Sleva!

Projektor Epson EB-L630U

69,489 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Projektor Epson EB-L630U 74,353  69,489 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Epson EB-L630U 3LCD projektor je ideálním řešením pro ty, kteří hledají vysokou kvalitu, spolehlivost a výkon pro různá využití. Tento projektor je vybaven pokročilou LCD technologií, která zajišťuje ostré a jasné zobrazení i v náročných světelných podmínkách. Díky nativnímu rozlišení 1920 x 1200 pixelů je obraz detailní a realistický, což je ideální pro prezentace, filmy nebo jiné multimediální aplikace.

Technologie a výkon

LCD projekční technologie zajišťuje, že barvy jsou živé a realistické, zatímco vysoká svítivost 6200 ANSI lumenů zaručuje jasný obraz i v dobře osvětlených místnostech. To znamená, že tento projektor je vhodný nejen pro kancelářské prostředí, ale i pro školy, univerzity nebo domácnosti. Vysoký kontrastní poměr 2 500 000:1 zajišťuje přesné definování černé a bílé, což přispívá k celkovému vizuálnímu zážitku.

Životnost lampy a konektivita

Jedním z klíčových aspektů tohoto projektoru je jeho životnost lampy. V ECO režimu může lampa vydržet až 15 000 až 30 000 hodin, což významně snižuje náklady na údržbu a výměnu. Projektor je také vybaven bezdrátovou konektivitou a podporou Wi-Fi, což umožňuje snadné připojení k vašemu zařízení bez nutnosti využívání kabelů. Projektor je také vybaven LAN připojením, které umožňuje jeho integraci do stávající sítě a snadnou správu prostřednictvím internetového prohlížeče.

Použití a praktičnost

Projektor Epson EB-L630U je vybaven vestavěným reproduktorem, což umožňuje pohodlné a jednoduché použití bez nutnosti připojení externího zvukového zařízení. S hmotností 8,4 kg je lehký a přenosný, což usnadňuje jeho instalaci a přesun mezi místnostmi. Dodáván je s dálkovým ovládáním, což umožňuje snadnou a pohodlnou manipulaci s nastaveními. Hlučnost projektoru je pouhých 38 dB, což zajišťuje tichý chod a minimální rušivost při používání.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Epson EB-L630U 3LCD projektor

Epson EB-L630U 3LCD projektor je ideálním řešením pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní, spolehlivý a výkonný projektor pro různé využití. Tento projektor je vybaven pokročilou technologií LCD, která poskytuje ostrý a jasný obraz i v náročných světelných podmínkách. Díky nativnímu rozlišení 1920 x 1200 pixelů je obraz detailní a realistický, což je ideální pro prezentace, filmy nebo jiné multimediální aplikace.

Technologie projekce LCD zajišťuje, že barvy jsou živé a realistické, zatímco vysoká svítivost 6200 ANSI lumenů garantuje jasný obraz i v dobře osvětlených místnostech. To znamená, že tento projektor je vhodný nejen pro kancelářské prostředí, ale také pro školy, univerzity nebo domácnosti.

Technologie projekce LCD
Životnost lampy

Jedním z klíčových aspektů tohoto projektoru je jeho životnost lampy. V ECO režimu může lampa vydržet až 15 000 až 30 000 hodin, což výrazně snižuje náklady na údržbu a výměnu. Vysoký kontrastní poměr 2 500 000:1 zajišťuje, že černé a bílé barvy jsou přesně definované, což přispívá k celkovému vizuálnímu zážitku.

Projektor je také vybaven vestavěným reproduktorem, což umožňuje pohodlné a jednoduché použití bez nutnosti připojování externího zvukového zařízení. S hmotností 8,4 kg je lehký a přenosný, což usnadňuje jeho instalaci a přesun mezi místnostmi nebo lokalitami.

Vestavěný reproduktor
Bezdrátová konektivita

Bezdrátová konektivita je dalším přínosem tohoto projektoru. S podporou Wi-Fi můžete snadno připojit projektor k vašemu zařízení bez nutnosti využívat kabely. To zvyšuje flexibilitu a pohodlí při používání projektoru v různých prostředích. Projektor je také vybaven LAN připojením, což umožňuje jeho integraci do stávající sítě a snadnou správu prostřednictvím internetového prohlížeče.

Projektor Epson EB-L630U je dodáván s dálkovým ovládáním, což umožňuje snadnou a pohodlnou manipulaci s nastaveními a funkcionalitou projektoru. Hlučnost projektoru je přitom jen 38 dB, což zaručuje tichý chod a minimální rušivost při používání.

Tento projektor je ideální pro různé použití, včetně firemních prezentací, školních přednášek, domácího kina a multimediálních aplikací. Díky své univerzálnosti a širokým možnostem připojení je vhodný pro širokou škálu uživatelů a prostředí.

V současné době se čím dál více zaměřujeme na ekologičnost a efektivitu. Epson EB-L630U je navržen s ohledem na tyto aspekty, přičemž nabízí dlouhou životnost lampy a nízkou spotřebu energie. To znamená, že nejen ušetříte na provozních nákladech, ale také přispějete k ochraně životního prostředí.

Při výběru projektoru je důležité zvážit nejen jeho technické parametry, ale také jeho použitelnost a spolehlivost. Epson EB-L630U vyniká ve všech těchto oblastech, čímž se stává jedním z nejlepších řešení na trhu. Ať už potřebujete projektor na jakýkoliv účel, Epson EB-L630U vám poskytne vše, co potřebujete pro kvalitní a spolehlivý výkon.

Díky pokročilým technologiím, robustnímu designu a široké škále funkcí je Epson EB-L630U skutečně vynikajícím projektorem, který uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Parametry

Výrobce: Epson

Native rozlišení: 1920 x 1200

Technologie projekce: LCD

Svítivost: 6200 ANSI

Životnost lampy v ECO režimu: 15 000 až 30 000 hodin

Kontrastní poměr: 2 500 000 : 1

Hmotnost: 8,4 kg

Reproduktor: Ano

Wi-Fi: Ano

LAN: Ano

Dálkové ovládání: Ano

Hlučnost: 38 dB

Další informace

Hmotnost 11.8 kg
Rozměry 56 × 53 × 21 cm
EAN

Výrobce: Epson

Nativní rozlišení: 1920 x 1200

Technologie projekce: LCD

Svítivost: 6200 ANSI

Životnost lampy v ECO režimu: 15 000 až 30 000 hodin

Kontrastní poměr: 2 500 000 : 1

Hmotnost: 8,4 kg

Reproduktor: Ano

Wi-Fi: Ano

LAN: Ano

Dálkové ovládání: Ano

Hlučnost: 38 dB

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Projektor Epson EB-L630U Projektor Epson EB-L630U
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: