Sleva!

Sluchátka Apple AirPods (3. generace)

5,289 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Sluchátka Apple AirPods (3. generace) 6,558  5,289 

✓ Skladem 4ks

Detaily

AirPods (3. generace) v bílé barvě od Apple kombinují špičkovou kvalitu zvuku s moderními technologiemi a elegantním designem. Ideální pro ty, kteří hledají bezdrátová sluchátka s vynikajícími vlastnostmi a snadným použitím.

Funkce a vlastnosti

Dva mikrofony s technologií beamforming zajišťují přesné zachycení hlasu a redukci okolního hluku. Prostorový zvuk s dynamickým sledováním hlavy vytváří pohlcující zvukový zážitek. Odolnost vůči potu a vodě (IPX4) umožňuje používání během sportovních aktivit.

Výdrž baterie

6 hodin přehrávání hudby na jedno nabití, s prostorovým zvukem přibližně 5 hodin. Pro telefonní hovory je výdrž 4 hodiny. Nabíjecí pouzdro poskytuje až 30 hodin celkového přehrávání.

Jednoduché použití

Automatické párování a bezproblémová integrace s Apple zařízeními. Podpora Siri umožňuje ovládání hlasem. Ergonomický design a nízká hmotnost zajišťují pohodlné nošení i po delší dobu. Bluetooth 5.0 zajišťuje stabilní a rychlé připojení.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

AirPods 3. generace

AirPods (3. generace) v bílé barvě představují špičkový produkt od společnosti Apple, který kombinuje vysokou kvalitu zvuku s moderními technologiemi a elegantním designem. Tato sluchátka jsou ideálním řešením pro všechny, kteří hledají bezdrátová sluchátka s vynikajícími vlastnostmi a jednoduchostí použití.

Funkce a vlastnosti

AirPods (3. generace) jsou vybaveny dvěma mikrofony s technologií beamforming, což umožňuje precizní zachycení vašeho hlasu a redukci okolního hluku. Tato funkce je zvláště užitečná při telefonických hovorech nebo videokonferencích, kde je důležité jasné a srozumitelné přenášení hlasu.

Mikrofony AirPods
Prostorový zvuk

Jednou z nejvýraznějších vlastností AirPods (3. generace) je prostorový zvuk s dynamickým sledováním hlavy. Tato technologie vytváří pohlcující zvukový zážitek, který se přizpůsobuje pohybům vaší hlavy, čímž se zvuk stává ještě realističtějším a přirozenějším.

Sluchátka jsou také odolná vůči potu a vodě (IPX4), což znamená, že je můžete bez obav používat během intenzivních tréninků nebo za deštivého počasí. Tato odolnost zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost i v náročnějších podmínkách.

Odolnost vůči vodě a potu
Výdrž baterie

AirPods (3. generace) nabízejí až 6 hodin přehrávání hudby na jedno nabití. Pokud máte aktivovanou funkci prostorového zvuku, výdrž baterie je přibližně 5 hodin. V případě telefonických hovorů můžete očekávat až 4 hodiny výdrže. Tato sluchátka jsou vybavena nabíjecím pouzdrem, které vám poskytne dodatečnou energii a umožní až 30 hodin celkového přehrávání.

Jednoduché použití

Díky automatickému párování a bezproblémové integraci s ostatními zařízeními Apple jsou AirPods (3. generace) mimořádně jednoduché na použití. Stačí je jen vyjmout z pouzdra a jsou okamžitě připravené k použití. Sluchátka také podporují Siri, což umožňuje ovládání hlasem a poskytuje handsfree zážitek.

Díky ergonomickému designu a nízké hmotnosti jsou AirPods (3. generace) velmi pohodlné na nošení i po delší dobu. Tvar sluchátek je navržen tak, aby pohodlně seděla v uších a minimalizovala riziko vypadnutí.

AirPods (3. generace) jsou vybavena Bluetooth 5.0, což zajišťuje stabilní a rychlé připojení s vašimi zařízeními. Tato technologie také přispívá k nižší spotřebě energie a lepší kvalitě přenosu zvuku.

Využití

AirPods (3. generace) jsou ideální pro různé situace a aktivity. Ať už je používáte na poslech hudby, telefonování, sledování filmů nebo hraní her, vždy poskytují vynikající zvukový zážitek. Díky odolnosti vůči potu a vodě jsou vhodné i pro sportovní aktivity a outdoorové činnosti.

Díky své univerzálnosti a jednoduchému použití jsou AirPods (3. generace) skvělým doplňkem pro každodenní život. Jsou ideální pro ty, kteří chtějí mít kvalitní zvuk vždy po ruce, bez ohledu na to, kde se nacházejí.

S AirPods (3. generace) můžete zažít svobodu bezdrátového zvuku a vychutnat si všechny výhody, které přinášejí moderní technologie a inovativní design. Jejich spolehlivost, kvalita a komfort z nich dělají jedny z nejlepších bezdrátových sluchátek na trhu.

Parametry

Bluetooth: 5.0

Odolnost: IPX4

Výdrž baterie: až 6 hodin

Rozměry: 30,8 x 18,3 x 19,3 mm

Hmotnost: 42,8 g

Barva: Bílá

Další informace

Hmotnost 2 kg
Rozměry 50 × 50 × 20 cm
EAN

Bluetooth: 5.0

Odolnost: IPX4

Výdrž baterie: až 6 hodin

Rozměry: 30,8 x 18,3 x 19,3 mm

Hmotnost: 42,8 g

Barva: Bílá

Mikrofony: 2 s technologií beamforming

Prostorový zvuk: Ano, s dynamickým sledováním hlavy

Výdrž baterie s prostorovým zvukem: přibližně 5 hodin

Výdrž baterie při telefonických hovorech: až 4 hodiny

Nabíjecí pouzdro: Ano, s výdrží až 30 hodin celkového přehrávání

Automatické párování: Ano

Podpora Siri: Ano

Ergonomický design: Ano

Stabilní a rychlé připojení: Ano

Odolné vůči vodě a potu: Ano

Kompatibilita: zařízení Apple

Ovládání hlasem: Ano

Nízká hmotnost: Ano

Pohodlné nošení: Ano

Univerzální využití: Ano

Bezdrátové: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Sluchátka Apple AirPods (3. generace) Sluchátka Apple AirPods (3. generace)
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: