Sleva!

Monitor SAMSUNG S360C

2,867 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Monitor SAMSUNG S360C 3,068  2,867 

✓ Skladem 4ks

Detaily

Představujeme vám monitor SAMSUNG S360C, ideální pro vaši kancelář nebo domácí pracovnu. Tento 27palcový Full HD LED monitor nabízí špičkový výkon a elegantní design. S VA panelem poskytuje rozlišení 1920×1080 a poměr stran 16:9. Díky kontrastu 3000:1 a jasu 250 cd/m² zajišťuje ostré a jasné zobrazení detailů.

Výkon

Monitor SAMSUNG S360C má obnovovací frekvenci 75 Hz a odezvu 4 ms, což umožňuje plynulé a rychlé zobrazení pohybujících se obrazů. AMD FreeSync synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s grafickou kartou, čím eliminuje trhání a sekání obrazu.

Připojení

Monitor je vybaven rozhraními HDMI a VGA (D-Sub), což umožňuje snadné připojení k různým zařízením jako počítače, notebooky a herní konzole. Technologie Flicker Free minimalizuje blikání obrazovky a snižuje únavu očí při delším používání.

Design a energetická účinnost

Monitor SAMSUNG S360C vyniká moderním a minimalistickým designem s tenkými rámečky a stylovým stojanem. Je energeticky úsporný, což šetří náklady na elektrickou energii. Tento monitor je ideální pro ekologicky smýšlející uživatele, kteří chtějí minimalizovat svou ekologickou stopu.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Monitor SAMSUNG S360C

Představujeme vám monitor SAMSUNG S360C, který je ideálním společníkem pro vaši kancelář nebo domácí pracovnu. Tento 27palcový Full HD LED monitor nabízí špičkový výkon a elegantní design, který se hodí do každého prostředí. S jeho vynikajícími vlastnostmi a technologiemi zaručuje skvělý zážitek z práce i zábavy.

Monitor SAMSUNG S360C je vybaven VA panelem, který poskytuje vysoké rozlišení Full HD (1920×1080) a poměr stran 16:9. Tento panel zajišťuje ostrý a jasný obraz všech detailů, což je ideální pro práci s grafickými programy, sledování filmů nebo hraní her. Díky kontrastu 3000:1 a jasu 250 cd/m² jsou barvy živé a přirozené, což přispívá k ještě lepšímu vizuálnímu zážitku.

VA panel Full HD
Obnovovací frekvence 75 Hz

Jednou z klíčových vlastností tohoto monitoru je jeho obnovovací frekvence 75 Hz a odezva 4 ms, což zajišťuje plynulé a rychlé zobrazení pohyblivých obrazů. Tyto parametry jsou zvláště důležité pro hráče a profesionální grafiky, kteří potřebují rychlou a přesnou odezvu bez zpoždění.

Monitor SAMSUNG S360C disponuje různými rozhraními, včetně HDMI a VGA (D-Sub), což umožňuje snadné připojení k různým zařízením, jako jsou počítače, notebooky, herní konzole a další multimediální zařízení. Tato flexibilita umožňuje uživatelům přizpůsobit si pracovní prostředí podle svých potřeb a preferencí.

Rozhraní HDMI a VGA
Technologie AMD FreeSync

Technologie AMD FreeSync je dalším významným prvkem, který tento monitor nabízí. Tato technologie synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s grafickou kartou, což eliminuje trhání a sekání obrazu. Výsledkem je plynulý a stabilní obraz, který je neocenitelný při hraní her nebo sledování rychlých akčních scén ve filmech.

Monitor SAMSUNG S360C je také vybaven technologií Flicker Free, která minimalizuje blikání obrazovky a snižuje únavu očí při dlouhodobém používání. Tento aspekt je mimořádně důležitý pro profesionály, kteří tráví hodiny před monitorem a potřebují zajistit maximální komfort při práci.

Energetická účinnost je dalším významným aspektem tohoto monitoru. Je navržen tak, aby byl energeticky nenáročný a šetřil tak vaše náklady na elektrickou energii. Tento monitor je ideální pro ekologicky smýšlející uživatele, kteří chtějí minimalizovat svou ekologickou stopu.

Monitor SAMSUNG S360C je nejen výkonný, ale také elegantní. Jeho moderní a minimalistický design se hodí do každého pracovního prostředí a přispívá k jeho estetickému vzhledu. Jeho tenké rámečky a stylový stojan dodávají monitoru sofistikovaný vzhled, který zaujme každého.

Díky svým všestranným vlastnostem a vynikajícímu výkonu je monitor SAMSUNG S360C ideálním řešením pro širokou škálu využití. Ať už potřebujete monitor pro profesionální práci, grafický design, hraní her nebo sledování filmů, tento monitor splní všechna vaše očekávání a požadavky.

Parametry

Velikost obrazovky: 27″

Typ panelu: VA

Rozlišení: Full HD (1920×1080)

Poměr stran: 16:9

Odezva: 4 ms

Kontrast: 3000:1

Jas: 250 cd/m²

Obnovovací frekvence: 75 Hz

Rozhraní: HDMI, VGA (D-Sub)

Technologie: AMD FreeSync, Flicker Free

Další informace

Hmotnost 6.21 kg
Rozměry 68 × 44 × 17 cm
EAN

Velikost obrazovky: 27"

Typ panelu: VA

Rozlišení: Full HD (1920x1080)

Poměr stran: 16:9

Odezva: 4 ms

Kontrast: 3000:1

Jas: 250 cd/m²

Obnovovací frekvence: 75 Hz

Rozhraní: HDMI, VGA (D-Sub)

Technologie: AMD FreeSync, Flicker Free

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Monitor SAMSUNG S360C Monitor SAMSUNG S360C
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: