Sleva!

Toner Utax 662511016

2,588 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Toner Utax 662511016 3,468  2,588 

✓ Skladem > 5ks

Detaily

Utax originální toner 662511016, yellow je vysoce kvalitní spotřební materiál navržený speciálně pro tiskárny značky Utax. Tento toner je ideálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý výkon a vynikající výsledky tisku. S kapacitou až 12 000 stran při 5% pokrytí zajistíte, že vaše dokumenty budou působit profesionálně a výrazně, aniž byste museli často vyměňovat toner. Originální příslušenství od Utax zajišťuje optimální funkčnost a prodlužuje životnost vaší tiskárny.

Funkce a výhody

Vysoká kapacita: S až 12 000 stranami na jeden toner je tento produkt navržen tak, aby zvládal velké objemy tisku, což je ideální pro kanceláře nebo podniky s vysokou potřebou tisku. Jasné a živé barvy: Žlutý toner od Utax zaručuje, že vaše barevné dokumenty budou mít živé a přesné barvy, což je důležité pro prezentace a marketingové materiály. Jednoduchá instalace: Tento toner je navržen tak, aby byl snadno vyměnitelný, což minimalizuje prostoje a usnadňuje údržbu tiskárny. Optimalizovaná kompatibilita: Jako originální produkt je plně kompatibilní s vybranými tiskárnami Utax, což zaručuje bezproblémový chod a konzistentní kvalitu tisku.

Použití a prostředí

Kancelářské prostředí: Pro firmy, které denně tisknou velké množství dokumentů, tento toner poskytuje spolehlivost a kvalitu, čímž zajistíte profesionální vzhled všech vašich tiskových materiálů. Vzdělávací instituce: Školy a univerzity mohou využít tento toner k tisku studijních materiálů, testů a prezentací s jasnými a čitelnými výstupy. Grafické a marketingové agentury: Pro agentury, které potřebují tisknout barevné brožury, plakáty a další marketingové materiály, tento toner zajistí, že barvy budou vždy jasné a konzistentní.

Parametry

Výrobce: Utax Katalogové číslo: 662511016 Barva: Žlutá Kapacita: 12 000 stran Kompatibilita: Vybrané tiskárny Utax Záruka: 6 měsíců pro firmy, 24 měsíců pro fyzické osoby

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Utax originální toner 662511016, yellow je vysoce kvalitní spotřební materiál navržený speciálně pro tiskárny značky Utax. Tento toner je ideálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý výkon a vynikající výsledky tisku. S kapacitou až na 12 000 stran při 5% pokrytí zajistíte, že vaše dokumenty budou vypadat profesionálně a výrazně, bez nutnosti časté výměny toneru.

Tento toner je originální příslušenství od společnosti Utax, což znamená, že je vyroben podle nejpřísnějších standardů kvality a kompatibility. Používáním originálních tonerů zajistíte, že vaše tiskárna bude fungovat optimálně, minimalizujete riziko poškození a prodloužíte životnost zařízení.

Mezi hlavní funkce a výhody patří:

  • Vysoká kapacita: S až 12 000 stran na jeden toner, tento produkt je navržen tak, aby zvládal velké objemy tisku, což je ideální pro kanceláře nebo podniky s vysokou potřebou tisku.
  • Jasné a živé barvy: Žlutý toner od Utax zaručuje, že vaše barevné dokumenty budou mít živé a přesné barvy, což je důležité pro prezentace, marketingové materiály nebo jakékoli jiné dokumenty, kde je klíčová kvalita obrazu.
  • Jednoduchá instalace: Tento toner je navržen tak, aby byl snadno vyměnitelný, což minimalizuje prostoje a usnadňuje údržbu tiskárny.
  • Optimalizovaná kompatibilita: Jako originální produkt je plně kompatibilní s vybranými tiskárnami Utax, což zaručuje bezproblémový chod a konzistentní kvalitu tisku.

Použití originálního toneru Utax 662511016 je ideální pro různé použití a prostředí:

  • Kancelářské prostředí: Pro firmy, které tisknou velké množství dokumentů denně, tento toner poskytuje spolehlivost a kvalitu, čímž zajistíte profesionální vzhled všech vašich tiskových materiálů.
  • Vzdělávací instituce: Školy a univerzity mohou využít tento toner k tisku studijních materiálů, testů a prezentací s jasnými a čitelnými výstupy.
  • Grafické a marketingové agentury: Pro agentury, které potřebují tisknout barevné brožury, plakáty a další marketingové materiály, tento toner zajistí, že barvy budou vždy jasné a konzistentní.

Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků s vaší tiskárnou Utax, měli byste se rozhodnout pro originální toner Utax 662511016. Používání originálních tonerů nejenže zlepšuje kvalitu tisku, ale také pomáhá chránit vaši tiskárnu před možným poškozením způsobeným nekompatibilními nebo nízkokvalitními náhradami.

Navíc originální tonery jsou navrženy s ohledem na ekologii a efektivitu. Utax se snaží minimalizovat negativní dopad na životní prostředí prostřednictvím snižování odpadu a využívání recyklovatelných materiálů. Tímto způsobem můžete přispět k ochraně životního prostředí, aniž byste museli dělat kompromisy v kvalitě tisku.

Celkově vzato, Utax originální toner 662511016, yellow je vynikající volbou pro všechny, kteří vyžadují vysokou kvalitu tisku, spolehlivost a dlouhou životnost. Jeho výhody a funkce ho činí ideálním řešením pro různé aplikace, od běžného kancelářského používání až po náročné grafické a marketingové projekty.

Parametry

Výrobce: Utax

Katalogové číslo: 662511016

Barva: Žlutá

Kapacita: 12 000 stran

Kompatibilita: Vybrané tiskárny Utax

Záruka: 6 měsíců pro firmy, 24 měsíců pro fyzické osoby

Další informace

Hmotnost 0.88 kg
Rozměry 64 × 9.6 × 10.2 cm
EAN

Výrobce: Utax

Katalogové číslo: 662511016

Barva: Žlutá

Kapacita: 12 000 stran

Kompatibilita: Vybrané tiskárny Utax

Záruka: 6 měsíců pro firmy, 24 měsíců pro fyzické osoby

Typ spotřebního materiálu: Toner

Typ toneru: Originální

Pokrytí: 5%

Jednoduchá instalace: Ano

Optimalizovaná kompatibilita: Ano

Ekologické vlastnosti: Recyklovatelné materiály

Životnost tiskárny: Prodloužena s použitím originálního toneru

Jasné a živé barvy: Ano

Vysoká kvalita tisku: Ano

Spolehlivý výkon: Ano

Profesionální vzhled dokumentů: Ano

Vhodné pro kancelářské prostředí: Ano

Vhodné pro vzdělávací instituce: Ano

Vhodné pro grafické a marketingové agentury: Ano

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Toner Utax 662511016 Toner Utax 662511016
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: