Sleva!

Stavebnice LEGO Ideas 21318 Dům na stromě

5,063 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO Ideas 21318 Dům na stromě 5,417  5,063 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Představujeme vám úžasnou stavebnici LEGO® Ideas 21318 Treehouse, která je skutečným pokladem pro zkušené stavitele a nadšence kreativních her. Tato stavebnice nabízí nespočet možností zábavy pro celou rodinu a je ideální pro ty, kteří hledají výzvu a rádi si užívají čas strávený společným stavěním. Stavebnice je navržena tak, aby inspirovala hru a kreativitu. Model obsahuje množství detailů a funkcí, které zaručují hodiny zábavy. Součástí jsou sestavitelné prvky jako piknikový stůl a sedadla, houpačka, oheň, mapa pokladů a dokonce i skrytý prvek drahokamů, který může být použit na organizování hledání pokladů. Na balkonu v kabině ložnice najdete navíjecí jeřáb, který je připraven na zvedání a spouštění různých předmětů. Jednou z největších výhod této stavebnice je její modulární konstrukce. Domeček na stromě je možné rozebrat na jednotlivé části, což umožňuje jednoduchou manipulaci a přizpůsobení podle vašich představ. Tato funkce je obzvláště užitečná při hraní a při vytváření různých herních scénářů.

Vyměnitelné listy

Stavebnice LEGO® Ideas 21318 Treehouse také obsahuje vyměnitelné sezónní listy. Můžete si vybrat mezi zelenými listy pro letní měsíce nebo žlutými a hnědými listy pro podzimní období. Tato možnost dodává modelu realistický vzhled a nabízí další možnosti pro kreativní hru.

Interiér domečku

Interiér domečku na stromě je detailně propracovaný a poskytuje realistické prostředí pro hru. Najdete zde ložnici, koupelnu a dětský pokoj, které jsou vybaveny různými doplňky jako postele, lampy, zrcadla a další. Stavebnice obsahuje také čtyři minifigurky: máma, táta a dvě děti, které můžete umístit do různých částí domečku a vytvářet tak různé příběhy a scénáře. Tyto minifigurky jsou detailně propracované a dodávají stavebnici ještě více realističnosti a zábavy.

Vhodné pro všechny věkové kategorie

Stavebnice je určena pro děti od 16 let a starší, což znamená, že je vhodná i pro dospělé, kteří milují LEGO a chtějí si užít čas strávený tvůrčí činností. Stavění tohoto modelu vyžaduje trpělivost a preciznost, což z něj činí ideální aktivitu pro trávení volného času. Kromě zábavy a kreativity, tato stavebnice podporuje i rozvoj různých dovedností jako jemná motorika, logické myšlení a schopnost řešit problémy. Děti a dospělí mohou při jejím stavění získat nové zkušenosti a dovednosti, které jim mohou být užitečné i v jiných oblastech života.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Treehouse Set

Představujeme vám úžasnou stavebnici LEGO® Ideas 21318 Domek na stromě, která je opravdovým pokladem pro zkušené stavitele Lega a nadšence kreativních her. Tato stavebnice nabízí nespočetné možnosti zábavy pro celou rodinu a je ideální pro ty, kteří hledají výzvu a rádi si užívají čas společným stavěním.

Tato stavebnice je navržena tak, aby inspirovala hru a kreativitu. Model obsahuje množství detailů a funkcí, které zaručují hodiny zábavy. Součástí jsou sestavitelné prvky jako piknikový stůl a sedadla, houpačka, oheň, mapa pokladů a dokonce i skrytý prvek drahokamů, který může být použit pro organizování hledání pokladů. Na balkóně v kabině ložnice najdete navíjecí jeřáb, který je připraven ke zdvihání a spouštění různých předmětů.

LEGO Treehouse Details
LEGO Treehouse Modular Design

Jednou z největších výhod této stavebnice je její modulární konstrukce. Domek na stromě lze rozebrat na jednotlivé části, což umožňuje snadnou manipulaci a přizpůsobení podle vašich představ. Tato funkce je obzvláště užitečná při hraní a při vytváření různých herních scénářů.

Stavebnice LEGO® Ideas 21318 Domek na stromě také obsahuje výměnné sezónní listy. Můžete si vybrat mezi zelenými listy pro letní měsíce nebo žlutými a hnědými listy pro podzimní období. Tato možnost dodává modelu realistický vzhled a nabízí další možnosti pro kreativní hru.

LEGO Treehouse Seasonal Leaves
LEGO Treehouse Interior

Interiér domku na stromě je detailně propracovaný a poskytuje realistické prostředí pro hru. Najdete zde ložnici, koupelnu a dětský pokoj, které jsou vybaveny různými doplňky jako postele, lampy, zrcadla a další.

Stavebnice obsahuje i čtyři minifigurky: maminku, tatínka a dvě děti, které můžete umístit do různých částí domku a vytvářet tak různé příběhy a scénáře. Tyto minifigurky jsou detailně propracované a dodávají stavebnici ještě více realismu a zábavy.

LEGO Treehouse Minifigures

LEGO® Ideas 21318 Domek na stromě není jen skvělým nástrojem pro hru, ale i krásným dekorativním prvkem. Díky své detailní konstrukci a realistickým prvkům bude tento model vypadat úžasně na každé polici nebo stole.

Stavebnice je určená pro děti od 16 let a starší, což znamená, že je vhodná i pro dospělé, kteří milují Lego a chtějí si užít čas trávený v tvůrčí činnosti. Stavění tohoto modelu vyžaduje trpělivost a preciznost, co z něj dělá ideální aktivitu pro trávení volného času.

Kromě zábavy a kreativity tato stavebnice podporuje rozvoj různých dovedností jako jemná motorika, logické myšlení a schopnost řešit problémy. Děti a dospělí mohou při jejím stavění získat nové zkušenosti a dovednosti, které jim mohou být užitečné i v jiných oblastech života.

Parametry:

Počet dílků: 3036

Doporučený věk: 16+

Minifigurky: 4

Rozměry modelu: 37 cm x 27 cm x 24 cm

Výměnné listy: Ano

Modulární konstrukce: Ano

Funkční prvky: Piknikový stůl, houpačka, oheň, mapa pokladů, navíjecí jeřáb

Další informace

Hmotnost 3.74 kg
Rozměry 57.7 × 12.2 × 47.4 cm
EAN

Počet dílků: 3036

Doporučený věk: 16+

Minifigurky: 4

Rozměry modelu: 37 cm x 27 cm x 24 cm

Vyměnitelné listy: Ano

Modulární konstrukce: Ano

Funkční prvky: Piknikový stůl, houpačka, oheň, mapa pokladů, navíjecí jeřáb

Interiér: Ložnice, koupelna, dětský pokoj

Doplňky interiéru: Postele, lampy, zrcadla

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO Ideas 21318 Dům na stromě Stavebnice LEGO Ideas 21318 Dům na stromě
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: