Sleva!

LEGO stavebnice 76419

3,604 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

LEGO stavebnice 76419 3,856  3,604 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Vstupte do světa magie s touto úžasnou stavebnicí LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí. Tento jedinečný model vám umožní prožít kouzelná dobrodružství z pohodlí domova. Stavebnice obsahuje 2 660 dílků, což zaručuje hodiny zábavy a tvořivého potěšení. Model je bohatý na detaily a věrně zobrazuje známá místa z filmů a knih o Harrym Potterovi. Součástí stavebnice je i minifigurka architekta Bradavic, loď Kruvalu a vrba Mlátička.

Kreativní projekty

Tato stavebnice je určena pro dospělé, kteří mají rádi kouzelné skládanky a kreativní projekty. Model po dokončení měří přes 35 cm na šířku, což z něj činí impozantní výstavní kousek do každého interiéru. Díky aplikaci LEGO® Builder máte k dispozici digitální verzi návodu na stavění, což usnadňuje celý proces. Kvalitní kostky LEGO® jsou přesně tvarované a bezpečně se spojují, což zaručuje jejich pevnost a dlouhou životnost.

Pro fanoušky Harryho Pottera

Tento model je součástí kolekce stavebnic LEGO® pro dospělé, kteří mají rádi kreativní projekty a hledají nové výzvy. Ať už jste zkušený stavitel nebo teprve začínáte, tato stavebnice vám poskytne nezapomenutelný zážitek. Postavte si svůj vlastní Bradavický hrad a zažijte kouzlo stavění s LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí. Každý detail, od hlavních věží až po nejmenší místnosti, je promyšleně navržen tak, aby co nejvěrněji odpovídal předloze.

Zábava a odpočinek

Díky této stavebnici můžete prožít kouzelná dobrodružství a vytvořit si vlastní scény z oblíbených filmů. Model je navržen tak, aby byl nejen esteticky přitažlivý, ale i funkční, což znamená, že si s ním můžete užít hodiny zábavy a kreativity. Pokud hledáte způsob, jak si odpočinout a zároveň si užít zábavu, LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí je tou správnou volbou. Vydáte se na kouzelné kreativní dobrodružství a postavte si model, který bude ozdobou vaší sbírky a pýchou každého fanouška Harryho Pottera.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Harry Potter 76419 Bradavický hrad a okolí

Vítejte ve světě magie a kouzel s touto úžasnou stavebnicí LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí. Tento jedinečný model nabízí možnost prožít kouzelná dobrodružství z pohodlí domova a postavit si ikonický hrad Bradavice spolu s okolními krajinami. Tato stavebnice je ideálním dárkem pro všechny fanoušky Harryho Pottera, kteří milují výzvy a kreativní projekty.

Stavebnice obsahuje 2 660 dílků, což zaručuje hodiny zábavy a tvořivého potěšení. Model je bohatý na detaily a nabízí věrné zobrazení známých míst z filmů a knih o Harrym Potterovi. Můžete se těšit na stavění hlavních věží, astronomické věže, Velké síně a mnoha dalších ikonických částí hradu.

Detailní zobrazení Bradavického hradu
Minifigurka architekta Bradavic

Součástí stavebnice je i minifigurka architekta Bradavic, která dodává modelu autentičnost a historický kontext. Kromě toho ve stavebnici najdete i loď Kruvalu a vrbu Mlátičku, což jsou další ikonické prvky, které potěší každého fanouška.

Tato stavebnice je určena pro dospělé, kteří si chtějí užít kouzelné skládačky a kreativní projekty. Je to skvělý způsob, jak si odpočinout a zároveň si připomenout oblíbené scény z magického světa Harryho Pottera. Model po dokončení měří přes 35 cm na šířku, což z něj dělá impozantní výstavní kousek, který bude ozdobou každého interiéru.

Impozantní výstavní kousek

Díky aplikaci LEGO® Builder máte k dispozici digitální verzi návodu na stavění, což usnadňuje celý proces a zajišťuje, že nevynecháte žádný detail. Kvalitní kostky LEGO® jsou přesně tvarované a bezpečně se spojují, což zaručuje jejich pevnost a dlouhou životnost.

Tento model je součástí kolekce stavebnic LEGO® pro dospělé, kteří mají rádi kreativní projekty a hledají nové výzvy. Ať už jste zkušený stavitel nebo teprve začínáte, tato stavebnice vám poskytne nezapomenutelný zážitek a možnost vytvořit si vlastní kousek magického světa.

Kromě toho, že je tato stavebnice skvělým dárkem pro vás samotné, je to i ideální dárek pro všechny dospělé fanoušky Harryho Pottera ve vašem okolí. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a zažijte kouzlo stavění s LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí.

Nechte se unést do světa magie a kouzel a postavte si svůj vlastní Bradavický hrad. Tato stavebnice je nejen zábavou, ale i výzvou, která prověří vaše stavitelské schopnosti a trpělivost. Každý detail, od hlavních věží až po nejmenší místnosti, je promyšleně navržen tak, aby co nejvěrněji odpovídal předloze.

Díky této stavebnici můžete prožít kouzelná dobrodružství a vytvořit si vlastní scény z oblíbených filmů. Model je navržen tak, aby byl nejen esteticky přitažlivý, ale i funkční, což znamená, že si s ním můžete užít hodiny zábavy a kreativity.

Pokud hledáte způsob, jak si odpočinout a zároveň si užít zábavu, LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí je tou správnou volbou. Vydávejte se na kouzelné kreativní dobrodružství a postavte si model, který bude ozdobou vaší sbírky a pýchou každého fanouška Harryho Pottera.

Díky vysoké kvalitě kostek LEGO® a detailnímu návodu na stavění je tato stavebnice ideálním způsobem, jak si užít zábavu a zároveň si zlepšit své stavitelské schopnosti. Ať už jste fanouškem Harryho Pottera nebo jednoduše milujete kreativní projekty, tato stavebnice vám poskytne hodiny zábavy a potěšení.

Nechte se unést do světa magie a kouzel a postavte si svůj vlastní Bradavický hrad s touto úžasnou stavebnicí LEGO® Harry Potter™ 76419 Bradavický hrad a okolí. Vydávejte se na kouzelné kreativní dobrodružství a užijte si každý moment stavění tohoto jedinečného modelu.

Parametry

  • Katalogové číslo: 2276419
  • EAN: 5702017413228
  • Pohlaví: Pro dívky i chlapce
  • Licence: Harry Potter
  • Baterie: Ne
  • Baterie součást balení: Ne
  • Materiál: Plast
  • Počet dílků: 2660
  • Typ balení: Krabice
  • Věk od: 18 let
  • Země původu: HU
  • Název hlavní skupiny zboží: LEGO
  • Dodavatelské číslo: 76419
  • Kategorie: Harry Potter, LEGO® Art & Deco, LEGO® Harry Potter™, Pro dospělé, Nejoblíbenější licence, LEGO® pro děti od 18 let, LEGO® Filmy a zábava

Další informace

Hmotnost 3.05 kg
Rozměry 47.5 × 37 × 11 cm
EAN

Katalogové číslo: 2276419

EAN: 5702017413228

Pohlaví: Pro dívky i chlapce

Licence: Harry Potter

Baterie: Ne

Baterie součástí balení: Ne

Materiál: Plast

Počet dílků: 2660

Typ balení: Krabice

Věk od: 18 let

Země původu: HU

Název hlavní skupiny zboží: LEGO

Dodavatelské číslo: 76419

Kategorie: Harry Potter, LEGO® Art & Deco, LEGO® Harry Potter™, Pro dospělé, Nejoblíbenější licence, LEGO® pro děti od 18 let, LEGO® Filmy a zábava

Výška modelu: 35 cm

Digitální návod: Ano, přes aplikaci LEGO® Builder

Minifigurky: Minifigurka architekta Bradavic

Další prvky: Loď Kruvalu, vrba Mlátivka

Zaměření: Dospělí fanoušci Harryho Pottera

Přesnost dílků: Přesně tvarované, pevné a dlouho trvající spojení

Určení: Kreativní projekty, odpočinek, výstavní kousek

Kompatibilita: Všechny LEGO® sety

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
LEGO stavebnice 76419 LEGO stavebnice 76419
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: