Sleva!

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914/57

5,862 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914/57 6,272  5,862 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean 9000 v černé a bílé barvě je ideálním nástrojem pro dokonalou dentální hygienu. Díky sonické technologii a až 62 000 pohybům kartáčku za minutu zaručuje efektivní odstraňování zubního plaku a kamene. Integrovaná aplikace sleduje vaše čištění zubů a poskytuje cenné rady pro zlepšení techniky čištění. Aplikace je kompatibilní se smartphony a umožňuje přizpůsobení různých režimů čištění podle vašich potřeb.

Režimy a intenzity

Kartáček nabízí 4 režimy čištění – Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+, což umožňuje přizpůsobit čištění podle vašich preferencí. Kromě toho má kartáček také 3 stupně intenzity, což zajišťuje maximální komfort a efektivitu čištění. Kartáček je vybaven tlakovým senzorem, který vás upozorní, pokud při čištění vyvíjíte příliš velký tlak, a indikátorem výměny hlavice, který vás upozorní, kdy je čas na výměnu kartáčkové hlavice.

Příslušenství

V balení naleznete i nabíjecí sklenici, která slouží nejen jako elegantní stojan, ale také jako bezdrátová nabíječka. Kartáček stačí umístit do sklenice a nabíjení se automaticky spustí. Součástí balení jsou také 2 nabíjecí základny a 2 kartáčkové nástavce C3 Premium Plaque Defense, které zaručují dlouhou životnost a efektivitu čištění.

Používání

Používání kartáčku Philips Sonicare DiamondClean 9000 je velmi jednoduché a intuitivní. Stačí si vybrat požadovaný režim a intenzitu čištění a nechat kartáček dělat svou práci. Aplikace vás bude provázet celým procesem a poskytne vám cenné rady a tipy na zlepšení techniky čištění. Tento kartáček je skvělým doplňkem do každé koupelny a je ideální pro každodenní používání.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Philips Sonicare DiamondClean 9000

Sonický kartáček Philips Sonicare DiamondClean 9000 Black and White HX9914/57 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají nejen výkonný nástroj na čištění zubů, ale i osobního asistenta v oblasti dentální hygieny. Tento kartáček je vybaven sonickou technologií, která umožňuje až 62 000 pohybů kartáčku za minutu, což zaručuje výjimečnou efektivitu při odstraňování zubního plaku a kamene.

Jedním z hlavních benefitů tohoto kartáčku je integrovaná aplikace, která sleduje vaše čištění zubů a poskytuje pravidelné reporty, jak zlepšit techniku čištění. Aplikace je kompatibilní se smartphony a umožňuje přizpůsobení různých režimů čištění podle vašich konkrétních potřeb.

Philips Sonicare App
Philips Sonicare Charging Cup

V balení najdete také nabíjecí pohár, který slouží nejen jako elegantní stojan, ale i jako bezdrátová nabíječka. Kartáček stačí umístit do poháru a nabíjení se automaticky spustí. Součástí balení jsou také 2 nabíjecí základny a 2 kartáčkové hlavice C3 Premium Plaque Defense, které zaručují dlouhou životnost a efektivitu čištění.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 je také vybaven tlakovým senzorem, který vás upozorní, pokud při čištění vyvíjíte příliš velký tlak a indikátorem výměny hlavice, který vás upozorní, když je čas vyměnit kartáčkovou hlavici. Tyto funkce zajišťují, že čištění zubů bude nejen efektivní, ale také šetrné k vašim dásním.

Philips Sonicare Features

Kartáček je dostupný v elegantní černé a bílé barvě, což jí dodává moderní a stylový vzhled. Je ideální pro ty, kteří dbají na svůj vzhled a zároveň chtějí mít pod kontrolou zdraví svých zubů a dásní.

Používání tohoto kartáčku je velmi jednoduché a intuitivní. Stačí si vybrat požadovaný režim a intenzitu čištění a nechat kartáček dělat svou práci. Aplikace vás bude provázet celým procesem a poskytne vám cenné rady a tipy na zlepšení techniky čištění.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 je vhodný pro každodenní používání a je ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít pod kontrolou svou dentální hygienu. Díky svým pokročilým funkcím a elegantnímu designu je tento kartáček skvělým doplňkem do každé koupelny.

Ať už máte jakékoliv problémy se zuby nebo dásněmi, Philips Sonicare DiamondClean 9000 vám pomůže dosáhnout lepších výsledků a zlepšit zdraví vašich úst. Je to více než jen zubní kartáček – je to váš osobní asistent v oblasti dentální hygieny.

Pokud hledáte spolehlivý a výkonný sonický zubní kartáček, který vám poskytne nadstandardní péči o zuby a dásně, Philips Sonicare DiamondClean 9000 je tou správnou volbou.

Parametry

Barva: Černá a bílá

Režimy čištění: 4 režimy čištění

Stupně intenzity: 3 stupně

Technologie: Sonická technologie

Pohyb kartáčku za minutu: Až 62 000 pohybů

Aplikace: Ano

Tlakový senzor: Ano

Indikátor výměny hlavice: Ano

Nabíjecí pohár: Ano

Nabíjecí základny: 2 ks

Kartáčkové hlavice: 2 ks C3 Premium Plaque Defense

Další informace

Hmotnost 1.23 kg
Rozměry 25.5 × 17 × 11 cm
EAN

Barva: Černá a bílá

Režimy čištění: 4 režimy (Clean, White+, Gum Health, Deep Clean+)

Stupně intenzity: 3 stupně

Technologie: Sonická technologie

Pohyb kartáčku za minutu: Až 62 000 pohybů

Aplikace: Ano

Tlakový senzor: Ano

Indikátor výměny hlavice: Ano

Nabíjecí sklenice: Ano

Nabíjecí základny: 2 ks

Kartáčkové nástavce: 2 ks C3 Premium Plaque Defense

Kompatibilita se smartphony: Ano

Elegantní stojan: Ano

Bezdrátová nabíječka: Ano

Jednoduché a intuitivní používání: Ano

Zdraví dásní: Zlepšení

Osobní asistent v oblasti dentální hygieny: Ano

Vhodné pro každodenní používání: Ano

Moderní a stylový vzhled: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914/57 Sonický zubní kartáček Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9914/57
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: