Sleva!

Elektrická motorka DAYI E-odin 2.0 100km/h – 100 Ah

122,216 123,475 

Elektrická motorka DAYI E-odin 2.0 100km/h – 100 Ah 122,216 123,475 
✓ Dostupné k nákupu
Elektroskútr bez řidičského průkazu nebo s ním? Jak k registraci elektromotocyklu?

Široká nabídka Elektroskútrů a Motocyklů
Služby po-záručního servisu
Prodloužené odstoupení od smlouvy na 20 dnů
Servis a expresní řešení reklamací


Krátký popis

Elektrická motorka DAYI E-odin 2.0 nabízí sportovní styl, výkonný 6000 W motor a maximální rychlost 100 km/h . S dojezdem 170-210 km a 72V 100Ah baterií je ideální pro rychlé a efektivní cestování. Dostupná v černé, červené, modré a šedé barvě, o hmotnosti 151 kg a nosnosti 296 kg, poskytuje pohodlnou jízdu s rozměry 194 x 87 x 134 cm. Nabíjení trvá 10 hodin, což umožňuje snadnou přípravu pro každodenní použití. Ideální pro kategorie Elektrické motorky a Nad 45 km/h.

Výkon a rychlost

Srdcem DAYI E-odin 2.0 je výkonný 6000 W motor, který umožňuje dosáhnout maximální rychlosti až 100 km/h, což zajišťuje schopnost držet krok s městskou dopravou nebo si užít rychlou jízdu na otevřené cestě.

Dojezd a baterie

Díky 72V 100Ah baterii poskytuje skútr impozantní dojezd 170-210 km na jedno nabití, s časem nabíjení jen 10 hodin, což je více než dostatečné pro denní dojezdy.

Barvy a design

Dostupný ve čtyřech atraktivních barvách – černá, červená, modrá a šedá, DAYI E-odin 2.0 umožňuje vybrat si skútr, který nejlépe vyjadřuje váš osobní styl, přičemž sportovní design je optimalizován pro aerodynamiku a pohodlí při jízdě.

Nosnost a rozměry

S hmotností 151 kg a nosností až 296 kg, DAYI E-odin 2.0 je robustní a stabilní, s rozměry 194 x 87 x 134 cm, zajišťujíce komfortní jízdu i pro vyšší jezdce.

Bezpečnost a komfort

Skútr je vybaven bezdušovými koly, hydraulickým odpružením a kotoučovými brzdami, které zaručují bezpečnou a plynulou jízdu, zatímco LED světla a LCD palubní deska přidávají k praktičnosti a bezpečnosti vozidla.

Kategorie produktu

DAYI E-odin 2.0 patří do kategorií Elektrické motorky a Nad 45 km/h, což z něj činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají vysoce výkonný elektrický vůz schopný dosáhnout vyšší rychlosti.

Závěr

Pokud hledáte spolehlivý, výkonný a stylový elektrický skútr, DAYI E-odin 2.0 je tou správnou volbou pro svobodu pohybu bez obav z dosahu nebo času nabíjení.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Elektrická motorka DAYI E-odin 2.0 je vrcholem moderního designu a technologie v oblasti elektrických vozidel. S kombinací sportovního stylu, super výkonného 6000 W motoru a skvělého dojezdu, tento skútr představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají rychlou, efektivní a ekologickou alternativu k tradičním způsobům dopravy.

Výkon a rychlost: Srdcem DAYI E-odin 2.0 je výkonný 6000W motor, který umožňuje dosáhnout maximální rychlosti až 100 km/h. Tato rychlost zajišťuje, že budete schopni držet krok s městskou dopravou nebo si užít rychlou jízdu na otevřené silnici.

Dojezd a baterie: Díky 72V 100Ah baterii poskytuje skútr impozantní dojezd 170-210 km na jedno nabití, což je více než dostatečné pro denní dojezdy do práce, školy nebo pro volnočasové aktivity. S časem nabíjení jen 10 hodin můžete snadno nabíjet skútr přes noc a být připraven na další den bez jakýchkoli omezení.

Barvy a design: DAYI E-odin 2.0 je dostupný ve čtyřech atraktivních barvách – černá, červená, modrá a šedá, což vám umožní vybrat si skútr, který nejlépe vyjadřuje váš osobní styl. Jeho sportovní design je nejen vizuálně přitažlivý, ale také optimalizován pro aerodynamiku a pohodlí při jízdě.

Nosnost a rozměry: S hmotností 151 kg a nosností až 296 kg, DAYI E-odin 2.0 je robustní a stabilní, což z něj činí ideální vůz pro různé typy jezdců a nákladu. Rozměry 194 x 87 x 134 cm zajišťují komfortní jízdu i pro vyšší jezdce.

Bezpečnost a komfort: Skútr je vybaven bezdušovými koly, hydraulickým odpružením a kotoučovými brzdami, které zaručují bezpečnou a plynulou jízdu. . LED světla a LCD palubní deska přidávají k praktičnosti a bezpečnosti vozidla, zatímco poskytují všechny potřebné informace o stavu a výkonu skútru.

Kategorie produktu: DAYI E-odin 2.0 patří do kategorií Elektrické motorky a Nad 45 km/h, což z něj činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají vysokovýkonné elektrické vozidlo schopné dosáhnout vyšší rychlosti.

Závěr: Pokud hledáte spolehlivý, výkonný a stylový elektrický skútr, DAYI E-odin 2.0 je tou správnou volbou. Jeho schopnost rychlé jízdy, dlouhý dojezd a krátká doba nabíjení vám umožní užívat si svobody pohybu bez obav z dosahu nebo času nabíjení. Objevte nový způsob cestování s DAYI E-odin 2.0 a proměňte každou cestu na dobrodružství.

Pro více informací a vizuální zážitek si prohlédněte video:

Parametry:

Max. rychlost: 100 km/h

Max. dojezd na nabití: 170-210 km

Barva: Černá, Červená, Modrá, Šedá

Nosnost: 296 kg

Doba nabíjení: 10 hodin

Kola: Bezdušová – přední 110/70-17, zadní 180/55-17

Hmotnost: 151 kg

Rozměry (D x Š x V): 194 x 87 x 134 cm

Výkon: 6000 W

Baterie: 72 V 100 Ah

Další informace

Baterie

Doba nabíjení

Dojezd

Barva

, , ,

Maximální hmotnost jezdce

Rozměry

Rychlost

Váha zařízení

Výkon motoru

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Elektrická motorka DAYI E-odin 2.0 100km/h – 100 Ah Elektrická motorka DAYI E-odin 2.0 100km/h – 100 Ah
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: