Sleva!

Toner Ricoh 408186

1,984 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Toner Ricoh 408186 2,123  1,984 

✓ Skladem 4ks

Detaily

Toner Ricoh 408186, magenta (purpurová) je ideální pro vytváření ostrých a jasných výtisků s profesionální kvalitou. Tento toner poskytuje konzistentní výsledky a vysokou kvalitu tisku, což ho činí nepostradatelným pro všechny kanceláře a domácí uživatele, kteří vyžadují spolehlivý a kvalitní tisk.

Kompatibilita a kapacita

Toner Ricoh 408186 je speciálně vyvinutý pro tiskárny značky Ricoh, což zaručuje jeho optimální kompatibilitu a maximální efektivitu. Tento toner je určený k použití v tiskárnách série Ricoh Aficio SP C360. S kapacitou až 5000 stránek při 5% pokrytí je ideální pro velké objemy tisku, což z něj činí ekonomickou a praktickou volbu pro podniky všech velikostí.

Barva a použití

Barva tohoto toneru je purpurová, což je ideální pro tisk barevných dokumentů, grafů a obrázků. Díky kvalitnímu složení barvy zaručuje toner Ricoh 408186 živé a přesné barvy, které zanechají profesionální dojem. Tento toner je obzvlášť vhodný pro marketingové materiály, prezentace a další dokumenty, kde je důležitá barevná přesnost a živé barvy.

Jednoduchost použití a ekologie

Jednoduchost použití je další významnou výhodou tohoto toneru. Instalace toneru do tiskárny je snadná a rychlá. Navíc, toner Ricoh 408186 je navržen tak, aby minimalizoval riziko úniku toneru a zajistil čistý a bezproblémový provoz tiskárny. Ricoh se zavázal k ekologickým postupům, a proto je tento toner vyráběn s důrazem na minimalizaci ekologického dopadu a je možné jej recyklovat.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Produkt Toner Ricoh 408186, magenta (purpurový) je ideální pro vytvoření ostrých a jasných výtisků s profesionální kvalitou. Tento toner je navržen tak, aby poskytoval konzistentní výsledky a vysokou kvalitu tisku, což ho činí nepostradatelným pro všechny kanceláře a domácí uživatele, kteří vyžadují spolehlivý a kvalitní tisk.

Toner Ricoh 408186 je speciálně vyvinut pro tiskárny značky Ricoh, což zaručuje jeho optimální kompatibilitu a maximální efektivitu. Tento toner je určený k použití v tiskárnách série Ricoh Aficio SP C360, které jsou známé svou spolehlivostí a vysokým výkonem.

Jednou z hlavních výhod tohoto toneru je jeho vysoká kapacita. S kapacitou až 5000 stran při 5% pokrytí je tento toner ideální pro velké objemy tisku, což z něj činí ekonomickou a praktickou volbu pro podniky všech velikostí. S tímto tonerem můžete tisknout velké množství dokumentů bez potřeby časté výměny náplní, což šetří čas a snižuje náklady na provoz.

Barva tohoto toneru je purpurová, což je ideální pro tisk barevných dokumentů, grafů a obrázků. Díky kvalitnímu složení barvy zaručuje toner Ricoh 408186 živé a přesné barvy, které zanechají profesionální dojem na každého, kdo vaše výtisky uvidí. Tento toner je zvláště vhodný pro marketingové materiály, prezentace a jiné dokumenty, kde je důležitá barevná přesnost a živé barvy.

Jednoduchost použití je další významnou výhodou tohoto toneru. Díky přesnému designu je instalace toneru do tiskárny jednoduchá a rychlá. Navíc, toner Ricoh 408186 je navržen tak, aby minimalizoval riziko úniku toneru a zajistil čistý a bezproblémový provoz tiskárny.

Pro ty, kteří se starají o životní prostředí, je dobré vědět, že Ricoh se zavázal k ekologickým postupům. Toner Ricoh 408186 je vyráběn s důrazem na minimalizaci ekologického dopadu a lze jej recyklovat, čímž přispívá k udržitelnosti a ochraně životního prostředí.

Bezpečnost a záruka jsou také klíčovými aspekty tohoto produktu. Toner Ricoh 408186 je podroben přísným testům kvality, aby byla zajištěna jeho spolehlivost a bezpečnost při používání. Navíc, na tento toner je poskytována záruka 24 měsíců, což vám dává jistotu, že v případě jakýchkoliv problémů bude váš produkt vyměněn nebo opraven.

Tento toner je ideální pro různé použití, ať už potřebujete tisknout velké množství dokumentů v kanceláři, nebo chcete vytvářet vysoce kvalitní barevné výtisky doma. Díky své vysoké výkonnosti a spolehlivosti je toner Ricoh 408186 skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a efektivní toner pro svou tiskárnu.

Parametry

Výrobce: Ricoh

Model: 408186

Barva: Purpurová

Kapacita: 5000 stran

Kompatibilní tiskárny: Ricoh Aficio SP C360, LANIER SP C360DNW, LANIER SP C361SFNW

Záruka: 24 měsíců

Typ náplně: Originální


Další informace

Hmotnost 0.46 kg
Rozměry 35.5 × 10.5 × 13 cm
EAN

Výrobce: Ricoh

Model: 408186

Barva: Purpurová

Kapacita: 5000 stran

Kompatibilní tiskárny: Ricoh Aficio SP C360, LANIER SP C360DNW, LANIER SP C361SFNW

Záruka: 24 měsíců

Typ náplně: Originální

Technologie tisku: Laserová

Hmotnost: Přibližně 0.7 kg

Rozměry balení: 36 cm x 10 cm x 10 cm

Recyklovatelnost: Ano

Bezpečnostní certifikáty: ISO 9001, ISO 14001

Provozní teplota: 10°C - 32°C

Provozní vlhkost: 20% - 80%

Úložná teplota: 0°C - 35°C

Typ balení: Kartonová krabice

Instalace: Jednoduchá a rychlá

Minimální riziko úniku toneru: Ano

Ekologická výroba: Ano

Určeno pro velké objemy tisku: Ano

Jednoduchost použití: Ano

Živé a přesné barvy: Ano

Kvalita tisku: Profesionální

Spolehlivost: Vysoká

Výkonnost: Vysoká

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Toner Ricoh 408186 Toner Ricoh 408186
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: