Sleva!

Dokumentová kamera Elmo MX-P3

11,338 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Dokumentová kamera Elmo MX-P3 13,266  11,338 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Elmo MX-P3 je vysoce kvalitní dokumentový kamerový systém, ideální pro učitele, prezentátory a profesionály. S pokročilým CMOS senzorem s rozlišením 13 megapixelů poskytuje kvalitní obraz s rozlišením až 4160 x 3120 pixelů. Díky snímací rychlosti 60 snímků za sekundu zaručuje plynulé a ostré video, což je ideální pro dynamické prezentace.

Funkce

Jednou z klíčových vlastností Elmo MX-P3 je autofokus, který automaticky zaostřuje na objekty, čímž zajišťuje ostrý a jasný obraz. Digitální zoom s 16násobným přiblížením umožňuje detailní prohlížení i těch nejmenších objektů. Integrovaný mikrofon umožňuje nahrávat zvuk přímo během prezentace, což je výhodné při záznamu vyučovacích hodin nebo obchodních setkání.

Připojení a ukládání

Elmo MX-P3 obsahuje slot na SD kartu pro snadné ukládání obrazů a videí. Nabízí široké možnosti připojení včetně USB a HDMI výstupu, což umožňuje snadné připojení k počítači, projektoru nebo jiným zobrazovacím zařízením. LED osvětlení zajišťuje dostatečné osvětlení i při slabých světelných podmínkách.

Design a přenositelnost

Elegantní bílý design Elmo MX-P3 se hodí do každého prostředí. S kompaktními rozměry 343 mm na šířku, 302 mm na výšku a 82 mm na hloubku se vejde na jakýkoli pracovní stůl. S hmotností pouze 0,46 kg je snadno přenosný a ideální pro mobilní prezentace. Napájení ze sítě poskytuje stabilní a dlouhodobý výkon bez potřeby častého nabíjení baterií.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Elmo MX-P3

Elmo MX-P3 je vysoce kvalitní zařízení, které kombinuje moderní technologii se špičkovým designem a poskytuje uživatelům široké možnosti využití. Tento dokumentový kamerový systém je ideální pro učitele, prezentátory a profesionály, kteří potřebují zobrazovat dokumenty, objekty nebo jiné vizuální materiály s vysokou přesností a detailností.

Funkčnost Elmo MX-P3 je založena na pokročilém CMOS senzoru s rozlišením 13 megapixelů, který zabezpečuje kvalitní obraz s rozlišením až 4160 x 3120 pixelů. Toto vysoké rozlišení umožňuje zobrazovat i ty nejmenší detaily, což je neocenitelné při prezentacích a výukových lekcích. S maximální rychlostí 60 snímků za sekundu poskytuje plynulé a ostré video, což je ideální pro dynamické a interaktivní prezentace.

CMOS senzor
Autofokus a digitální zoom

Jednou z klíčových vlastností Elmo MX-P3 je jeho autofokus, který automaticky zaostřuje na předměty v záběru a zaručuje, že obraz bude vždy ostrý a jasný. Tento systém je vybaven i digitálním zoomem s až 16násobným přiblížením, což umožňuje detailní prohlížení i těch nejmenších objektů.

Elmo MX-P3 je vybaven integrovaným mikrofonem, který umožňuje zaznamenávat zvuk přímo během prezentace. Tato funkce je obzvláště užitečná při nahrávání vyučovacích hodin nebo obchodních schůzek. Zařízení také obsahuje LED osvětlení, které zabezpečuje dostatečné osvětlení objektů i ve slabých světelných podmínkách.

Integrovaný mikrofon a LED osvětlení
Slot na SD kartu a připojení

Pro ukládání a sdílení obsahu je Elmo MX-P3 vybaven slotem na SD kartu, což umožňuje snadné a rychlé ukládání zachycených obrazů a videí. Zařízení nabízí i široké možnosti připojení včetně USB a HDMI výstupu, což umožňuje snadné připojení k počítači, projektoru nebo jiným zobrazovacím zařízením.

Elmo MX-P3 je napájen ze sítě, což zaručuje stabilní a dlouhodobý výkon bez potřeby častého nabíjení baterií. Díky svému kompaktnímu a lehkému designu je snadno přenosný, což ho činí ideálním řešením pro mobilní prezentace nebo výuku na různých místech.

Zařízení je dostupné v elegantní bílé barvě, která se hodí do každého prostředí. S rozměry 343 mm na šířku, 302 mm na výšku a 82 mm na hloubku je dostatečně kompaktní, aby se vešlo na jakýkoliv pracovní stůl nebo prezentační stolek. S hmotností pouze 0,46 kg je snadno přenosné a použitelné kdekoliv.

Elmo MX-P3 je ideální pro široké spektrum uživatelů, včetně školských institucí, univerzit, podnikatelských subjektů a profesionálních prezentátorů. Jeho vysoké rozlišení, rychlost snímání a široké možnosti připojení z něj činí všestranný nástroj pro každodenní použití. Bez ohledu na to, zda potřebujete prezentovat dokumenty, objekty nebo multimediální obsah, Elmo MX-P3 poskytuje spolehlivý a kvalitní výkon.

Parametry

Typ senzoru: CMOS

Rozlišení čipu: 13 megapixelů

Maximální rozlišení: 4160 x 3120 pixelů

Rychlost snímání: 60 obrázků za sekundu

Světelnost: 2,0

Maximální snímací plocha: 374 x 281 mm

Nastavení ostrosti: Autofokus

Digitální zoom: 16x

Integrovaný mikrofon: Ano

Zdroj světla: LED

Slot na paměťovou kartu: SD

USB připojení: Ano

HDMI výstup: 1x

Napájení: Síť

Barva: Bílá

Šířka: 343 mm

Výška: 302 mm

Hloubka: 82 mm

Hmotnost: 0,46 kg

Další informace

Hmotnost 0.95 kg
Rozměry 31.5 × 16.5 × 8 cm
EAN

Typ senzoru: CMOS

Rozlišení čipu: 13 megapixelů

Maximální rozlišení: 4160 x 3120 pixelů

Rychlost snímání: 60 obrázků za sekundu

Světelnost: 2,0

Maximální snímací plocha: 374 x 281 mm

Nastavení ostrosti: Autofokus

Digitální zoom: 16x

Integrovaný mikrofon: Ano

Zdroj světla: LED

Slot na paměťovou kartu: SD

USB připojení: Ano

HDMI výstup: 1x

Napájení: Síť

Barva: Bílá

Šířka: 343 mm

Výška: 302 mm

Hloubka: 82 mm

Hmotnost: 0,46 kg

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Dokumentová kamera Elmo MX-P3 Dokumentová kamera Elmo MX-P3
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: