Sleva!

Záložní zdroj APC Smart-UPS SRT 3000 RM

86,302 

Není skladem

Detaily

APC Smart-UPS SRT 3000 RM online 230V PR2-SRT3000RMXLI je výkonný záložní zdroj s kapacitou 3000 VA a výstupním výkonem 2700 W. Tento model je ideální pro serverovny, datová centra a kritické aplikace, kde je nepřetržité napájení nezbytné. Využívá technologii online s dvojitou konverzí pro maximální ochranu před problémy s napájením.

Funkcionalita a vlastnosti

APC Smart-UPS SRT 3000 RM disponuje multifunkčním LCD displejem pro jednoduché monitorování a správu. Zařízení nabízí široké možnosti připojení včetně RJ-45 Serial, Smart-Slot a USB. Podpora externích bateriových modulů umožňuje prodloužení doby zálohování dle potřeby.

Využití a použití

Tento záložní zdroj zajišťuje nepřetržité napájení serverů, úložných systémů a dalších kritických zařízení v serverovnách a datových centrech. V kancelářích poskytuje záložní napájení pro pracovní stanice, telefonní systémy a síťové prvky. Je ideální i pro zdravotnická zařízení, kde je nepřetržité napájení životně důležité.

Výhody a údržba

Jednou z hlavních výhod APC Smart-UPS SRT 3000 RM je schopnost škálování za provozu. Zařízení je vybaveno akustickými a vizuálními varováními, která upozorňují na různé události. Baterie jsou bezúdržbové olověné akumulátory se suspendovaným elektrolytem, s obvyklou dobou nabíjení 3 hodiny a očekávanou životností 3 až 5 let.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

APC Smart-UPS SRT 3000 RM

APC Smart-UPS SRT 3000 RM online 230V PR2-SRT3000RMXLI je výkonný a spolehlivý záložní zdroj navržený pro ochranu citlivých elektronických zařízení před výpadky proudu a jinými nepravidelnostmi v napájení. Tento model s kapacitou 3000 VA a výstupním výkonem 2700 W je ideální pro použití v serverovnách, datových centrech a dalších kritických aplikacích, kde je nepřetržité napájení nezbytné.

Tento záložní zdroj využívá technologii online s dvojitou konverzí, která poskytuje maximální ochranu před všemi typy problémů s napájením. Díky této technologii je výstupní napětí vždy čisté a stabilní, což zaručuje optimální ochranu připojených zařízení.

Online s dvojitou konverzí
Multifunkční LCD displej

APC Smart-UPS SRT 3000 RM je vybaven multifunkčním LCD displejem, který umožňuje snadné monitorování a správu zařízení. Displej zobrazuje různé informace včetně stavu baterie, aktuálních parametrů napájení a varovných hlášení.

Tento model nabízí široké možnosti připojení včetně rozhraní RJ-45 Serial, Smart-Slot a USB. Zařízení také podporuje externí bateriové moduly, které umožňují prodloužení doby zálohování dle potřeby.

Široké možnosti připojení

APC Smart-UPS SRT 3000 RM je vhodný pro širokou škálu použití. V serverovnách a datových centrech zaručuje nepřetržité napájení serverů, úložných systémů a dalších kritických zařízení. V kancelářích může poskytovat záložní napájení pro pracovní stanice, telefonní systémy a síťové prvky, čímž zajišťuje kontinuitu podnikových operací.

Tento záložní zdroj je také ideální pro použití ve zdravotnických zařízeních, kde je nepřetržité napájení životně důležitých přístrojů nezbytné. Díky své vysoké spolehlivosti a schopnosti poskytovat čisté a stabilní napětí je ideální volbou pro jakékoli prostředí, kde je ochrana napájení kritická.

Jednou z hlavních výhod APC Smart-UPS SRT 3000 RM je jeho schopnost škálování za provozu. To znamená, že je možné přidávat další bateriové moduly bez nutnosti vypnutí zařízení, čímž se zaručuje nepřetržitá ochrana napájení.

Zařízení je vybaveno akustickými a vizuálními varováními, které upozorňují na různé události podle jejich závažnosti. To umožňuje rychlou reakci na případné problémy a minimalizuje riziko výpadku napájení.

APC Smart-UPS SRT 3000 RM je také navržen s ohledem na snadnou instalaci a správu. Součástí balení je CD se softwarem, instalační příručka a montážní konzoly pro snadné umístění do racku. K dispozici je také záruční karta, která zaručuje bezproblémový provoz po dobu 36 měsíců.

Baterie použité v tomto zařízení jsou bezúdržbové olověné akumulátory se suspendovaným elektrolytem, které nevyžadují žádnou speciální údržbu. Obvyklá doba nabíjení baterií je 3 hodiny a jejich očekávaná životnost se pohybuje mezi 3 až 5 let.

V případě potřeby výměny baterií je možné jednoduše nainstalovat nové baterie, čímž se zajistí dlouhodobý spolehlivý provoz zařízení.

APC Smart-UPS SRT 3000 RM online 230V PR2-SRT3000RMXLI je vynikajícím řešením pro všechny aplikace, kde je nepřetržité a spolehlivé napájení nezbytné. Díky svému vysokému výkonu, širokým možnostem připojení a pokročilým funkcím je ideální volbou pro serverovny, datová centra, kanceláře a další kritická prostředí.

Parametry

Výstupní výkon (W): 2700

Výstupní výkon (VA): 3000

Jmenovité výstupní napětí (V): 230

Typ baterie: Bezúdržbový olověný zatavený akumulátor

Obvyklá doba nabíjení (Hod): 3

Očekávaná životnost baterie: 3-5 let

Port rozhraní: RJ-45 Serial, Smart-Slot, USB

Ovládací panel: Multifunkční LCD displej

Zvukové upozornění: Akustická a vizuální varování

Maximální výška (cm): 8,5

Maximální šířka (cm): 43,2

Maximální hloubka (cm): 63,5

Čistá hmotnost (kg): 31,3

Barva: černá

Provozní teplota (°C): 0-40

Záruka: 36 měsíců

Další informace

Hmotnost 42 kg
Rozměry 87.5 × 60 × 24 cm
EAN

Výstupní výkon (W): 2700

Výstupní výkon (VA): 3000

Jmenovité výstupní napětí (V): 230

Typ baterie: Bezúdržbový olověný zapečetěný akumulátor

Obvyklá doba nabíjení (hod): 3

Očekávaná životnost baterie: 3-5 let

Port rozhraní: RJ-45 Serial, Smart-Slot, USB

Ovládací panel: Multifunkční LCD displej

Zvuková upozornění: Akustická a vizuální varování

Maximální výška (cm): 8,5

Maximální šířka (cm): 43,2

Maximální hloubka (cm): 63,5

Čistá hmotnost (kg): 31,3

Barva: černá

Provozní teplota (°C): 0-40

Záruka: 36 měsíců

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Záložní zdroj APC Smart-UPS SRT 3000 RM Záložní zdroj APC Smart-UPS SRT 3000 RM
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: