Sleva!

Procesor AMD Ryzen 5 5600G

3,230 

Není skladem

Detaily

AMD Ryzen 5 5600GT je výkonný a spolehlivý procesor, ideální pro hráče, tvůrce obsahu a profesionály vyžadující vysoký výpočetní výkon. S 6 jádry a 12 vlákny poskytuje plynulý multitasking a základní frekvence 3,6 GHz, která může dosáhnout až 4,6 GHz díky technologii Boost. Mikroarchitektura Zen 3 zvyšuje efektivitu a výkon. Procesor využívá 7nm výrobní proces, což zajišťuje energetickou úspornost a TDP na úrovni 65 W.

Výkon

AMD Ryzen 5 5600GT obsahuje 16 MB L3 cache a 3 MB L2 cache pro rychlý přístup k datům, což zvyšuje celkový výkon. Integrovaná grafická karta, AMD Radeon Graphics, poskytuje dostatečný výkon pro běžné grafické úlohy, multimediální aplikace a méně náročné hry. Podpora pamětí DDR4 s maximálním počtem dvou kanálů umožňuje rychlý přenos dat mezi procesorem a pamětí.

Funkce

Procesor je vybaven funkcemi jako automatické přetaktování, virtualizace a multi-threading, které zvyšují jeho výkon a flexibilitu. Automatické přetaktování umožňuje procesoru zvýšit svou frekvenci podle potřeby, virtualizace umožňuje spuštění více virtuálních strojů a multi-threading zlepšuje efektivitu zpracování vícejádrových aplikací.

Kompatibilita

AMD Ryzen 5 5600GT je kompatibilní se socketem AMD AM4, což zajišťuje širokou kompatibilitu s různými základními deskami. Procesor je dodáván s chladičem v balení, takže uživatelé nemusí investovat do dalšího chlazení.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

AMD Ryzen 5 5600GT

Procesor AMD Ryzen 5 5600GT je výkonný a spolehlivý komponent, ideální pro náročné uživatele, ať už jde o hráče, tvůrce obsahu nebo profesionály vyžadující vysoký výpočetní výkon. Tento procesor patří do rodiny AMD Ryzen, která je známá svou vysokou výkonností a efektivitou.

AMD Ryzen 5 5600GT je vybaven šesti jádry a dvanácti vlákny, což zaručuje plynulý a rychlý multitasking. Základní frekvence procesoru je 3,6 GHz, ale díky technologii Boost může dosáhnout až 4,6 GHz. Tato technologie umožňuje procesoru automaticky zvýšit svůj výkon, když je to potřeba, což je ideální pro náročné aplikace a hry.

AMD Ryzen 5 5600GT Performance
AMD Ryzen 5 5600GT Architecture

Jednou z největších předností AMD Ryzen 5 5600GT je jeho mikroarchitektura Zen 3, která přináší výrazné zlepšení výkonu a efektivity oproti předchozím generacím. Tato architektura optimalizuje přenos dat mezi jádry a pamětí, což zvyšuje celkovou rychlost a plynulost systému.

Procesor je vyráběn pomocí moderního 7nm výrobního procesu, což znamená, že je nejen výkonný, ale také energeticky úsporný. S TDP (Thermal Design Power) na úrovni 65 W je tento procesor ideální pro ty, kteří hledají výkonný, ale zároveň úsporný procesor.

AMD Ryzen 5 5600GT Efficiency

AMD Ryzen 5 5600GT obsahuje 16 MB L3 cache a 3 MB L2 cache, které zajišťují rychlý přístup k často používaným datům a zvyšují celkový výkon procesoru. Tyto vyrovnávací paměti zajišťují, že procesor může rychle reagovat na požadavky systému, což je klíčové pro náročné aplikace a hry.

Integrovaná grafická karta AMD Radeon Graphics je další silnou stránkou tohoto procesoru. Tato grafická karta nabízí dostatečný výkon pro běžné grafické úlohy, multimediální aplikace a dokonce i pro méně náročné hry. To znamená, že uživatelé nemusí investovat do samostatné grafické karty, pokud nemají extrémní nároky na grafický výkon.

Procesor podporuje paměti DDR4 s maximálním počtem dvou kanálů, což umožňuje rychlejší přenos dat mezi procesorem a pamětí. Tato vlastnost je důležitá pro zlepšení výkonu při multitaskingu a náročných aplikacích.

AMD Ryzen 5 5600GT je vybaven funkcemi jako automatické přetaktování, virtualizace a multi-threading, které dále zvyšují jeho výkon a flexibilitu. Automatické přetaktování umožňuje procesoru automaticky zvýšit svou frekvenci, když je to potřeba, což zaručuje optimální výkon v každé situaci. Virtualizace umožňuje spuštění více virtuálních strojů na jedné fyzické platformě, což je užitečné pro vývojáře a IT profesionály. Multi-threading zvyšuje efektivitu zpracování vícevláknových aplikací, což je ideální pro tvůrce obsahu a profesionály pracující s náročným softwarem.

Procesor je kompatibilní s paticí AMD AM4, což zaručuje širokou kompatibilitu s různými základními deskami. Tento procesor je také dodáván s chladičem v balení, což znamená, že uživatelé nemusí investovat do dalšího chlazení.

V souhrnu, AMD Ryzen 5 5600GT je vynikající procesor, který nabízí vysoký výkon, energetickou efektivitu a širokou škálu funkcí, které jsou ideální pro hráče, tvůrce obsahu a profesionály. Se svými šesti jádry, dvanácti vlákny a integrovanou grafickou kartou je tento procesor skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý a výkonný komponent pro svůj počítač.

Parametry

Počet jader: 6

Počet vláken: 12

Frekvence: 3,6 GHz

Boost frekvence: 4,6 GHz

Mikroarchitektura: Zen 3

Kódové označení: Cezanne

Vyrovnávací paměť L2: 3 MB

Vyrovnávací paměť L3: 16 MB

Podpora paměti: DDR4

Maximální počet kanálů: 2

Integrovaná grafická karta: AMD Radeon Graphics

TDP: 65 W

Výrobní technologie: 7 nm

Další informace

Hmotnost 0.44 kg
Rozměry 13 × 7 × 13 cm
EAN

Počet jader: 6

Počet vláken: 12

Frekvence: 3,6 GHz

Boost frekvence: 4,6 GHz

Mikroarchitektura: Zen 3

Kódové jméno: Cezanne

Vyrovnávací paměť L2: 3 MB

Vyrovnávací paměť L3: 16 MB

Podpora paměti: DDR4

Maximální počet kanálů: 2

Integrovaná grafická karta: AMD Radeon Graphics

TDP: 65 W

Výrobní technologie: 7 nm

Automatické přetaktování: Ano

Virtualizace: Ano

Multi-threading: Ano

Patice: AMD AM4

Chladič v balení: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Procesor AMD Ryzen 5 5600G Procesor AMD Ryzen 5 5600G
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: