Sleva!

Stavebnice LEGO Technic Ferrari Daytona SP3

8,823 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 9,441  8,823 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Vstupte do světa kreativity a inženýrství s úžasnou stavebnicí LEGO Technic Ferrari Daytona SP3. Tato detailně propracovaná stavebnice je určena pro všechny milovníky vozidel Ferrari a nadšence do technických zázraků LEGO. S touto stavebnicí můžete zažít vzrušující a obohacující proces stavění a zároveň si vytvořit věrný model ikonického vozidla. Model Ferrari Daytona SP3 je věrně propracován do nejmenších detailů. V klasickém červeném provedení s chromovanými ráfky kol, tento model působí jako skutečné umělecké dílo.

Technické specifikace

Stavění této stavebnice vám umožní prozkoumat propracovaný motor V12 a osmirychlostní sekvenční převodovku, které dokonale imitují skutečné komponenty vozidla. Tento model je v měřítku 1:8, což znamená, že má reálné proporce a umožňuje vám vidět všechny detaily, které dělají toto vozidlo tak výjimečným. Součástí stavebnice je i rozsáhlá brožurka s návodem a zajímavostmi o vzniku modelu. Pod kapotou najdete jedinečné sériové číslo, které vám poskytne přístup ke speciálnímu online obsahu.

Rozměry a počet dílků

Tento model má rozměry 14 cm na výšku, 59 cm na délku a 25 cm na šířku, což z něj dělá impozantní kousek na výstavu. S 3778 dílky je tato stavebnice výzvou i pro zkušené stavitele, ale výsledek stojí za to. Je vhodná pro osoby od 18 let, což znamená, že je ideální pro dospělé, kteří hledají náročnější stavební zážitek.

Zážitek z tvorby

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 je ideální dárek pro dospělé stavitele LEGO a milovníky značky Ferrari. Skládání této stavebnice není jen o zábavě, ale i o rozvíjení technických dovedností a trpělivosti. Je to výborný způsob, jak strávit čas a zároveň si vytvořit něco, na co můžete být hrdí. Nechte se unést do světa inženýrství a designu s LEGO Technic Ferrari Daytona SP3. Objevte všechny detaily, které dělají toto vozidlo tak výjimečným, a užijte si každou chvíli strávenou při jeho skládání.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3

Vstupte do světa kreativity a inženýrství s úžasnou stavebnicí LEGO Technic Ferrari Daytona SP3. Tato detailně propracovaná stavebnice je určena pro všechny milovníky vozidel Ferrari a nadšence do technických zázraků LEGO. S touto stavebnicí můžete zažít vzrušující a obohacující proces stavění a zároveň si vytvořit věrný model ikonického vozidla.

Model Ferrari Daytona SP3 je věrně propracovaný do nejmenších detailů. V klasickém červeném provedení s chromovanými ráfky kol, tento model působí jako skutečné umělecké dílo. Po dokončení stavění si ho můžete hrdě vystavit a obdivovat jeho ladné křivky a technickou preciznost z každého úhlu.

Ferrari Daytona SP3 Model
V12 Motor

Stavění této stavebnice vám umožní prozkoumat propracovaný motor V12 a osmirychlostní sekvenční převodovku, které dokonale imitují skutečné komponenty vozidla. Tento model je v měřítku 1:8, což znamená, že má reálné proporce a umožňuje vám vidět všechny detaily, které činí toto vozidlo tak výjimečným.

Součástí stavebnice je i rozsáhlá brožura s návodem a zajímavostmi o vzniku modelu. Pod kapotou naleznete jedinečné sériové číslo, které vám poskytne přístup k speciálnímu online obsahu. Tento model je čtvrtým v řadě ultimátních koncepčních automobilů od LEGO Technic, což jen podtrhuje jeho výjimečnost.

Brožura a sériové číslo
LEGO Technic Ferrari Daytona SP3

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 je ideální dárek pro dospělé stavitele LEGO a milovníky značky Ferrari. Skládání této stavebnice není jen o zábavě, ale také o rozvoji technických dovedností a trpělivosti. Je to výborný způsob, jak strávit čas a zároveň si vytvořit něco, na co můžete být hrdí.

Tento model má rozměry 14 cm na výšku, 59 cm na délku a 25 cm na šířku, což z něj dělá impozantní kousek na výstavu. S 3778 dílky je tato stavebnice výzvou i pro zkušené stavitele, ale výsledek stojí za to. Je vhodná pro osoby od 18 let, což znamená, že je ideální pro dospělé, kteří hledají náročnější stavební zážitek.

Nechte se unést do světa inženýrství a designu s LEGO Technic Ferrari Daytona SP3. Objevte všechny detaily, které činí toto vozidlo tak výjimečným, a užijte si každou chvíli strávenou při jeho skládání. Na konci procesu budete mít nádherný model, který si zaslouží čestné místo ve vaší sbírce.

Parametry

  • Stav: Nové
  • Faktura: Vystavuji faktury s DPH
  • Věk dítěte: 18 let +
  • Hrdina: žádný
  • Název sady: Ferrari Daytona SP3
  • Počet prvků: 3778 ks
  • Číslo produktu: 42143
  • Pohlaví: kluci, holky

Další informace

Hmotnost 7 kg
Rozměry 62 × 29.5 × 22 cm
EAN

Stav: Nové

Faktura: Vystavuji faktury s DPH

Věk dítěte: 18 let +

Hrdina: žádný

Název sady: Ferrari Daytona SP3

Počet prvků: 3778 ks

Číslo výrobku: 42143

Pohlaví: chlapci, dívky

Výška: 14 cm

Délka: 59 cm

Šířka: 25 cm

Měřítko: 1:8

Motor: V12

Převodovka: osmirychlostní sekvenční

Sériové číslo: ano

Brožura: ano

Materiál: plast

Barva: červená s chromovanými ráfky kol

Doporučený věk: 18 let +

Typ produktu: stavebnice LEGO Technic

Počet dílků: 3778

Kolekce: ultimátní koncepční automobily

Rozvíjení dovedností: technické dovednosti, trpělivost

Obsah balení: stavebnice, brožura s návodem a zajímavostmi

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 Stavebnice LEGO Technic Ferrari Daytona SP3
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: