Sleva!

Stavebnice LEGO DUPLO 10975

2,498 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO DUPLO 10975 2,673  2,498 

✓ Skladem 5ks

Detaily

Objevte kouzelný svět divokých zvířat s LEGO® DUPLO® 10975 Divoká zvířata z celého světa. Tato úžasná stavebnice nabízí možnost prozkoumat až 22 druhů zvířat ze 7 kontinentů, čímž poskytuje dětem vzrušující a vzdělávací zážitek. Jedinečnost této stavebnice spočívá v kombinaci hravého učení a kreativní zábavy, která je určena pro děti od dvou let. Stavebnice obsahuje rozkládací hrací podložku, která představuje mapu světa. Děti mohou cestovat z kontinentu na kontinent a poznávat zvířata jako asijské pandy, africké lvy, evropské jeleny, jihoamerické lamy, severoamerické medvědy či australské koaly.

Interaktivní prvky

Jednou z největších výhod této stavebnice je zvuková kostka, která přehrává realistické zvuky zvířat a jejich okolí. Děti tak mohou slyšet, jak zvířata skutečně znějí ve svém přirozeném prostředí. Tento prvek přidává do hry další rozměr a umožňuje dětem lépe pochopit a vnímat svět kolem nich. Hrací podložka je nejen mapou světa, ale také funkční součástí hry. Děti mohou pomocí této podložky cestovat a umisťovat zvířata do jejich správných biotopů. Tato interaktivní hračka tak podporuje rozvoj jemné motoriky a kognitivních schopností dětí.

Vzdělávací hodnoty

LEGO® DUPLO® 10975 Divoká zvířata z celého světa není jen hračkou, ale také vzdělávacím nástrojem. Děti se hravou formou učí o různých druzích zvířat, jejich biotopech a geografických oblastech, kde žijí. Tato stavebnice je ideálním dárkem k narozeninám nebo Vánocům pro malé milovníky zvířat.

Bezpečnost a design

Všechny sady LEGO® DUPLO® jsou navrženy s ohledem na potřeby nejmenších dětí. Díly jsou větší, aby se daly snadno uchopit a manipulovat s nimi. Kostky splňují přísné normy kvality a bezpečnosti, což zaručuje, že děti jsou při hře v bezpečí. Evropská část stavebnice měří více než 25 cm na výšku a 20 cm na šířku, což poskytuje dostatek prostoru na hraní a umisťování zvířat. Celá stavebnice obsahuje 142 dílků, které lze snadno kombinovat a vytvářet tak různé scénáře a příběhy.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO DUPLO 10975 set

Objevte kouzelný svět divokých zvířat s LEGO® DUPLO® 10975 Divoká zvířata z celého světa. Tato úžasná stavebnice nabízí možnost prozkoumat až 22 druhů zvířat ze 7 kontinentů, což dětem přináší vzrušující a vzdělávací zážitek. Jedinečnost této stavebnice spočívá v kombinaci hravého učení a kreativní zábavy, která je určena pro děti od dvou let.

Stavebnice obsahuje rozkládací hrací podložku, která představuje mapu světa. Děti mohou cestovat z kontinentu na kontinent a poznávat zvířata jako asijské pandy, africké lvy, evropské jeleny, jihoamerickou lamu, severoamerického medvěda či australskou koalu. Každý kontinent je plný realistických detailů a zvuků, což ještě více umocňuje zážitek ze hry.

LEGO DUPLO animals
LEGO DUPLO sound block

Jednou z největších výhod této stavebnice je zvuková kostka, která přehrává realistické zvuky zvířat a jejich okolí. Děti tak mohou slyšet, jak zvířata skutečně zní ve svém přirozeném prostředí. Tento prvek přidává do hry další rozměr a umožňuje dětem lépe pochopit a vnímat svět kolem nich.

Hrací podložka je nejen mapou světa, ale také funkční součástí hry. Děti mohou pomocí této podložky cestovat a umisťovat zvířata do jejich správných biotopů. Tato interaktivní hračka tak podporuje rozvoj jemné motoriky a kognitivních schopností dětí.

LEGO DUPLO play mat

LEGO® DUPLO® 10975 Divoká zvířata z celého světa není jen hračkou, ale také vzdělávacím nástrojem. Děti se hravou formou učí o různých druzích zvířat, jejich biotopech a geografických oblastech, kde žijí. Tato stavebnice je ideálním dárkem k narozeninám nebo Vánocům pro malé milovníky zvířat.

Všechny sady LEGO® DUPLO® jsou navrženy s ohledem na potřeby nejmenších dětí. Díly jsou větší, aby se daly snadno uchopit a manipulovat s nimi. Kostky splňují přísné normy kvality a bezpečnosti, což zaručuje, že děti jsou při hře v bezpečí.

Evropská část stavebnice měří více než 25 cm na výšku a 20 cm na šířku, což poskytuje dostatek prostoru na hraní a umisťování zvířat. Celá stavebnice obsahuje 142 dílků, které lze snadno kombinovat a vytvářet tak různé scénáře a příběhy.

Podpořte rozvoj představivosti a kreativity vašich dětí s LEGO® DUPLO® 10975 Divoká zvířata z celého světa. Tato stavebnice je skvělým nástrojem, který dětem pomáhá pochopit svět kolem nich, učí je o různých druzích zvířat a jejich prostředí. Kromě toho, že je stavebnice zábavná, je také vzdělávací a podporuje rozvoj důležitých dovedností, které děti využijí i v budoucnosti.

Nechte své děti zažít dobrodružství a objevování s touto jedinečnou stavebnicí. Umožněte jim cestovat po světě, poznávat nová zvířata a jejich prostředí, a to vše prostřednictvím hry, která je zábavná a zároveň vzdělávací. LEGO® DUPLO® 10975 Divoká zvířata z celého světa je ideálním dárkem pro všechny děti, které milují zvířata a chtějí se o nich dozvědět více.

Parametry

  • Katalogové číslo: 2210975
  • EAN: 5702017153728
  • Pohlaví: Pro dívky i chlapce
  • Barva: Vícebarevné
  • Baterie: Ano
  • Baterie zahrnuta v balení: Ano
  • Počet a typ baterií: 3xLR44
  • Jazyk: Angličtina, Čeština
  • Materiál: Plast
  • Počet dílků: 142
  • Typ balení: Krabice
  • Produktová řada: LEGO DUPLO
  • Věk: od 2 let
  • Země původu: CN
  • Název hlavní skupiny zboží: LEGO
  • Dodavatelské číslo: 10975
  • Kategorie: Figurky, zvířátka, LEGO® DUPLO®, Hračky pro nejmenší, LEGO® DUPLO® stavebnice, 2 roky, LEGO® pro děti od 1,5 roku

Další informace

Hmotnost 3.2 kg
Rozměry 58 × 47.5 × 12 cm
EAN

Katalogové číslo: 2210975

EAN: 5702017153728

Pohlaví: Pro dívky i chlapce

Barva: Vícebarevné

Baterie: Ano

Baterie součást balení: Ano

Počet a typ baterií: 3xLR44

Jazyk: Angličtina, Čeština

Materiál: Plast

Počet dílků: 142

Typ balení: Krabice

Produktová řada: LEGO DUPLO

Věk: od 2 let

Země původu: CN

Název hlavní skupiny zboží: LEGO

Dodavatelské číslo: 10975

Kategorie: Figurky, zvířátka, LEGO® DUPLO®, Hračky pro nejmenší, LEGO® DUPLO® stavebnice, 2 roky, LEGO® pro děti od 1,5 roku

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO DUPLO 10975 Stavebnice LEGO DUPLO 10975
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: