Sleva!

Toner Ricoh 821262

6,174 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Toner Ricoh 821262 6,606  6,174 

✓ Skladem 5ks

Detaily

Originální toner Ricoh 821262 je dokonalým řešením pro vaše tiskárny Ricoh SPC 840DN a 842DN. S kapacitou až 22500 stran zajišťuje dlouhodobý a spolehlivý tisk bez nutnosti časté výměny. Tento toner je ideální pro každodenní tisk obchodních dokumentů, faktur, tabulek, grafů a obrázků ve vysoké kvalitě.

Funkčnost a spolehlivost

Díky originálnímu složení toneru Ricoh dosahuje maximální kompatibility a výkonu ve vaší tiskárně. Použitím originálních tonerů Ricoh zaručíte bezproblémový chod vaší tiskárny a prodloužíte její životnost.

Jednoduchá výměna

Snadná a rychlá výměna toneru je další výhodou tohoto produktu. Díky intuitivnímu designu výměny kazety je proces výměny toneru rychlý a bezproblémový.

Ekologická odpovědnost

Společnost Ricoh zajišťuje bezplatnou recyklaci originálních náplní. Tímto způsobem přispíváte k ochraně životního prostředí a snižujete svůj ekologický otisk. Tonerové kazety Ricoh jsou navrženy tak, aby minimalizovaly odpad a maximalizovaly efektivitu tisku.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Originální toner Ricoh 821262 je dokonalým řešením pro vaše tiskárny Ricoh SPC 840DN a 842DN. S kapacitou až 22500 stran zajišťuje dlouhodobý a spolehlivý tisk bez nutnosti častých výměn. Tento toner je ideální pro každodenní tisk obchodních dokumentů, faktur, tabulek, grafů a obrázků s vysokou kvalitou.

Funkčnost a spolehlivost jsou klíčové aspekty tohoto produktu. Díky originálnímu složení toneru Ricoh dosahuje maximální kompatibility a výkonu ve vaší tiskárně. To znamená, že se nemusíte obávat o problémy s kompatibilitou nebo sníženou kvalitou tisku. Použitím originálních tonerů Ricoh zaručujete bezproblémový chod vaší tiskárny a prodlužujete její životnost.

Tento toner je ideální pro:

  • Obchodní dokumenty
  • Faktury
  • Tabulky
  • Grafy
  • Obrázky

Kromě toho, originální toner Ricoh 821262 zajišťuje trvalé a profesionální výsledky tisku. Od první až po poslední stránku můžete očekávat vysokou kvalitu a spolehlivý tisk. Díky tomu budete mít jistotu, že vaše dokumenty budou vždy vypadat profesionálně a čistě.

Jednoduchá a rychlá výměna toneru je další výhodou tohoto produktu. Díky intuitivnímu designu výměny kazety je proces výměny toneru rychlý a bezproblémový. To znamená, že nebudete trávit zbytečný čas a úsilí při výměně toneru a můžete se soustředit na svou práci.

Kromě toho, společnost Ricoh zajišťuje bezplatnou recyklaci originálních náplní. Tímto způsobem přispíváte k ochraně životního prostředí a snižujete svůj ekologický otisk. Tonerové kazety Ricoh jsou navrženy tak, aby minimalizovaly odpad a maximalizovaly efektivitu tisku.

Díky osvědčené špičkové kvalitě originálních tonerů Ricoh si můžete být jisti, že vaše tiskové výstupy budou vždy na vysoké úrovni. Originální toner Ricoh 821262 je navržen tak, aby poskytoval konzistentní a spolehlivé výsledky tisku, bez ohledu na to, zda tisknete dokumenty pro interní použití nebo pro vaše klienty.

Garance spokojenosti je dalším důvodem, proč si vybrat originální toner Ricoh. Vysoká kvalita a spolehlivost toneru znamená, že selhání náplně se vyskytuje v méně než 1% případů. To vám poskytuje jistotu, že vaše tiskárna bude vždy připravena k tisku a že vaše dokumenty budou vždy vypadat skvěle.

Nezapomínejte, že použití originálních tonerů Ricoh prodlužuje životnost vaší tiskárny. Originální tonery jsou navrženy tak, aby dokonale spolupracovaly s vaším zařízením, čímž zaručují menší opotřebení a delší životnost tiskárny.

Typ: Originální
Barva: Azurová
Počet stran: 22500

Další informace

Hmotnost 0.76 kg
Rozměry 57 × 9 × 9 cm
EAN

Typ: Originální

Barva: Azurová

Počet stran: 22500

Kompatibilní tiskárny: Ricoh SPC 840DN, Ricoh 842DN

Funkčnost: Maximální kompatibilita a výkon

Kvalita tisku: Vysoká kvalita, profesionální vzhled dokumentů

Výměna: Jednoduchá a rychlá výměna kazety

Recyklace: Bezplatná recyklace originálních náplní

Ekologický dopad: Minimalizace odpadu

Spolehlivost: Selhání náplně v méně než 1 % případů

Prodlužení životnosti tiskárny: Ano

Vhodné pro: Obchodní dokumenty, Faktury, Tabulky, Grafy, Obrázky

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Toner Ricoh 821262 Toner Ricoh 821262
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: