Sleva!

Rychlovarná konvice Smeg KLF05CREU

2,717 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Rychlovarná konvice Smeg KLF05CREU 2,907  2,717 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Objevte výjimečnou rychlovarnou konvici Smeg KLF05CREU, která kombinuje stylový design a vynikající výkon. Tato konvice je ideální pro každého, kdo si potrpí na kvalitu a elegantní vzhled. Smeg KLF05CREU je navržena tak, aby se stala nedílnou součástí vaší kuchyně, a to nejen díky svému estetickému vzhledu, ale také svým praktickým funkcím.

Výhody

Jednou z hlavních výhod této konvice je její kompaktní design. S objemem 0,8 litru je ideální pro jednotlivce nebo menší domácnosti. Příkon 1400 W zaručuje rychlé ohřátí vody, takže si můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj během několika minut. Konvice je vybavena nerezovou základnou, která zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost.

Funkce

Jednou z klíčových funkcí Smeg KLF05CREU je automatické vypnutí, které zajistí, že se konvice vypne, jakmile voda dosáhne bodu varu. Tento bezpečnostní prvek je obzvlášť užitečný pro ty, kteří často zapomínají vypnout spotřebiče. Konvice je také vybavena ochranou proti vyvaření vody, což zabraňuje přehřátí a poškození konvice.

Ergonomie a design

Ergonomie konvice je dalším plusem. Bezšňůrový design a délka šňůry 1 metr umožňují pohodlné používání a jednoduché skladování. Konvice má také široký otvor víka a výklopné víko, které usnadňují nalévání vody a čištění vnitřku konvice. Smeg KLF05CREU je dostupná v elegantní béžové barvě, která se hodí do jakéhokoliv kuchyňského interiéru.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Smeg KLF05CREU

Objevte výjimečnou rychlovarnou konvici Smeg KLF05CREU, která kombinuje stylový design a vynikající výkon. Tato konvice je ideální pro každého, kdo si potrpí na kvalitu a elegantní vzhled. Smeg KLF05CREU je navržena tak, aby se stala neoddělitelnou součástí vaší kuchyně, a to nejen díky svému estetickému vzhledu, ale také svým praktickým funkcím.

Jednou z hlavních výhod této konvice je její kompaktní design. S objemem 0,8 litru je ideální pro jednotlivce nebo menší domácnosti. Příkon 1400 W zaručuje rychlé ohřátí vody, takže si můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj během několika minut.

Kompaktní design
Nerezová ocelová základna

Konvice je vybavena nerezovou ocelovou základnou, která zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Základna je otočná o 360°, což umožňuje snadné umístění konvice na jakýkoliv povrch a pohodlné nalévání vody. Navíc základna obsahuje protiskluzové podložky, které zajišťují stabilitu a bezpečnost při používání.

Jednou z klíčových funkcí Smeg KLF05CREU je automatické vypnutí, které zabezpečuje, že konvice se vypne, jakmile voda dosáhne bodu varu. Tento bezpečnostní prvek je obzvláště užitečný pro ty, kteří často zapomínají vypnout spotřebiče. Konvice je také vybavena ochranou proti převaření vody, což zabraňuje přehřátí a poškození konvice.

Automatické vypnutí
Filtrace proti vodnímu kameni

Pro ty, kteří si potrpí na čistotu vody, je konvice vybavena filtrací proti vodnímu kameni. Tento filtr je odnímatelný a snadno čistitelný, což zaručuje, že vaše voda bude vždy čistá a bez nečistot. Skryté topné těleso také přispívá k jednoduššímu čištění a údržbě konvice.

Ergonomie konvice je dalším plusem. Bezkabelový design a délka kabelu 1 metr umožňují pohodlné používání a snadné skladování. Konvice má také široký otvor víka a výklopné víko, které usnadňují nalévání vody a čištění vnitřku konvice.

Ergonomie konvice

Smeg KLF05CREU je dostupná v elegantní béžové barvě, která se hodí do jakéhokoli kuchyňského interiéru. Tento model je nejen funkční, ale také esteticky přitažlivý, což z něj činí ideální doplněk pro každou moderní kuchyni.

Pokud hledáte konvici, která kombinuje kvalitu, design a praktické funkce, Smeg KLF05CREU je pro vás tou správnou volbou. Ať už si chcete připravit čaj, kávu nebo jakýkoli jiný teplý nápoj, tato konvice vám poskytne vše, co potřebujete.

Parametry

  • Objem nádržky na vodu: 0,8 l
  • Příkon: 1400 W
  • Barva: Béžová
  • Materiál základny: Nerezová ocel
  • Filtrace: Ano
  • Automatické vypnutí: Ano
  • Bezkabelový design: Ano
  • Délka kabelu: 1 m
  • Základna otočná o 360°: Ano
  • Protiskluzové podložky: Ano
  • Široký otvor víka: Ano
  • Výklopné víko: Ano

Další informace

Hmotnost 1.91 kg
Rozměry 24.5 × 22 × 25.5 cm
EAN

Objem nádržky na vodu: 0,8 l

Příkon: 1400 W

Barva: Béžová

Materiál základny: Nerezová ocel

Filtrace: Ano

Automatické vypnutí: Ano

Bezšňůrový design: Ano

Délka šňůry: 1 m

Základna otočná o 360°: Ano

Protiskluzové podložky: Ano

Široký otvor víka: Ano

Výklopné víko: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Rychlovarná konvice Smeg KLF05CREU Rychlovarná konvice Smeg KLF05CREU
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: