Sleva!

Stavebnice LEGO Avatar 75573

1,924 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO Avatar 75573 2,059  1,924 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

LEGO® Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson je fascinující stavebnice pro děti i dospělé. Inspirována filmem Avatar, stavebnice obsahuje 887 dílků, včetně mobilní spojovací stanice a helikoptéry SA-2 Samson. S minifigurkami Jakea Sullyho v podobě Na’vi i člověka a dalších postav tento set nabízí autentické scény z epického příběhu.

Funkce

LEGO® Avatar 75573 obsahuje množství dynamických prvků, jako jsou pohyblivé rotory na helikoptéře a otevírací střecha na stanici, což umožňuje snadné umístění Jakeova invalidního vozíku do základny. Dílky svítící ve tmě dodávají hře větší autenticitu a zážitek z hry.

Bezpečnost a kvalita

Tento set je navržen tak, aby byl bezpečný a kvalitní. Dílky přesně zapadají do sebe, což umožňuje snadné stavení a rozvíjení jemné motoriky a kreativního myšlení. LEGO® Avatar stavebnice jsou kompatibilní, což umožňuje kombinovat různé sety a vytvářet jedinečné verze planety Pandora.

Ideální dárek

LEGO® Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson je ideálním dárkem pro fanoušky filmu a pro děti, které milují vědu a přírodu. Tato stavebnice nabízí neomezené herní možnosti a umožňuje malým stavitelům přehrávat známé scény z filmu nebo tvořit vlastní příběhy.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson

LEGO® Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson je fascinující stavebnice, která přinese dětem i dospělým nekonečné hodiny kreativní zábavy. Tento set je inspirován populárním filmem Avatar a obsahuje všechny detaily potřebné k vytvoření autentických scén z tohoto epického příběhu.

S více než 887 dílky si mohou fanoušci sestavit kompletní stanici 26, včetně mobilní propojovací stanice a futuristické helikoptéry SA-2 Samson. Stavebnice obsahuje také minifigurky hlavních postav, jako jsou Jake Sully v podobě Na’vi i člověka, a další tři minifigurky včetně figurky koně Pa’li.

LEGO Avatar 75573 Minifigurky
LEGO Avatar 75573 Pohyblivé rotory

LEGO® Avatar 75573 nabízí množství dynamických prvků, jako jsou pohyblivé rotory na helikoptéře a otevírací střecha na stanici, což umožňuje snadné umístění Jakeova invalidního vozíku do základny. Díly svítící ve tmě dodávají hře ještě větší autenticitu a zážitek z hry.

Tato stavebnice je navržena tak, aby byla bezpečná a kvalitní, čímž zajišťuje, že díly do sebe přesně zapadají a umožňují snadné stavění. Děti si tak mohou rozvíjet jemnou motoriku a kreativní myšlení. LEGO® Avatar stavebnice jsou vzájemně kompatibilní, což umožňuje kombinovat různé sety a vytvářet jedinečné verze planety Pandora.

LEGO Avatar 75573 Bezpečná a kvalitní

LEGO® Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson je ideálním dárkem pro fanoušky filmu a pro děti, které milují vědu a přírodu. Stavebnice nabízí neomezené herní možnosti a umožňuje malým stavitelům přehrávat známé scény z filmu nebo tvořit své vlastní příběhy.

Kromě toho, že je tato stavebnice skvělým nástrojem pro kreativní hraní, může také sloužit jako dekorativní prvek v dětském pokoji. Vytvořená stanice a helikoptéra mohou být vystaveny jako dynamická výstava, která připomíná krásy a dobrodružství planety Pandora.

Stavebnice LEGO® Avatar je vhodná pro děti od 9 let a díky své kvalitě a detailním prvkům dokáže zaujmout i starší fanoušky a sběratele. V balení se nachází vše potřebné pro zahájení stavby, včetně podrobných návodů, které krok za krokem vedou děti i dospělé při sestavování.

LEGO® Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson je skvělým způsobem, jak přinést kousek Pandory do vašeho obýváku. Je to nejen hračka, ale také nástroj pro rozvoj kreativity, trpělivosti a jemné motoriky u dětí. Tento set zároveň nabízí nespočet hodin zábavy a kreativního hraní.

Proč si vybrat právě tuto stavebnici? Protože kombinuje zábavu a učení, a to všechno v jednom balení. Je to dokonalý dárek pro každé dítě, které miluje film Avatar nebo prostě miluje stavění a tvoření.

Neváhejte a ponořte se do světa Pandory s touto úžasnou stavebnicí. Ať už jste fanouškem filmu nebo prostě hledáte kvalitní a zábavnou stavebnici, LEGO® Avatar 75573 Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson je pro vás tou správnou volbou.

Parametry

Počet dílků: 887

Počet minifigurek: 5

Věková kategorie: 9+

Šířka balení: 28.20 cm

Výška balení: 7.85 cm

Délka balení: 54.00 cm

Váha balení: 1.20 kg

Další informace

Hmotnost 1.25 kg
Rozměry 53 × 7.5 × 25 cm
EAN

Počet dílků: 887

Počet minifigurek: 5

Věková kategorie: 9+

Šířka balení: 28,20 cm

Výška balení: 7,85 cm

Délka balení: 54,00 cm

Váha balení: 1,20 kg

Svítící dílky: Ano

Pohyblivé rotory: Ano

Otevírací střecha: Ano

Kompatibilita s jinými LEGO sety: Ano

Bezpečnost: Vysoká

Kvalita: Vysoká

Jednoduchost stavění: Ano

Podrobné návody: Ano

Rozvoj jemné motoriky: Ano

Rozvoj kreativního myšlení: Ano

Dekorativní prvek: Ano

Vhodné pro sběratele: Ano

Nekonečné herní možnosti: Ano

Rozvoj trpělivosti: Ano

Rozvoj kreativity: Ano

Stavebnice inspirovaná filmem: Ano

Obsahuje minifigurky hlavních postav: Ano

Obsahuje mobilní připojovací stanici: Ano

Obsahuje futuristickou helikoptéru: Ano

Obsahuje figurku koně Pa'li: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO Avatar 75573 Stavebnice LEGO Avatar 75573
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: