Sleva!

Stavebnice LEGO Creator 10283

4,687 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO Creator 10283 5,015  4,687 

✓ Skladem 5ks

Podrobnosti

Zažijte úžasný svět vesmíru s touto stavebnicí LEGO® NASA Raketoplán Discovery určenou pro dospělé. Tato náročná sada obsahuje model ikonického raketoplánu Discovery, který se proslavil svými historickými misemi. Součástí balení je také detailně propracovaný Hubbleův vesmírný dalekohled, který můžete umístit do nákladového prostoru raketoplánu a následně jej vyslat na oběžnou dráhu.

Funkce

Model raketoplánu Discovery je mimořádně detailní a realistický, což z něj činí skvělý exponát do každé sbírky. Raketoplán je vybaven různými funkčními prvky, které vám umožní simulovat jeho skutečné mise. Můžete otevírat nákladový prostor, vysunout podvozky a dokonce i nastavovat křídla do různých poloh.

Vzdělávání

Díky této stavebnici můžete prohloubit své znalosti o vesmíru a jeho objevování. Je to skvělý způsob, jak trávit čas a zároveň se něco nového naučit. Model raketoplánu Discovery a Hubbleova vesmírného dalekohledu je také výborný nástroj pro vzdělávání a inspiraci pro mladší členy rodiny, kteří se mohou dozvědět více o vesmíru a vědě.

Parametry

Počet dílků: 2354
Doporučený věk: 18+
Rozměry modelu: 21 x 34 x 13 cm
Váha: 3.5 kg
Materiál: Plast
Barva: Bílá, černá, šedá

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO NASA Raketoplán Discovery

Zažijte fascinující svět vesmíru s touto LEGO® stavebnicí NASA Raketoplán Discovery určenou pro dospělé. Tato náročná sada obsahuje model ikonického raketoplánu Discovery proslulého svými historickými misemi. Součástí balení je také detailně propracovaný Hubbleův vesmírný dalekohled, který můžete umístit do nákladového prostoru raketoplánu a následně ho vyslat na oběžnou dráhu.

Model raketoplánu Discovery je mimořádně detailní a realistický, což z něj činí skvělý exponát do každé sbírky. Raketoplán je vybaven různými funkčními prvky, které vám umožní simulovat jeho skutečné mise. Můžete otevírat nákladový prostor, vysunout podvozky a dokonce nastavit křídla do různých poloh.

Detailní model raketoplánu
Hubbleův vesmírný dalekohled

Hubbleův vesmírný dalekohled je jedním z nejdůležitějších nástrojů pro astronomii a s touto stavebnicí máte možnost blíže poznat jeho design a funkčnost. Tento model umožňuje simulovat jeho vypuštění do vesmíru a následné nasazení do pracovní pozice, což přidává na autentičnosti celé stavebnice.

Stavebnice je určena pro dospělé a nabízí náročný a uspokojivý stavební zážitek. Skládá se z tisíců dílků, které vyžadují trpělivost a preciznost, což činí z této stavebnice ideální projekt pro všechny, kteří milují výzvy a detailní práci. LEGO Creator 10283 vám umožní nejen postavit model, ale i nahlédnout do historie vesmírných misí a objevovat fascinující technologie.

Stavebnice pro dospělé

Díky této stavebnici můžete prohloubit své znalosti o vesmíru a jeho objevování. Je to skvělý způsob, jak trávit čas a zároveň se něco nového naučit. Model raketoplánu Discovery a Hubbleova vesmírného dalekohledu je také výborný nástroj pro vzdělávání a inspiraci pro mladší členy rodiny, kteří se mohou dozvědět více o vesmíru a vědě.

Stavebnice je také výborným dárkem pro všechny nadšence vesmíru a techniky. Je to jedinečný způsob, jak potěšit někoho, kdo je fascinován vesmírem a jeho tajemstvími. Díky promyšleným detailům a funkčním prvkům je tato stavebnice nejen hračkou, ale i cenným exponátem, který si můžete vystavit ve své obýváku nebo pracovně.

LEGO Creator 10283 NASA Raketoplán Discovery nabízí komplexní a autentický model, který je výsledkem detailního vývoje a designu. Každý kousek stavebnice je pečlivě navržen tak, aby co nejvěrněji kopíroval skutečný raketoplán a jeho jednotlivé části. Od motorů, přes nákladový prostor až po kokpit – všechny detaily jsou zpracovány s maximální přesností.

Pro nadšence LEGO stavebnic je tato sada výjimečnou příležitostí, jak si rozšířit svou sbírku o ikonický kousek. Raketoplán Discovery je symbolem lidského pokroku a objevování vesmíru, a nyní můžete mít jeho přesnou repliku přímo u vás doma. Stavebnice je také skvělým způsobem, jak trávit čas s rodinou nebo přáteli, kteří sdílí vaše nadšení pro vesmír a LEGO stavebnice.

Nechte se unést do světa vesmírných misí a objevování s touto unikátní LEGO stavebnicí. Postavte raketoplán Discovery, vysuňte Hubbleův vesmírný dalekohled a ponořte se do nekonečných možností, které vám tato stavebnice nabízí. Objevování vesmíru nikdy nebylo tak zábavné a vzrušující!

Parametry

  • Počet dílků: 2354
  • Doporučený věk: 18+
  • Rozměry modelu: 21 x 34 x 13 cm
  • Hmotnost: 3.5 kg
  • Materiál: Plast
  • Barva: Bílá, černá, šedá

Další informace

Hmotnost 3.02 kg
Rozměry 58 × 47.5 × 8.5 cm
EAN

Počet dílků: 2354

Doporučený věk: 18+

Rozměry modelu: 21 x 34 x 13 cm

Váha: 3.5 kg

Materiál: Plast

Barva: Bílá, černá, šedá

Design: Detailní a realistický model raketoplánu Discovery

Funkce: Otevírací nákladový prostor, vysouvací podvozky, nastavitelná křídla

Součást balení: Hubbleův vesmírný dalekohled

Určeno pro: Dospělé

Náročnost stavby: Vysoká

Vhodné pro vzdělávání: Ano

Význam pro sbírku: Ikonický kousek

Hmotnost balení: 3.5 kg

Vývoj a design: Detailní vývoj a design, věrná replika raketoplánu

Kompatibilita: LEGO stavebnice

Použití: Exponát, vzdělávací nástroj, hračka

Vzdělávací přínos: Prohloubení znalostí o vesmíru

Technologie: Simulace vypuštění Hubbleova vesmírného dalekohledu

Inspirace: Určeno pro milovníky vesmíru a technologie

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO Creator 10283 Stavebnice LEGO Creator 10283
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: