Sleva!

Elektrická rychlovarná konvice Smeg KLF03BLEU

3,877 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Elektrická rychlovarná konvice Smeg KLF03BLEU 4,148  3,877 

✓ Skladem 5ks

Detaily

Smeg KLF03BLEU je elektrická rychlovarná konvice s retro designem, která spojuje estetiku a funkčnost do jednoho elegantního zařízení. Tato konvice má kapacitu 1,7 litru, což je dostatečné na přípravu 7 šálků nápoje. Díky příkonu 2400 W dochází k rychlému ohřevu vody.

Vlastnosti

Konvice Smeg KLF03BLEU je vybavena měkce otvíratelným víkem, které se otevírá jedním dotykem, což zaručuje jednoduché a pohodlné používání. Má také ochranu proti spuštění bez vody, která zabraňuje přehřátí. 360° otočná základna umožňuje snadné nasazení a sejmutí konvice, přičemž základna má protiskluzovou úpravu pro bezpečné používání.

Další výhody

Konvice má odnímatelný filtr proti vodnímu kameni, který je snadno čistitelný a zaručuje dlouhodobou životnost. Skryté topné těleso zajišťuje rovnoměrné a efektivní ohřívání vody. Automatické vypnutí po dosažení bodu varu zvyšuje bezpečnost a šetří energii.

Design a materiály

Konvice je vyrobena z kovu a má černou barvu, což jí dodává elegantní a moderní vzhled. Je vybavena délkou přívodního kabelu 1 metr, což umožňuje flexibilní umístění v kuchyni. Díky kvalitním materiálům je zaručena její dlouhá životnost a odolnost.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Smeg KLF03BLEU

Smeg KLF03BLEU je elektrická rychlovarná konvice s retro designem, která spojuje estetiku a funkčnost do jednoho elegantního zařízení. Tato konvice je ideální pro všechny milovníky designu, kteří zároveň dbají na vysokou kvalitu a spolehlivost.

Konvice Smeg KLF03BLEUkapacitu 1,7 litru, což je dostatečné množství na přípravu 7 šálků vašeho oblíbeného nápoje. Díky příkonu 2400 W dochází k rychlému ohřevu vody, čímž vám ušetří čas a energii.

Kapacita 1,7 litru
Měkce otevíratelné víko

Jednou z největších výhod této konvice je měkce otevíratelné víko, které se otevírá jedním dotykem, což zaručuje jednoduché a pohodlné používání. Konvice je vybavena ochranou proti spuštění bez vody, která zabraňuje přehřátí a poškození přístroje.

Konvice má 360° otočnou základnu, která umožňuje jednoduché nasazování a sejmutí konvice ze základny. Základna je navíc vybavena protiskluzovou úpravou, což zaručuje bezpečné používání.

360° otočná základna
Odnímatelný filtr

Další výhodou je odnímatelný filtr proti vodnímu kameni, který je snadno čistitelný a zaručuje dlouhodobou životnost konvice. Skryté topné těleso zajišťuje rovnoměrné a efektivní ohřev vody, zatímco viditelný indikátor vody umožňuje přesné měření množství vody v konvici.

Konvice Smeg KLF03BLEU je vybavena automatickým vypnutím po dosažení bodu varu, což zvyšuje bezpečnost a šetří energii. Díky kvalitním materiálům, ze kterých je konvice vyrobena, je zaručena její dlouhá životnost a odolnost.

Automatické vypnutí
Kov a černá barva

Konvice je vyrobena z kovu a má černou barvu, což jí dodává elegantní a moderní vzhled. Je vybavena délkou přívodního kabelu 1 metr, což umožňuje flexibilní umístění v kuchyni. Konvice má výšku 24,8 cm, šířku 17,1 cm a hloubku 22,6 cm, což ji činí kompaktní a snadno skladovatelnou.

Konvice Smeg KLF03BLEU je ideální pro každodenní používání v domácnosti, kanceláři nebo na chatě. Díky jejímu stylovému designu a vysoké funkčnosti se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. Ať už připravujete čaj, kávu nebo jiné horké nápoje, tato konvice vám zajistí rychlou a pohodlnou přípravu.

Konvice je také skvělým dárkem pro vaše blízké, kteří ocení její kvalitu a elegantní design. S konvicí Smeg KLF03BLEU získáte nejen praktický spotřebič, ale také stylový doplněk do vaší kuchyně.

Konvice je certifikována podle CE normy, což zaručuje její bezpečnost a spolehlivost. Je vybavena ergonomickou rukojetí pro snadné a pohodlné používání. Konvice má také podsvícený vypínač a uzamykatelné víčko, což zvyšuje její bezpečnost.

Díky odnímatelnému filtru z nerezové oceli je konvice snadno udržovatelná a zaručuje čistou a chutnou vodu. Skryté topné těleso zabraňuje usazování vodního kamene a zvyšuje efektivitu ohřevu.

Konvice Smeg KLF03BLEU je navíc vybavena bezšňůrovým designem a úložným prostorem pro kabel, což zvyšuje pohodlí při používání a skladování. Základna otočná o 360° umožňuje jednoduché nasazování a sejmutí konvice.

Nezáleží na tom, zda jste milovníkem čaje, kávy nebo jiných horkých nápojů, konvice Smeg KLF03BLEU vám zaručí rychlou a pohodlnou přípravu. Díky její vysoké kvalitě, funkčnosti a stylovému designu se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně.

Parametry:

Kapacita: 1,7 l

Příkon: 2400 W

Materiál: Kov

Barva: Černá

Výška: 24,8 cm

Šířka: 17,1 cm

Hloubka: 22,6 cm

Délka přívodního kabelu: 1 m

Základna otočná o: 360°

Automatické vypnutí: Ano

Protiskluzová úprava základny: Ano

Odnímatelný filtr: Ano

Ochrana proti spuštění bez vody: Ano

Další informace

Hmotnost 2.93 kg
Rozměry 29 × 23 × 26 cm
EAN

Kapacita: 1,7 l

Příkon: 2400 W

Materiál: Kov

Barva: Černá

Výška: 24,8 cm

Šířka: 17,1 cm

Hloubka: 22,6 cm

Délka přívodního kabelu: 1 m

Základna otočná o: 360°

Automatické vypnutí: Ano

Protiskluzová úprava základny: Ano

Odnímatelný filtr: Ano

Ochrana proti spuštění bez vody: Ano

Měkké otevíratelné víko: Ano

Skryté topné těleso: Ano

Viditelný indikátor vody: Ano

Podsvícený vypínač: Ano

Uzamykatelné víčko: Ano

Bezšňůrový design: Ano

Úložný prostor na kabel: Ano

Ergonomická rukojeť: Ano

Vyjímatelný filtr z nerezové oceli: Ano

Certifikace: CE

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Elektrická rychlovarná konvice Smeg KLF03BLEU Elektrická rychlovarná konvice Smeg KLF03BLEU
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: