Sleva!

Kávovar De’Longhi Dinamica ECAM 350.50.SB

11,768 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Kávovar De'Longhi Dinamica ECAM 350.50.SB 12,592  11,768 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Plnoautomatický kávovar Dinamica ECAM 350.50.SB od značky De’Longhi je perfektní volbou pro všechny milovníky kávy. Jediným stisknutím tlačítka si můžete připravit různé druhy kávy, včetně italské klasiky jako je aromatické espresso. Díky LatteCrema systému si můžete vychutnat dokonalou mléčnou pěnu na cappuccino. Tento systém zajišťuje, že vaše káva bude mít vždy správnou texturu a chuť. Ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí vám umožní přizpůsobit kávu podle vašich preferencí. Mlýnek je přesný, odolný proti poškození a neutrální vůči chuti kávy, což zaručuje, že vaše espresso bude vždy připraveno z čerstvě mleté kávy. Díky Tubeless systému se minimalizuje množství kávy, která zůstává v mlýnku, čím se zajišťuje, že káva bude vždy čerstvá.

Systém ohřevu a ovládání

Moderní systém ohřevu vody Termoblok zajišťuje, že teplota vody bude vždy optimální pro přípravu kávy. Elektronické ovládání zajišťuje, že voda bude mít vždy správnou teplotu, což je klíčové pro dosažení perfektních výsledků v šálku kávy. Výhodou tohoto systému je také tichý provoz a rychlé zahřátí celého kávovaru. Vyjmutelná jednotka vyluhovače dávkuje čerstvě mletou kávu jako profesionální barista. Patentovaná jednotka má nastavitelnou komoru, která dokáže zpracovat různé množství kávy podle zvoleného nápoje. Je také vyjímatelná, což umožňuje její pravidelné čištění pod tekoucí vodou bez nutnosti použití chemických čistících prostředků.

LatteCrema systém a údržba

Patentovaný LatteCrema systém vám připraví dokonalé cappuccino s hustou a krémovou mléčnou pěnou. Můžete si vybrat jeden ze tří stupňů napěnění – horké mléko, střední pěna nebo hustá pěna. Systém zvládne napěnit i sójový, mandlový či rýžový nápoj. Pro snazší údržbu je karafa vybavena funkcí automatického čištění, která spustí cyklus proplachování vodou a proudem páry. Všechny části karafy lze umývat v myčce nádobí, což šetří čas a zaručuje, že karafa je dokonale čistá. Při používání kávovaru určitě oceníte praktické funkce jako je nastavitelná výška dávkovače, možnost připravit pouze horkou vodu na čaj nebo 2 espressa současně. Kávovar umožňuje použít i předem mletou kávu, například bezkofeinovou.

Automatické čištění a odvápňování

Pro ještě lepší uživatelský komfort jsou kávovary De’Longhi vybaveny automatickým procesem čištění a odvápňování. Z vnitřního okruhu se zbytky kávy odstraňují již při zapnutí kávovaru a to během automatického proplachování. Před vypnutím kávovaru se vnitřní okruh znovu propláchne a zbaví se tak kávových usazenin. Kávovar vás upozorní na potřebu odvápňování a jednoduše provede jednotlivými kroky procesu. Části kávovaru je rovněž možné umývat v myčce nádobí. Kávovar De’Longhi má možnost naprogramování tvrdosti používané vody se 4 stupni tvrdosti. Doporučuje se používání vodního filtru, který předchází tvorbě vodního kamene a prodlužuje životnost kávovaru. Má také vliv na chuť a aroma kávy. Funkce automatického vypnutí umožňuje šetřit energii a péči o životní prostředí. Stačí nastavit jeden z pěti dostupných intervalů, po kterém se kávovar automaticky přepne do pohotovostního režimu.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Kávovar De'Longhi Dinamica ECAM 350.50.SB

Plnoautomatický kávovar Dinamica ECAM 350.50.SB od značky De’Longhi je perfektní volbou pro všechny milovníky kávy. Jednoduchým stisknutím jediného tlačítka si můžete připravit různé druhy kávy, včetně italské klasiky jako aromatické espresso. Díky LatteCrema systému si můžete vychutnat dokonalou mléčnou pěnu na cappuccino. Tento systém zajistí, že vaše káva bude mít vždy správnou texturu a chuť.

Ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí vám umožní přizpůsobit kávu podle vašich preferencí. Mlýnek je přesný, odolný proti poškození a neutrální vůči chuti kávy, což zaručuje, že vaše espresso bude vždy připraveno z čerstvě namleté kávy. Díky Tubeless systému se minimalizuje množství kávy, která zůstává v mlýnku, čímž se zajistí, že káva bude vždy čerstvá.

Ocelový mlýnek
Termoblok systém ohřevu vody

Moderní systém ohřevu vody Termoblok zajišťuje, že teplota vody bude vždy optimální pro přípravu kávy. Elektronické ovládání zajišťuje, že voda bude mít vždy správnou teplotu, což je klíčové pro dosažení perfektních výsledků v šálku kávy. Výhodou tohoto systému je i tichý provoz a rychlé nahřátí celého kávovaru.

Vyjímatelná jednotka spařovače je další důležitou součástí kávovaru. Tato jednotka dávkuje čerstvě namletou kávu, jako by to vykonával profesionální barista. Patentovaná jednotka má nastavitelnou komoru, která dokáže zpracovat různé množství kávy podle zvoleného nápoje. Je také vyjímatelná, což umožňuje její pravidelné čištění pod tekoucí vodou bez nutnosti používat chemické čisticí prostředky.

Vyjímatelná jednotka spařovače
LatteCrema systém

Patentovaný LatteCrema systém vám připraví tak dokonalé cappuccino s hustou a krémovou mléčnou pěnou, že ho budete chtít pít každý den. Můžete si vybrat jeden ze tří stupňů napěnění – horké mléko, střední pěna nebo hustá pěna. Systém si poradí i s napěněním sójového, mandlového či rýžového nápoje. Pro jednodušší údržbu je karafa vybavena funkcí automatického čištění, která spustí cyklus proplachování vodou a proudem páry. Všechny části karafy lze mýt v myčce nádobí, což šetří čas a zaručuje, že karafa je dokonale čistá.

Kávovar umožňuje přizpůsobit si chuť nápoje podle vašich preferencí. Můžete upravit velikost kávy, intenzitu, poměr kávy a mléka, požadovanou teplotu a vše uložit do paměti kávovaru.

Při používání kávovaru určitě oceníte praktické funkce jako nastavitelnost výšky dávkovače, možnost připravit pouze horkou vodu na čaj nebo 2 espressa najednou. Kávovar umožňuje použití i předem namleté kávy, například bezkofeinové. Aby připravené nápoje zůstaly horké co nejdéle, kávovar disponuje praktickou funkcí nahřívání šálků.

Pro ještě lepší uživatelský komfort jsou kávovary De’Longhi vybaveny automatickým procesem čištění a odvápňování. Z vnitřního okruhu se zbytky kávy odstraňují již při zapnutí kávovaru a to během automatického proplachování. Před vypnutím kávovaru se vnitřní okruh znovu propláchne a zbaví se tak kávových usazenin. Kávovar vás upozorní na potřebu odvápnění a jednoduše provede jednotlivými kroky procesu. Části kávovaru lze rovněž mýt v myčce nádobí.

Kávovar De’Longhi má možnost naprogramování tvrdosti používané vody se 4 stupni tvrdosti. Doporučuje se použití vodního filtru, který předchází tvorbě vodního kamene a prodlužuje životnost kávovaru. Má také vliv na chuť a aroma kávy.

Funkce automatického vypnutí umožňuje šetřit energii a pečovat o životní prostředí. Stačí nastavit jeden z pěti dostupných intervalů, po kterém se kávovar automaticky přepne do pohotovostního režimu.

Parametry

Příkon: 1450 W

Typ kávovaru: plnoautomat

Tlak čerpadla: 15 barů

Automatické cappuccino/latte: Ano

Nastavení síly kávy: Ano

Tryska na páru: Ano

Použití mleté kávy: Ano

Zásobník na mléko: Ano

Mlýnek na kávu: Ano

Barva: stříbrná/černá

Další informace

Hmotnost 12.79 kg
Rozměry 50 × 30 × 48.5 cm
EAN

Příkon: 1450 W

Druh kávovaru: plnoautomat

Tlak čerpadla: 15 barů

Automatické kapučíno/latte: Ano

Nastavení síly kávy: Ano

Tryska na páru: Ano

Použití mleté kávy: Ano

Zásobník na mléko: Ano

Mlýnek na kávu: Ano

Barva: stříbrná/černá

Systém ohřevu vody: Termoblok

Počet stupňů hrubosti mletí: 13

Systém: LatteCrema

Mlýnek: Ocelový

Systém minimalizace zbytků kávy: Tubeless systém

Jednotka vyluhování: Vyjímatelná

Komora jednotky vyluhování: Nastavitelná

Funkce nahřívání šálků: Ano

Automatické čištění: Ano

Automatické odvápňování: Ano

Možnost naprogramování tvrdosti vody: Ano

Počet stupňů tvrdosti vody: 4

Použití vodního filtru: Doporučeno

Automatické vypnutí: Ano

Počet intervalů automatického vypnutí: 5

Funkce přípravy horké vody: Ano

Možnost přípravy 2 espress zároveň: Ano

Možnost použití sójového, mandlového a rýžového mléka: Ano

Funkce automatického čištění karafy: Ano

Možnost mytí karafy v myčce nádobí: Ano

Nastavitelná výška dávkovače: Ano

Možnost upravit velikost kávy: Ano

Možnost upravit intenzitu kávy: Ano

Možnost upravit poměr kávy a mléka: Ano

Možnost upravit teplotu kávy: Ano

Funkce ukládání nastavení do paměti kávovaru: Ano

Elektronické ovládání teploty vody: Ano

Tichý provoz: Ano

Rychlé nahřátí kávovaru: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Kávovar De'Longhi Dinamica ECAM 350.50.SB Kávovar De'Longhi Dinamica ECAM 350.50.SB
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: