Sleva!

Helma LEGO Star Wars 75343

2,278 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Helma LEGO Star Wars 75343 2,437  2,278 

✓ Skladem 5ks

Detaily

Prozkoumejte svou temnou stránku s tímto výstavním modelem helmy Temného vojáka od LEGO® Star Wars™. Vyjádřete svou loajalitu k pozůstatkům Impéria s modelem Helma Temného vojáka od LEGO® Star Wars™. Užijte si chvíle při tvoření kontur helmy pomocí LEGO kostek. Použijte kombinaci průhledných LEGO dílků a bílých kostek k zachycení zářivě červených očí Temného vojáka. Helma je na podstavci mírně nakloněná dopředu, což tomuto impozantnímu výstavnímu kusu dodává na působivosti. Model pro dospělé Helma Temného vojáka (75343) od LEGO Star Wars vás zavede na temnou stránku. Užijte si kvalitní čas při vytváření nezaměnitelných kontur helmy ze 2. řady seriálu Star Wars: The Mandalorian. Hrozivé červené oči tvořené průhlednými červenými LEGO dílky a mírný náklon dopředu na podstavci dotvářejí celkově hrůzostrašný vzhled.

Skvělý dárek

Skvělý nápad na úžasný dárek Tento výstavní model bezpochyby udělá radost nejen vám, ale i dalším dospělým fanouškům řady LEGO Star Wars a zkušeným stavitelům. Obsahuje srozumitelný návod, který vás provede zábavným stavitelským zážitkem. Galaxie plná zábavy Začalo to kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii. Nyní sága pokračuje ve vašem obývacím pokoji díky sadám od LEGO Star Wars. Objevte úchvatnou řadu stavebnic určených speciálně pro dospělé, včetně dalších helem, které jsou novinkou pro březen 2022, a rozšiřte svou sbírku.

Kreativní projekt

Nechte se svou kreativitou dovést až na temnou stranu Síly – Plně se ponořte do kreativního projektu, na jehož konci vás čeká autenticky propracovaný model Helma Temného vojáka (75343) od LEGO® Star Wars™. Výstavní modely – Připomeňte si napínavé okamžiky ze 2. řady seriálu Star Wars: The Mandalorian prostřednictvím ikonických prvků helmy Temného vojáka a vystavte si ji na stojanu se štítkem. Dosáhněte charakteristického vzhledu Temného vojáka – Kombinujte průhledné červené LEGO dílky s bílými kostkami a vytvořte tak zářivé oči Temného vojáka.

Parametry

Rozšiřujte svou kolekci – Sběratelský model na motivy seriálu Star Wars: The Mandalorian je součástí výstavních helem od LEGO® Star Wars™ pro dospělé. Tip na zábavný dárek – Udělejte radost sami sobě nebo darujte tuto sadu obsahující 693 dílků k narozeninám, Vánocům nebo jiné příležitosti dospělým fanouškům ságy Star Wars™ nebo zkušeným stavitelům LEGO®. Kompaktní velikost, ale výrazný vizuální dojem – Tento model helmy Temného vojáka měří přes 18 cm na výšku, 12 cm na šířku a 15 cm do hloubky. Podrobný návod – Nechybí srozumitelný, ilustrovaný návod, který vás provede sestavením komplexního modelu. Z daleké galaxie až k vám domů – Sady pro dospělé od LEGO® Star Wars™ jsou určené nadšencům jako vy, kteří rádi soustředěně relaxují při zábavných, kreativních činnostech. Vysoká kvalita – Dílky LEGO® splňují náročné průmyslové standardy, díky čemuž jsou konzistentní a umožňují pevné spojování. Bezpečnost na prvním místě – Dílky LEGO® podléhají bezpečnostním testům a splňují nejpřísnější globální bezpečnostní standardy. Výška: 18 cm Šířka: 12 cm Hloubka: 15 cm Počet dílků: 693 Doporučený věk: 18+

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Helma Dark troopera

Prozkoumejte svou temnou stránku s tímto výstavním modelem helmy Dark troopera od LEGO® Star Wars™.

Projevte svou loajalitu k zbytkům Impéria s modelem Helma Dark troopera od LEGO® Star Wars™. Dejte si na čas při vytváření obrysů helmy pomocí kostek LEGO. Použijte kombinaci průsvitných kostiček LEGO a bílých kostek a vyniknou zářivě červené oči Dark troopera. Helma je na podstavci mírně nakloněná dopředu. Tento hrozivý výstavní kus tak bude doslova nepřehlédnutelný.

Detail helmy Dark troopera
Stavba helmy Dark troopera

Model pro dospělé Helma Dark troopera (75343) od LEGO Star Wars vás zavede na temnou stranu. Užijte si kvalitně strávený čas při vytváření nezaměnitelných obrysů helmy z 2. řady seriálu Star Wars: The Mandalorian. Hrozivé červené oči tvořené průsvitnými červenými kostičkami LEGO a mírný náklon dopředu na podstavci dotvářejí celkově děsivý vzhled.

Skvělý nápad na dárek Tento výstavní model nepochybně udělá radost nejen vám, ale i ostatním dospělým fanouškům řady LEGO Star Wars a zkušeným stavitelům. Součástí jsou srozumitelné pokyny, které vás provedou zábavným stavitelským zážitkem.

Helma Dark troopera na podstavci
Detail červených očí Dark troopera

Galaxie plná zábavy Začalo to kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii. Nyní sága pokračuje ve vašem obývacím pokoji díky sadám od LEGO Star Wars. Objevte strhující řadu stavebnic určených speciálně pro dospělé, včetně ostatních helmy, které představují novinku pro březen 2022, a rozšiřte svou sbírku.

  • Nechte svou kreativitu vést až na temnou stranu Síly – Ponořte se plně do kreativního projektu, na jehož konci na vás čeká autenticky propracovaný model Helma Dark troopera (75343) od LEGO® Star Wars™.
  • Výstavní modely – Připomeňte si napínavé okamžiky z 2. řady seriálu Star Wars: The Mandalorian prostřednictvím ikonických prvků helmy Dark troopera a vystavte si ji na stojanu s cedulkou.
  • Dosáhněte charakteristického vzhledu Dark troopera – Kombinujte průsvitné červené kostičky LEGO® s bílými kostkami a vytvořte tak zářivé oči Dark troopera.
  • Rozšiřujte svou kolekci – Sběratelský model na motivy seriálu Star Wars: The Mandalorian je součástí výstavních helmy od LEGO® Star Wars™ pro dospělé.
  • Tip na zábavný dárek – Udělejte radost sami sobě nebo darujte tuto sadu obsahující 693 dílků k narozeninám, Vánocům nebo jiné příležitosti dospělým fanouškům ságy Star Wars™ nebo zkušeným stavitelům LEGO®.
  • Kompaktní velikost, ale výrazný vizuální dojem – Tento model helmy Dark troopera měří přes 18 cm na výšku, 12 cm na šířku a 15 cm do hloubky.
  • Podrobný návod – Chybět nesmí srozumitelné, ilustrované pokyny, které vás provedou sestavením komplexního modelu.
  • Z daleké galaxie až k vám domů – Sady pro dospělé od LEGO® Star Wars™ jsou určeny nadšencům jako vy, kteří rádi soustředěně relaxují při zábavných, kreativních činnostech.
  • Vysoká kvalita – Díly LEGO® splňují náročné oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní a umožňují pevné spojování.
  • Bezpečnost na prvním místě – Díly LEGO® podléhají bezpečnostním zkouškám a splňují ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Parametry

Výška: 18 cm

Šířka: 12 cm

Hloubka: 15 cm

Počet dílků: 693

Doporučený věk: 18+

Další informace

Hmotnost 0.83 kg
Rozměry 35.5 × 19 × 9 cm
EAN

Výška: 18 cm

Šířka: 12 cm

Hloubka: 15 cm

Počet dílků: 693

Doporučený věk: 18+

Materiál: LEGO kostky

Barva očí: Zářivě červená (průhledné červené dílky)

Umístění na podstavci: Mírně nakloněná dopředu

Typ produktu: Výstavní model

Kompatibilita: Sběratelské modely LEGO Star Wars

Návod: Srozumitelné, ilustrované pokyny

Bezpečnostní standardy: Splňují nejpřísnější globální bezpečnostní standardy

Kvalita dílků: Konzistentní a umožňují pevné spojování

Cílová skupina: Dospělí fanoušci LEGO Star Wars

Určení: Relaxační a kreativní činnosti

Celkový vzhled: Hrůzostrašný vzhled s červenýma očima

Dárkové příležitosti: Narozeniny, Vánoce, jiné příležitosti

Rozšiřitelnost: Možnost rozšířit sbírku ostatními helmami

Série: Star Wars: The Mandalorian, 2. řada

Uvedení na trh: Březen 2022

Výrobce: LEGO

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Helma LEGO Star Wars 75343 Helma LEGO Star Wars 75343
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: