Sleva!

Monitor LG 34WN750P-B

9,654 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Monitor LG 34WN750P-B 11,392  9,654 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Monitor LG 34WN750P-B je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní zobrazovací panel s širokou škálou funkcí a možností. Tento 34palcový IPS QHD monitor nabízí vynikající vizuální zážitek, který uspokojí i nejnáročnější uživatele. Jednou z jeho největších předností je rozlišení 3440 x 1440 pixelů, které poskytuje křišťálově čistý obraz. S poměrem stran 21:9 je ideální pro multitasking, protože nabízí dostatek prostoru pro pohodlné uspořádání více aplikací a oken vedle sebe.

Technologie IPS

Technologie IPS zajišťuje široké pozorovací úhly až 178° horizontálně i vertikálně, což znamená, že barvy a kontrast zůstávají věrné, i když se na monitor díváte z různých úhlů. To je mimořádně užitečné pro týmovou práci a prezentace. Doba odezvy 5 ms zajišťuje plynulé přechody a minimalizuje rozmazání pohybu, což je důležité zejména pro hráče a při sledování akčních filmů. Monitor také podporuje HDR10, což zlepšuje kontrast a barevné spektrum pro realističtější a živější obraz.

Připojení a zvuk

Pro uživatele, kteří vyžadují připojení více zařízení, nabízí LG 34WN750P-B dva HDMI porty a DisplayPort. To znamená, že můžete snadno připojit svůj počítač, herní konzoli nebo jiná multimediální zařízení bez nutnosti neustálého přepojování kabelů. Monitor se může pochlubit vestavěnými reproduktory, které poskytují kvalitní zvuk bez potřeby externích reproduktorů. To je ideální pro sledování videí, poslech hudby nebo videokonference bez nutnosti dalších zařízení.

Design a komfort

Monitor je vybaven také nastavitelným stojanem, který umožňuje upravit výšku podle vašich potřeb, čímž zvyšuje komfort při dlouhodobém používání. Elegantní design v černé barvě se hodí do každého pracovního prostředí a přispívá k modernímu vzhledu vaší kanceláře nebo domácího pracovního prostoru. Tento monitor je ideální pro širokou škálu použití. Profesionálové ocení jeho vysoké rozlišení a věrnost barev při úpravě fotografií a videí. Hráči budou nadšeni nízkou dobou odezvy a podporou HDR10, což jim poskytne výhodu v dynamických hrách. Běžní uživatelé mohou využít velký displej pro produktivní multitasking a pohodlné sledování multimedií.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Monitor LG 34WN750P-B

Monitor LG 34WN750P-B je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní zobrazovací panel s širokou škálou funkcí a možností. Tento 34-palcový IPS QHD monitor nabízí vynikající vizuální zážitek, který uspokojí i nejnáročnější uživatele.

Jednou z největších výhod tohoto monitoru je jeho rozlišení 3440 x 1440 pixelů, které poskytuje křišťálově čistý obraz s detaily, které jsou zvláště důležité pro profesionály pracující s grafikou, videem nebo fotografiemi. S poměrem stran 21:9 je tento monitor ideální pro multitasking, protože poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rozložení několika aplikací a oken vedle sebe.

Rozlišení 3440 x 1440 pixelů
Široké pozorovací úhly

IPS technologie zajišťuje široké pozorovací úhly až 178° horizontálně i vertikálně, což znamená, že barvy a kontrast zůstávají věrné, i když se na monitor díváte z různých úhlů. To je nesmírně užitečné pro týmovou práci a prezentace.

Monitor LG 34WN750P-B se může pochlubit vestavěnými reproduktory, které poskytují kvalitní zvuk bez potřeby externích reproduktorů. To je ideální pro sledování videí, poslech hudby nebo videokonference bez nutnosti dalších zařízení.

Vestavěné reproduktory
Doba odezvy 5 ms

Doba odezvy 5 ms zajišťuje plynulé přechody a minimalizuje rozmazání pohybu, což je důležité zejména pro hráče a při sledování akčních filmů. Tento monitor také podporuje HDR10, což zlepšuje kontrast a barevné spektrum pro realističtější a živější obraz.

Pro uživatele, kteří vyžadují připojení více zařízení, nabízí LG 34WN750P-B dva HDMI porty a DisplayPort. To znamená, že můžete snadno připojit svůj počítač, herní konzoli nebo jiná multimediální zařízení bez nutnosti neustálého přepojování kabelů.

HDMI porty a DisplayPort
Nastavitelný stojan

Monitor je vybaven také nastavitelným stojanem, který umožňuje přizpůsobit výšku podle vašich potřeb, což zvyšuje komfort při dlouhodobém používání. Elegantní design v černé barvě se hodí do každého pracovního prostředí a přispívá k modernímu vzhledu vaší kanceláře nebo domácího pracoviště.

Tento monitor je ideální pro širokou škálu využití. Profesionálové ocení jeho vysoké rozlišení a věrnost barev při úpravě fotografií a videí. Hráči budou nadšeni nízkou dobou odezvy a podporou HDR10, což jim poskytne výhodu v dynamických hrách. Běžní uživatelé mohou využít velký displej pro produktivní multitasking a pohodlné sledování multimédií.

Monitor LG 34WN750P-B je skutečně všestranným nástrojem, který přináší vysokou kvalitu obrazu, mnoho funkcí a skvělou uživatelskou zkušenost. Bez ohledu na to, zda ho používáte na práci, hraní her nebo zábavu, tento monitor splní všechny vaše očekávání a potřeby.

Pokud hledáte spolehlivý a výkonný monitor, který vám poskytne vynikající obraz a maximální flexibilitu, LG 34WN750P-B je pro vás tou správnou volbou. Jeho robustní technické parametry a všestranné využití ho činí ideálním pro každého, kdo si cení kvalitu a výkon.

Parametry

Úhlopříčka obrazovky: 34″

Rozlišení displeje: 3440 x 1440 pixelů

Typ HD: UltraWide Quad HD

Doba odezvy: 5 ms

Poměr stran: 21:9

Úhel obrazovky, horizontálně: 178°

Úhel obrazovky, vertikálně: 178°

Vestavěné reproduktory: Ano

Nastavení výšky: Ano

Barva výrobku: Černá

Počet HDMI portů: 2

DisplayPort: Ano

HDR10: Ano

Další informace

Hmotnost 11.48 kg
Rozměry 94 × 21 × 51 cm
EAN

Úhlopříčka obrazovky: 34"

Rozlišení displeje: 3440 x 1440 pixelů

Typ HD: UltraWide Quad HD

Doba odezvy: 5 ms

Poměr stran: 21:9

Úhel obrazovky, horizontálně: 178°

Úhel obrazovky, vertikálně: 178°

Vestavěné reproduktory: Ano

Nastavení výšky: Ano

Barva výrobku: Černá

Počet HDMI portů: 2

DisplayPort: Ano

HDR10: Ano

Typ panelu: IPS

Obnovovací frekvence: 60 Hz

Jas: 300 cd/m²

Kontrastní poměr: 1000:1

Spotřeba energie: 45W (typická)

Režim úspory energie: Ano

VESA montáž: 100 x 100 mm

Hmotnost: 8.3 kg (bez stojanu)

Příslušenství: HDMI kabel, napájecí adaptér, uživatelská příručka

Rozměry: 819.4 x 359.1 x 51.2 mm (bez stojanu)

Technologie FreeSync: Ano

Funkce OnScreen Control: Ano

Technologie Flicker Safe: Ano

Technologie Reader Mode: Ano

Kompatibilita s operačními systémy: Windows, MacOS

Výrobce: LG

Modelové číslo: 34WN750P-B

Datum vydání: 2020

Záruka: 3 roky

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Monitor LG 34WN750P-B Monitor LG 34WN750P-B
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: