Sleva!

Kávovar Smeg ECF02BLEU

8,170 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Kávovar Smeg ECF02BLEU 8,742  8,170 

✓ Skladem > 5ks

Detail

Smeg ECF02BLEU je elegantní retro pákový kávovar, který přináší kouzlo 50. let do vaší kuchyně. S 3D logem Smeg a černou barvou se hodí do každého interiéru. Díky termoblokovému ohřevu vody a tlaku 15 barů připraví espresso na ideální teplotu.

Funkce

Kávovar nabízí tři vyměnitelné filtry – na jednu a dvě dávky kávy a papírový pod. Systém proti kapání zabraňuje odkapávání kávy. Horní plocha kávovaru je určena k předehřátí šálků. Napěňovací parní tryska je snadno odnímatelná a čistitelná.

Nastavení

Podsvícené menu umožňuje přípravu jednoho nebo dvou espress a napěnění mléka. Po stisknutí tlačítka pro nastavení se podsvícení změní na oranžovou barvu pro přípravu dlouhého espressa. Ovládací panel má tlačítko pro nastavení programů pro teplotu nápoje a čas automatického vypnutí.

Parametry

Technické specifikace zahrnují příkon 1350 W, napětí 220-240 V, frekvenci 50/60 Hz a tlak 15 barů. Kávovar má termoblokový ohřev vody, hmotnost 4,7 kg, tělo z barevného plastu a rozměry 330 x 149 x 329 mm. Délka přívodního kabelu je 1 metr.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Smeg ECF02BLEU

Smeg ECF02BLEU je stylový retro pákový kávovar, který dodá vaší kuchyni nezaměnitelný šarm 50. let. Tento kávovar je navržen nejen pro milovníky kávy, ale i pro ty, kteří ocení estetiku a kvalitu. Díky svému 3D logu Smeg a černé barvě se hodí do každého interiéru a stane se středobodem pozornosti.

Kávovar Smeg ECF02BLEU je vybaven termoblokovým ohřevem vody, který zaručuje rychlé a rovnoměrné ohřátí vody na správnou teplotu. To znamená, že vaše espresso bude vždy připraveno na ideální teplotu a pod perfektním tlakem 15 barů. Ať už preferujete čerstvě namletou kávu nebo kávové pody, Smeg ECF02BLEU vám poskytne možnost volby.

Termoblokový ohřev vody
Robustní rukojeť páky

Robustní rukojeť páky nerezového portafiltru je pohodlná do ruky a snadno se s ní manipuluje. Kávovar přichází se třemi vyměnitelnými filtry – pro jednu nebo dvě dávky kávy a pro papírový pod. Díky non-drip systému se nemusíte obávat o zbytečné kapky kávy po skončení procesu.

Horní plocha kávovaru je určena na nahřívání šálků, takže vaše káva nikdy nevychladne dříve, než si ji stihnete vychutnat. Pěnicí parní tryska se jednoduše vyjme a čistí, což usnadňuje údržbu. Základní nápojové menu je podsvícené bílou barvou a umožňuje připravit jedno nebo dvě espressa, případně napěnit mléko.

Nahřívání šálků
Nastavení programů

Po stisknutí tlačítka na nastavení se podsvícení změní na oranžovou barvu a vy si můžete připravit long espresso, tedy nápoj s stejným množstvím kávy, ale s větším množstvím vody. Kávovar má v ovládacím panelu integrované tlačítko pro nastavení programů označené znaménkem Plus. Jednoduše si tak nastavíte požadovanou teplotu nápoje (nízkou, střední nebo vysokou), tvrdost vody a čas automatického vypnutí (10 min., 30 min., nebo 3 hodiny).

Součástí balení jsou: 3 nerezové filtry do portafiltru (na 1 šálek, 2 šálky a na papírový pod), odměrka/lis z BPA free plastu, testovací proužek pro test tvrdosti vody a jehla na čištění parní trysky. Tento kávovar je nejen elegantní, ale i vysoce funkční a spolehlivý, což z něj činí ideální doplněk do každé kuchyně.

Technické specifikace Smeg ECF02BLEU zahrnují příkon 1350 W, napětí 220-240 V, frekvenci 50/60 Hz a tlak 15 barů. Kávovar má termoblokový ohřev vody, tři typy filtrů (na 1 šálek, 2 šálky a kávový sáček), hmotnost 4,7 kg, tělo z barveného plastu a základnu z leštěného chromu. Odtoková a nahřívací mřížka jsou vyrobeny z nerezové oceli, stejně jako pěnicí tryska. Rozměry kávovaru jsou 330 x 149 x 329 mm a délka přívodního kabelu je 1 metr.

Kávovar Smeg ECF02BLEU je dokonalou kombinací retro designu a moderních technologií. Díky své jednoduchosti použití a všestrannosti je ideální pro každodenní použití, ať už si chcete vychutnat rychlé espresso ráno nebo si připravit lahodné cappuccino pro hosty.

Parametry

Příkon: 1350 W

Napětí: 220-240 V

Frekvence: 50/60 Hz

Tlak: 15 bar

Ohřev vody: termoblok

Hmotnost: 4,7 kg

Rozměry (v x d x h): 330 x 149 x 329 mm

Délka přívodního kabelu: 1 m

Další informace

Hmotnost 6.5 kg
Rozměry 42.2 × 23.5 × 43.7 cm
EAN

Příkon: 1350 W

Napětí: 220-240 V

Frekvence: 50/60 Hz

Tlak: 15 bar

Ohřev vody: termoblok

Hmotnost: 4,7 kg

Rozměry (v x š x h): 330 x 149 x 329 mm

Délka přívodního kabelu: 1 m

Barva: černá

3D logo: Smeg

Typ rukojeti: robustní páka

Materiál portafiltru: nerezová ocel

Počet filtrů: 3

Typy filtrů: na 1 šálek, 2 šálky, kávový sáček

Funkce non-drip: Ano

Funkce ohřevu šálků: Ano

Napěňovací tryska: Ano

Podsvícení nápojového menu: bílá barva

Možnost přípravy long espressa: Ano

Nastavení programů: Ano

Nastavení teploty nápoje: nízká, střední, vysoká

Nastavení tvrdosti vody: Ano

Čas automatického vypnutí: 10 min., 30 min., 3 hodiny

Materiál těla: barvený plast

Materiál základny: leštěný chrom

Odtoková mřížka: nerezová ocel

Ohřívací mřížka: nerezová ocel

Příslušenství v balení: 3 nerezové filtry, odměrka/tamper z BPA free plastu, zkušební proužek pro test tvrdosti vody, jehla na čištění parní trysky

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Kávovar Smeg ECF02BLEU Kávovar Smeg ECF02BLEU
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: