konstrukce umožňuje rozšířit síť přidáním dalších jednotek Deco, čímž zajistíte ještě větší pokrytí a stabilitu signálu.

Elegantní design Deco M4 zapadne do jakéhokoli interiéru. Jeho kompaktní rozměry a moderní vzhled zaručují, že se stane nenápadným, ale zároveň stylovým doplňkem vašeho domova nebo kanceláře.

Díky všem těmto vlastnostem je TP-Link Deco M4 (3-pack) WiFi5 Mesh skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé a výkonné řešení pro bezdrátové připojení. Ať už jste náročný uživatel, který potřebuje stabilní připojení pro práci na dálku, nebo rodina, která chce streamovat videa a hrát online hry bez přerušení, Deco M4 pokryje všechny vaše potřeby.

Parametry

Typ Wi-Fi aktivního prvku: Wi-Fi routery

Komunikační pásmo: 2,4 GHz, 5 GHz

Podporované standardy: 802.11ac

Maximální rychlost připojení: 1200 Mbps

Počet Ethernet portů: 2

Bezpečnostní protokoly: WPA3

Technologie MU-MIMO: Ano

Rozměry: 26 x 11 x 48 cm

Hmotnost: 2.076 kg

Záruka: 36 měsíců

Další informace

Hmotnost 1.65 kg
Rozměry 47.5 × 25.5 × 10.5 cm
EAN

Typ Wi-Fi aktivního prvku: Wi-Fi routery

Komunikační pásmo: 2,4 GHz, 5 GHz

Podporované standardy: 802.11ac

Maximální rychlost připojení: 1200 Mbps

Počet Ethernet portů: 2

Bezpečnostní protokoly: WPA3

Technologie MU-MIMO: Ano

Rozměry: 26 x 11 x 48 cm

Hmotnost: 2.076 kg

Záruka: 36 měsíců

Technologie Mesh: Ano

Aplikace pro správu: TP-Link Deco

Automatické aktualizace softwaru: Ano

Rodičovská kontrola: Ano

Intuitivní instalace: Ano

Gigabitové Ethernet porty: Ano

Frekvenční pásma: 2,4 GHz, 5 GHz

Standard WiFi: 802.11ac

Šifrování: WPA3

Podpora MU-MIMO: Ano

Modulární konstrukce: Ano

Elegantní design: Ano

Kompaktní rozměry: Ano

Moderní vzhled: Ano

Stabilní připojení: Ano

Nízká latence: Ano

Vysoká propustnost: Ano

Reálné monitorování sítě: Ano

Priorita zařízením: Ano

Ochrana údajů: Ano

Více zařízení: Ano

Flexibilní využití připojení: Ano

Podpora pro velké domy: Ano

Podpora pro vícepodlažní budovy: Ano

Podpora pro rozsáhlé kanceláře: Ano

Stylový doplněk: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Wi-Fi router TP-Link Deco M4 Wi-Fi router TP-Link Deco M4
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: