Sleva!

Stavebnice LEGO 75275

8,049 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO 75275 8,612  8,049 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing je unikátní stavebnice pro fanoušky Star Wars. Tento detailní model zachycuje rychlost a manévrovatelnost ikonické stíhačky A-wing, známé z filmů Star Wars. Stavebnice obsahuje 1673 dílků a je určena pro dospělé fanoušky, kteří chtějí rozšířit svou sbírku LEGO nebo vytvořit nová dobrodružství.

Autentické detaily

Model stíhačky A-wing vyniká svým elegantním designem a množstvím autentických detailů, jako je otevíratelný kokpit a otočné kanóny. Součástí stavebnice jsou i autentické nálepky, které dodávají modelu realistický vzhled. Stavebnice obsahuje pevný a stabilní stojan, na kterém můžete hotový model bezpečně vystavit.

Zábava a relax

Stavění stíhačky A-wing je nejen zábavné, ale i velmi uspokojivé. Každý krok stavění je podrobně popsán v přiloženém návodu, který je jasný a snadno pochopitelný. Tento model podporuje koncentraci, trpělivost a jemnou motoriku. Je to skvělá aktivita pro spolupráci s mladšími členy rodiny, kteří jsou nadšení pro LEGO a Star Wars.

Sběratelský kousek

LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing je exkluzivní sběratelský kousek, který ocení fanoušci po celém světě. Tento model je věrnou kopií originálního A-wingu z filmu a stane se poutavým prvkem vaší sbírky LEGO nebo Star Wars. Je to ideální dárek pro každého milovníka Star Wars, který ocení nejen stavění modelu, ale i jeho vystavení.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing

LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing je unikátní stavebnice, která osloví každého fanouška Star Wars. Tato stavebnice nabízí detailní model stíhačky A-wing z ikonických filmů Star Wars. Je to skvělý způsob, jak se ponořit do světa Star Wars a zažít vzrušující okamžiky přímo z pohodlí domova. Tento model je určen pro dospělé fanoušky, kteří si chtějí vytvořit vlastní dobrodružství nebo jednoduše rozšířit svou sbírku LEGO.

Stíhačka A-wing je známá svou rychlostí a obratností, a to je přesně to, co tento model dokonale zachycuje. Vyniká svým elegantním designem, který je věrnou kopií lodě z filmu. Model obsahuje množství autentických detailů, včetně kokpitu, který se dá otevírat, a otočných kanónů. Pro fanoušky, kteří rádi staví a obdivují detaily, je tato stavebnice skutečným pokladem.

Detailní model stíhačky A-wing
1673 dílků

Tato sada obsahuje 1673 dílků, což zaručuje dlouhé hodiny zábavy a stavebního zážitku. Je to výborná aktivita, která podporuje koncentraci, trpělivost a jemnou motoriku. I když je stavebnice zaměřena na dospělé, může být skvělým projektem pro spolupráci s mladšími členy rodiny, kteří jsou nadšení pro LEGO a Star Wars.

Jedním z hlavních lákadel této stavebnice je její exkluzivita. LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing patří mezi sběratelské kousky, které jsou vyhledávané fanoušky po celém světě. Je to perfektní dar pro každého milovníka Star Wars, který ocení nejen stavění modelu, ale i jeho vystavení jako součást své sbírky.

Exkluzivita stavebnice
Autentické nálepky a stojan

Model je navržen tak, aby byl co nejvěrnější originálnímu A-wingu z filmu. Obsahuje mnoho detailů, jako jsou autentické nálepky, které dodávají modelu realistický vzhled. Stavebnice také obsahuje stojan, na kterém můžete hotový model vystavit. Tento stojan je pevný a stabilní, což zaručuje, že váš model bude bezpečně vystaven a zároveň snadno přístupný k obdivování.

Stavění stíhačky A-wing je nejen zábavné, ale i velmi uspokojující. Každý krok stavění je podrobně popsaný v přiloženém návodu, který je jasný a snadno pochopitelný. I když stavebnice obsahuje hodně dílků, proces stavění je logický a intuitivní, což zajišťuje, že každý krok vás bude bavit a zanechá pocit úspěchu.

LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing je skvělým způsobem, jak si vytvořit vlastní příběhy v galaxii daleko, daleko odsud. Ať už jste fanouškem Star Wars od dětství nebo jste objevili tuto epickou ságu až později, tato stavebnice vám umožní přenést se do světa plného dobrodružství, hrdinů a epických bitev.

Díky své detailnosti a kvalitě je tento model ideální nejen na stavění, ale i na vystavení. Stane se skvělým doplňkem vaší sbírky LEGO nebo Star Wars a bude poutavým prvkem v každé místnosti. Je to stavebnice, která přinese radost a pocit hrdosti každému, kdo ji postaví a vystaví.

Pokud hledáte způsob, jak si odpočinout a zároveň si vychutnat své nadšení pro Star Wars, LEGO Star Wars 75275 Stíhačka A-wing je pro vás tou správnou volbou. Nabízí nejen zábavu a stavební zážitek, ale i krásný model, který můžete pyšně vystavit.

Nechte se unést do světa Star Wars a zažijte radost z tvorby vlastního A-wingu. Tato stavebnice je dokonalým spojením zábavy, náročnosti a uspokojení, které přinese každému fanouškovi LEGO a Star Wars nesmírnou radost.

Parametry

SKU: 75275

Druh: Stavebnice

Věkové určení: 18 let

Vhodné pro: chlapce

Počet kusů v balení: 1673 ks

Další informace

Hmotnost 2.31 kg
Rozměry 57.5 × 37 × 8 cm
EAN

SKU: 75275

Druh: Stavebnice

Věkové určení: 18 let

Vhodné pro: Chlapce

Počet kusů v balení: 1673 ks

Materiál: Plast

Rozměry modelu: 27 cm (na délku)

Barva: Vícebarevná

Úroveň obtížnosti: Pokročilá

Obsah balení: Stavebnice, Návod na stavění, Nálepky

Doba montáže: Přibližně 10-12 hodin (v závislosti na zkušenostech)

Sběratelská hodnota: Exkluzivní, limitovaná edice

Design: Věrná kopie A-wing stíhačky z filmu Star Wars

Detailnost: Autentické nálepky, otevírací kokpit, otočné kanóny

Přiložené příslušenství: Stojan na vystavení modelu

Bezpečnostní upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části.

Údržba: Čištění suchým hadříkem

Výrobce: LEGO

Země původu: Dánsko

Datum vydání: 2020

Kompatibilita: Kompatibilní s jinými LEGO stavebnicemi

Instrukce: Podrobný návod zahrnut

Skladování: Uchovávat na suchém místě

Energetické požadavky: Žádné

Certifikáty: CE, EN71

Recyklovatelnost: Recyklovatelné materiály

Záruka: 2 roky

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO 75275 Stavebnice LEGO 75275
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: