Sleva!

Stavebnice LEGO Ideas 21333

4,459 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO Ideas 21333 4,771  4,459 

✓ Skladem > 5ks

Úvod

Užijte si kreativitu a umění s touto unikátní stavebnicí LEGO Ideas 21333 Vincent van Gogh – Hvězdná noc. Tato stavebnice je určena pro zkušené stavitele LEGO, kteří chtějí vytvořit vlastní 3D model jednoho z nejoslavovanějších uměleckých děl. S touto sadou se můžete ponořit do světa Van Goghových barevných vířících hvězd a dynamických tahů štětcem, které jsou věrně zachyceny v této podrobné replice.

Inovativní techniky

Stavebnice vám umožní objevit inovativní stavitelské techniky, které vám pomohou vystihnout a zachytit autorovy jedinečné tahy štětcem. Výsledné dílo můžete zavěsit na stěnu nebo volně vystavit jako skutečné umělecké dílo. Součástí této úžasně detailní stavebnice je i nastavitelný podstavec, na který lze umístit minifigurku Vincenta van Gogha se štětcem, paletou a malířským stojanem.

Radost z tvorby

Stavebnice LEGO Ideas 21333 Vincent van Gogh – Hvězdná noc přináší velkou radost každému, kdo miluje umění a kreativní stavebnice. Tento set je nejen výzvou pro stavitele, ale také skvělým způsobem jak strávit volný čas a rozvíjet své kreativní schopnosti. Model se skládá z mnoha přesně tvarovaných LEGO kostek, které dohromady vytvářejí úžasný trojrozměrný efekt Hvězdné noci.

Skvělý dárek

Tato stavebnice je také skvělým dárkem pro každého milovníka umění nebo LEGO stavitele. Je to výjimečný způsob, jak propojit svět umění a stavebních hraček. Každý, kdo má rád výzvy a tvůrčí činnost, ocení tuto jedinečnou stavebnici, která spojuje historii uměleckého díla s moderní technologií LEGO.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Ideas 21333 Vincent van Gogh – Hvězdná noc

Užijte si kreativitu a umění s touto unikátní stavebnicí LEGO Ideas 21333 Vincent van Gogh – Hvězdná noc. Tato stavebnice je určena pro zkušené stavitele LEGO, kteří chtějí vytvořit vlastní 3D model jednoho z nejoslavovanějších uměleckých děl. S touto sadou se můžete ponořit do světa Van Goghových barevných vířících hvězd a dynamických tahů štětcem, které jsou věrně zachyceny v této podrobné replice.

Stavebnice vám umožní objevit inovativní stavební techniky, které vám pomohou vystihnout a zachytit autorovy jedinečné tahy štětcem. Výsledné dílo můžete pověsit na zeď nebo volně vystavit jako skutečné umělecké dílo. Součástí této úžasně detailní stavebnice je i nastavitelný podstavec, na který je možné umístit minifigurku Vincenta van Gogha se štětcem, paletou a malířským stojanem.

LEGO stavebnice detail
LEGO stavebnice Vincent van Gogh

Stavebnice LEGO Ideas 21333 Vincent van Gogh – Hvězdná noc přináší velkou radost každému, kdo miluje umění a kreativní stavebnice. Tento set je nejen výzvou pro stavitele, ale také skvělým způsobem jak strávit volný čas a rozvíjet své kreativní schopnosti. Model se skládá z mnoha přesně tvarovaných LEGO kostek, které spolu vytvářejí úžasný trojrozměrný efekt Hvězdné noci.

Jedním z hlavních rysů této stavebnice je pozornost k detailu. Každý prvek modelu je pečlivě navržen tak, aby napodoboval Van Goghovo originální umělecké dílo. Sada zahrnuje různé odstíny modré a žluté barvy, které jsou typické pro toto mistrovské dílo. Podstavec je navíc nastavitelný, což umožňuje různé způsoby zobrazení vaší dokončené práce.

LEGO stavebnice detailní pohled
LEGO stavebnice Vincent van Gogh minifigurka

Minifigurka Vincenta van Gogha je vybavena malířským stojanem, paletou a štětcem, což přidává na realističnosti celé stavebnice. Můžete ji umístit vedle svého 3D modelu a vytvořit tak autentickou scénu, která oživí váš domov nebo pracovní prostor.

Tato stavebnice je také skvělým dárkem pro každého milovníka umění nebo LEGO stavitele. Je to výjimečný způsob, jak propojit svět umění a stavebních hraček. Každý, kdo má rád výzvy a tvořivou činnost, ocení tuto jedinečnou stavebnici, která spojuje historii uměleckého díla s moderní technologií LEGO.

LEGO stavebnice Vincent van Gogh detail

Při stavbě této stavebnice si můžete užít hodiny zábavy a zároveň se naučit něco nového o jedné z nejznámějších maleb v historii umění. Je to jedinečná příležitost, jak přiblížit dětem i dospělým krásu a složitost Van Goghova Hvězdné noci.

LEGO Ideas 21333 Vincent van Gogh – Hvězdná noc je víc než jen stavebnice. Je to cesta do světa umění, kde každý kousek LEGO kostky přispívá k vytvoření něčeho úžasného. Pro milovníky umění a stavební nadšence je to neocenitelný kousek, který přinese mnoho radosti a inspirace.

Parametry

  • Počet dílků: 2,316
  • Věková kategorie: 18+
  • Rozměry modelu: 38 cm x 28 cm x 12 cm
  • Součást balení: Minifigurka Vincenta van Gogha, malířský stojan, štětec, paleta
  • Hmotnost: 2,56 kg

Další informace

Hmotnost 2.8 kg
Rozměry 47.5 × 37.5 × 11 cm
EAN

Počet dílků: 2,316

Věková kategorie: 18+

Rozměry modelu: 38 cm x 28 cm x 12 cm

Součást balení: Minifigurka Vincenta van Gogha, malířský stojan, štětec, paleta

Hmotnost: 2,56 kg

Materiál: Plast

Barva: Více odstínů modré a žluté

Typ kostek: Přesně tvarované LEGO kostky

Inovativní stavební techniky: Ano

Pozornost k detailu: Vysoká

Podstavec: Nastavitelný

Možnost zavěšení: Ano

Možnost vystavení: Ano

Interaktivní prvky: Minifigurka se štětcem a paletou

Určení: Pro zkušené stavitele LEGO

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO Ideas 21333 Stavebnice LEGO Ideas 21333
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: