Sleva!

Toner Ricoh 841855

1,951 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Toner Ricoh 841855 2,088  1,951 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Toner Ricoh 841855, magenta (purpurový), je dokonalým řešením pro všechny, kteří hledají spolehlivou a kvalitní náplň pro své tiskárny. Tento toner nabízí vynikající kvalitu tisku a je ideální pro různé tiskové úkoly, ať už v kanceláři nebo doma. Jednou z hlavních výhod tohoto toneru je jeho vysoká kapacita až 22500 stran, což znamená, že zvládne velké množství tisku bez nutnosti časté výměny. Tato vlastnost je mimořádně užitečná pro firmy a organizace s vysokým objemem tisku.

Kompatibilita

Toner Ricoh 841855 je kompatibilní s několika modely tiskáren, například LANIER MP C4503, MP C5503, MP C6003 a jejich různými verzemi. To z něj činí univerzální produkt, který můžete používat s více zařízeními bez obav o kompatibilitu. Jeho jednoduchá instalace a spolehlivý provoz zaručují, že vaše tiskárna bude vždy připravena k tisku bez zbytečných prostojů.

Ekologičnost

Toner Ricoh 841855 je také ekologický produkt. Po jeho spotřebování můžete prázdný toner vrátit k recyklaci, čímž přispíváte k ochraně životního prostředí. Recyklace tonerů je důležitým krokem ke snížení odpadu a ochraně naší planety. S tonerem Ricoh 841855 získáte také 24 měsíční záruku, což vám poskytuje jistotu a klid při jeho používání.

Výkon a spolehlivost

Díky své výkonové efektivitě a spolehlivosti je toner Ricoh 841855 skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a trvanlivý toner pro svou tiskárnu. S jeho pomocí dosáhnete profesionálních výsledků a ušetříte čas i peníze. Tento toner je ideální pro tisk různých dokumentů, od běžných textových dokumentů až po barevné prezentace a grafiky. Díky jeho vysoké kapacitě a kvalitě tisku je vhodný pro použití v kancelářích, školách i domácnostech.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Toner Ricoh 841855, magenta (purpurová), je dokonalým řešením pro všechny, kteří hledají spolehlivou a kvalitní náplň pro své tiskárny. Tento toner nabízí vynikající kvalitu tisku a je ideální pro různé tiskové úlohy, ať už v kanceláři nebo doma.

Jednou z hlavních výhod tohoto toneru je jeho vysoká kapacita až 22500 stran, což znamená, že zvládne velké množství tisku bez nutnosti časté výměny. Tato vlastnost je mimořádně užitečná pro firmy a organizace s vysokým objemem tisku.

Toner Ricoh 841855 je kompatibilní s několika modely tiskáren, jako například LANIER MP C4503, MP C5503, MP C6003 a jejich různými verzemi. To z něj činí univerzální produkt, který můžete používat s několika zařízeními bez obav o kompatibilitu.

Jeho snadná instalace a spolehlivý provoz zaručují, že vaše tiskárna bude vždy připravena k tisku bez zbytečných prostojů. Navíc vysoká kvalita tisku zajišťuje ostré a jasné výtisky, které jsou důležité pro profesionální vzhled dokumentů.

Tento toner je ideální pro tisk různých dokumentů, od běžných textových dokumentů až po barevné prezentace a grafiky. Díky jeho vysoké kapacitě a kvalitě tisku je vhodný pro použití v kancelářích, školách i domácnostech.

S tonerem Ricoh 841855 získáte také 24 měsíční záruku, což vám poskytuje jistotu a klid při jeho používání. Tato záruka je důkazem kvality a spolehlivosti tohoto produktu.

Pokud stále váháte mezi originálním a neoriginálním tonerem, je důležité si uvědomit, že originální tonery, jako je Ricoh 841855, jsou navrženy a testovány pro maximální kompatibilitu a výkon s vaší tiskárnou. To zaručuje delší životnost vaší tiskárny a vyšší kvalitu tisku.

Toner Ricoh 841855 je také ekologický produkt. Po jeho spotřebování můžete prázdný toner vrátit k recyklaci, čímž přispíváte k ochraně životního prostředí. Recyklace tonerů je důležitým krokem ke snížení odpadu a ochraně naší planety.

Díky své výkonnostní efektivitě a spolehlivosti je toner Ricoh 841855 skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a trvanlivý toner pro svou tiskárnu. S jeho pomocí dosáhnete profesionálních výsledků a ušetříte čas i peníze.

Parametry

  • Barva: Purpurová
  • Kapacita: 22500 stran
  • Kompatibilní tiskárny: LANIER MP C4503, MP C5503, MP C6003 a další
  • Záruka: 24 měsíců
  • Výrobce: Ricoh


Další informace

Hmotnost 0.79 kg
Rozměry 57.8 × 8.9 × 8.5 cm
EAN

Barva: Purpurová

Kapacita: 22500 stran

Kompatibilní tiskárny: LANIER MP C4503, MP C5503, MP C6003 a další

Záruka: 24 měsíců

Výrobce: Ricoh

Kvalita tisku: Vynikající

Jednoduchá instalace: Ano

Spolehlivý provoz: Ano

Vysoký objem tisku: Ano

Ekologický produkt: Ano

Možnost recyklace: Ano

Výkonnostní efektivita: Ano

Delší životnost tiskárny: Ano

Typ toneru: Originální

Vhodné pro použití: Kanceláře, školy, domácnosti

Země výroby: Nespecifikováno

Údržba a péče: Standardní

Stav produktu: Nový

Bezpečnostní pokyny: Dodržujte pokyny výrobce

Instalační požadavky: Kompatibilita s uvedenými tiskárnami

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Toner Ricoh 841855 Toner Ricoh 841855
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: