Sleva!

Stavebnice LEGO Vespa 125 (10298)

1,955 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Stavebnice LEGO Vespa 125 (10298) 2,092  1,955 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Objevte kouzlo ikonického italského designu se stavebnicí LEGO Vespa 125 10298. Tento detailní model je inspirován klasickým skútrem Vespa a nabízí jedinečný zážitek ze stavění pro každého milovníka historie, designu a techniky. S více než 1100 dílky je tato stavebnice určena pro zkušené stavitele a fanoušky LEGO, kteří chtějí zdokonalit své dovednosti a ponořit se do světa detailní tvorby.

Autenticita a preciznost

LEGO Vespa 125 10298 je navržena s důrazem na autenticitu a preciznost. Model obsahuje mnoho realistických prvků, včetně kola s bílým lemem, klasického sedadla, řídítek a funkčního stojanu. Navíc stavebnice zahrnuje i množství drobných detailů jako je rezerva, motor a stylová loga, která činí tento model skutečně výjimečným.

Atmosféra 60. let

Jedním z největších lákadel této stavebnice je její schopnost oživit atmosféru 60. let. Promyšlené detaily a autentické barvy, včetně tradiční modré barvy Vespa, činí z tohoto modelu nejen stavebnici, ale i umělecké dílo, které bude skvěle vypadat na každé poličce nebo stole.

Modularita a výzva

Jednou z výjimečných vlastností této stavebnice je její modularita. Každý dílek byl pečlivě navržen tak, aby přesně zapadl na své místo, což umožňuje snadné a intuitivní stavění. Navíc stavebnice obsahuje i speciální díly, které jsou exkluzivní pro tento model, což činí z Vespa 125 jedinečný kousek ve vaší LEGO sbírce. Pro ty, kteří milují výzvy, je tato stavebnice ideální příležitostí ke zdokonalení svých schopností. Komplexnost modelu a množství detailů zaručují, že každý krok stavby je zajímavý a vzrušující.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

LEGO Vespa 125 10298

Objevte kouzlo ikonického italského designu se stavebnicí LEGO Vespa 125 10298. Tento detailní model je inspirován klasickým skútrem Vespa a nabízí jedinečný zážitek ze stavění pro každého milovníka historie, designu a techniky. S více než 1100 dílky je tato stavebnice určena pro zkušené stavitele a fanoušky LEGO, kteří chtějí prohloubit své dovednosti a ponořit se do světa detailní tvorby.

LEGO Vespa 125 10298 je navržena s důrazem na autentičnost a preciznost. Model obsahuje mnoho realistických prvků, včetně kola s bílým lemováním, klasického sedadla, řídítek a funkčního stojanu. Kromě toho obsahuje stavebnice množství drobných detailů jako je rezerva, motor a stylová loga, která činí tento model skutečně výjimečným.

Detail of LEGO Vespa 125 10298
LEGO Vespa 125 10298 v modré barvě

Jedním z největších lákadel této stavebnice je její schopnost oživit atmosféru 60. let. Propracované detaily a autentické barvy, včetně tradiční modré barvy Vespa, činí z tohoto modelu nejen stavebnici, ale také umělecké dílo, které bude skvěle vypadat na každé poličce nebo stole.

Tato stavebnice je ideální nejen pro dospělé fanoušky LEGO, ale také pro ty, kteří si chtějí přidat kousek historie do své sbírky. LEGO Vespa 125 10298 je perfektní dárek pro každého, kdo miluje techniku, design a klasická vozidla. Stavění tohoto modelu poskytuje hodiny zábavy a uspokojení, přičemž výsledný produkt je nádhernou ukázkou vašeho úsilí a dovedností.

LEGO Vespa 125 10298 stavební proces

Jednou z výjimečných vlastností této stavebnice je její modularita. Každý dílek byl pečlivě navržen tak, aby přesně zapadl na své místo, což umožňuje jednoduchou a intuitivní stavbu. Navíc stavebnice obsahuje i speciální díly, které jsou exkluzivní pro tento model, což činí Vespa 125 jedinečným kouskem ve vaší sbírce LEGO.

Pro ty, kteří milují výzvy, je tato stavebnice ideální příležitostí ke zdokonalení svých schopností. Komplexnost modelu a množství detailů zaručují, že každý krok stavby je zajímavý a vzrušující. Propracované návody vás krok za krokem provedou celým procesem, takže se můžete plně soustředit na radost ze stavění.

LEGO Vespa 125 10298 není jen stavebnice, ale také cesta do minulosti, kde si můžete vychutnat krásu a eleganci klasického designu. Nechte se unášet nostalgií a postavte si tento ikonický skútr, který bude skvěle doplňovat vaši sbírku LEGO modelů.

Tato stavebnice je také skvělým způsobem, jak trávit čas s rodinou a přáteli. Společně můžete objevovat tajemství technického designu a zároveň si užít kvalitní čas strávený společně. Každý dílek, který společně složíte, přispívá k vytvoření něčeho úžasného, co bude mít dlouhodobou hodnotu.

Pokud hledáte způsob, jak si odpočinout a zároveň vytvořit něco krásného a hodnotného, LEGO Vespa 125 10298 je pro vás tou správnou volbou. Ponořte se do světa kreativity a technického mistrovství a vychutnejte si každý moment strávený s touto jedinečnou stavebnicí.

Rozměry: 22 x 12 x 35 cm

Věk: 18+

Počet dílků: 1107 ks

Další informace

Hmotnost 1.44 kg
Rozměry 48 × 28 × 9 cm
EAN

Rozměry: 22 x 12 x 35 cm

Věk: 18+

Počet dílků: 1107 ks

Barva: tradiční modrá

Inspirace: klasický skútr Vespa

Autentické prvky: kolo s bílým lemem, klasické sedadlo, řídítka, funkční stojan

Detaily: rezerva, motor, stylová loga

Modularita: jednoduchá a intuitivní stavba

Speciální díly: exkluzivně pro tento model

Návody: propracované, krok za krokem

Cílová skupina: zkušení stavitelé, fanoušci LEGO, milovníci historie, designu a techniky

Účel: relaxace, tvorba, zdokonalení dovedností

Společenský aspekt: kvalitní čas s rodinou a přáteli

Materiál: plast

Úroveň náročnosti: vysoká

Zábava: hodiny uspokojení a zábavy

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Stavebnice LEGO Vespa 125 (10298) Stavebnice LEGO Vespa 125 (10298)
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: