Sleva!

LEGO Hrad Himedži 21060

3,583 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

LEGO Hrad Himedži 21060 3,834  3,583 

✓ Skladem 5ks

Detaily

Oslavte dlouhověkost a majestátní krásu jednoho z nejváženějších staveb s tímto výstavním modelem LEGO® Architecture (21060) Hrad Himedži. Přeneste se do města Himedži, aniž byste museli opustit svůj domov, při stavbě autentických detailů, jako jsou věžičky hradu, chodby a asymetrické zdi ve stylu LEGO. Hrad Himedži, známý také jako Bílá volavka, je jedním z nejzachovalejších a nejpůsobivějších hradů v Japonsku. Tento model LEGO® je komplexní a detailní replikou, která zachycuje architektonickou krásu a historickou hodnotu této ikonické stavby.

Funkčnost a Detaily

Model Hrad Himedži je navržen tak, aby nabídl zábavu při stavbě a vzdělávací zážitky pro dospělé i děti. Stavebnice obsahuje přesně 2 000 dílků, které jsou rozděleny do jednotlivých kroků, takže stavění je přehledné a zábavné. Tento model se zaměřuje na autentické detaily a poskytuje realistický pohled na komplexní architekturu hradu. Model obsahuje detailní věže, které jsou charakteristické pro Hrad Himedži, a také asymetrické zdi, které dodávají autenticitu a historický kontext.

Jednoduchost Stavby

Stavebnice je navržena tak, aby byla jednoduchá na stavbu i pro méně zkušené stavitele. Každý krok je podrobně popsán v návodu, který je součástí balení. Díky tomu si můžete užít každý okamžik stavby a postupně sledovat, jak se váš model mění z jednotlivých dílků na krásnou repliku hradu.

Využití a Aplikace

LEGO® Architecture Hrad Himedži je ideální pro sběratele a milovníky historie. Tento model je nejen zábavným stavebním projektem, ale také krásným výstavním kusem, který může zdobit váš domov nebo kancelář. Je to také skvělý způsob, jak se naučit více o japonské kultuře a historii. Stavebnice může sloužit i jako vzdělávací nástroj pro děti i dospělé. Při stavbě modelu se můžete dozvědět více o architektuře Hradu Himedži, jeho historii a významu. Je to skvělý způsob, jak spojit zábavu a vzdělání.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Hrad Himedži

Oslavte dlouhověkost a majestátní krásu jedné z nejváženějších staveb s tímto vystavovacím modelem LEGO® Architecture (21060) Hrad Himedži. Přeneste se do města Himedži, aniž byste opustili svůj domov, při stavbě autentických detailů, jako jsou věže hradu, chodby a asymetrické zdi ve stylu LEGO.

Hrad Himedži, známý také jako Bílá volavka, je jedním z nejzachovalejších a nejpůsobivějších hradů v Japonsku. Tento model LEGO® je komplexní a detailní replikou, která zachycuje architektonickou krásu a historickou hodnotu této ikonické stavby. Každý detail, od věží až po vnitřní chodby, je pečlivě navržen tak, aby věrně reprezentoval originální hrad.

Detail hradu Himedži
Stavebnice LEGO Hrad Himedži

Model Hrad Himedži je navržen tak, aby nabídnul stavební zábavu a vzdělávací zážitky pro dospělé i děti. Stavebnice obsahuje přesně 2 000 dílků, které jsou rozděleny do jednotlivých kroků, takže stavění je přehledné a zábavné. Tento model se zaměřuje na autentické detaily a poskytuje realistický pohled na komplexní architekturu hradu.

Model obsahuje detailní věže, které jsou charakteristické pro Hrad Himedži, a také asymetrické zdi, které dodávají autentičnost a historický kontext. Každý prvek je pečlivě navržen a umístěn tak, aby vytvářel realistický a působivý vzhled.

Detailní věže hradu Himedži
Jednoduché stavění

Stavebnice je navržena tak, aby byla jednoduchá na stavění i pro méně zkušené stavitele. Každý krok je podrobně popsán v návodu, který je součástí balení. Díky tomu si můžete užít každý moment stavění a postupně sledovat, jak se váš model mění z jednotlivých dílků na krásnou repliku hradu.

LEGO® Architecture Hrad Himedži je ideální pro sběratele a milovníky historie. Tento model je nejen zábavným stavebním projektem, ale i krásným vystavovacím kouskem, který může zdobit váš domov nebo kancelář. Je to také skvělý způsob, jak se naučit více o japonské kultuře a historii.

Stavebnice může sloužit také jako vzdělávací nástroj pro děti i dospělé. Při stavbě modelu se můžete dozvědět více o architektuře Hradu Himedži, jeho historii a významu. Je to skvělý způsob, jak spojit zábavu a vzdělávání.

Tento model je také vynikajícím dárkem pro každého, kdo má rád LEGO®, architekturu nebo historii. Je to dárek, který nejen potěší, ale i inspiruje a nabízí hodiny zábavy.

Balení obsahuje vše, co potřebujete pro postavení modelu Hradu Himedži. Kromě jednotlivých dílků stavebnice je součástí také podrobný návod, který vás krok za krokem provede celým procesem stavění.

LEGO® Architecture Hrad Himedži je jedinečnou stavebnicí, která kombinuje zábavu, vzdělávání a estetiku. Ať už jste zkušený stavitel nebo začátečník, tento model vám nabízí nezapomenutelný zážitek a krásný vystavovací kousek, který může být hrdou součástí vaší sbírky.

Počet dílků: 2000

Věková kategorie: 18+

Rozměry modelu: 20 x 30 x 25 cm

Hmotnost: 1,5 kg

Materiál: Plast

Další informace

Hmotnost 2.45 kg
Rozměry 47 × 37 × 10 cm
EAN

Počet dílků: 2000

Věková kategorie: 18+

Rozměry modelu: 20 x 30 x 25 cm

Hmotnost: 1,5 kg

Materiál: Plast

Autentické detaily: ano

Vzdělávací nástroj: ano

Jednoduché stavění: ano

Návod: podrobný, součástí balení

Skvělý dárek: ano

Využití: sběratele a milovníky historie, výstavní kousek

Architektura: japonská

Historická hodnota: ano

Výzva pro stavitele: ano

Zábava a vzdělávání: ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
LEGO Hrad Himedži 21060 LEGO Hrad Himedži 21060
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: