Sleva!

Výrobník zmrzliny Unold 48880

7,802 

⛟ Dodání do 7 dnů

⛟ Dodání do 7 dnů

Výrobník zmrzliny Unold 48880 8,348  7,802 

✓ Skladem 4ks

Detaily

Představujeme vám multifunkční zmrzlinovač Unold 48880, navržený pro všechny milovníky domácí zmrzliny. Tento přístroj vám umožní připravit si vlastní zmrzlinu přímo ve vaší kuchyni s minimálním úsilím a maximálním požitkem. Díky svému elegantnímu designu a pokročilým funkcím je ideálním doplňkem pro jakoukoliv moderní domácnost. Unold 48880 je vybaven výkonným motorem o příkonu 250 W, který zaručuje rychlou a efektivní přípravu zmrzliny. Kapacita nádoby na zmrzlinu je 2,5 litru, což je dostatečné množství pro celou rodinu nebo menší párty. Přístroj dokáže připravit zmrzlinu už za 45 minut, přičemž chladicí schopnost dosahuje až -35 °C. To znamená, že vaše zmrzlina bude mít vždy tu správnou konzistenci a teplotu.

Uživatelská přívětivost

Jednou z největších výhod zmrzlinovače Unold 48880 je jeho uživatelská přívětivost. Přístroj je vybaven přehledným displejem, který zobrazuje aktuální teplotu a zbývající čas přípravy. Díky digitálnímu časovači si můžete přesně nastavit, kdy má být zmrzlina hotová, což vám umožní lepší plánování a organizaci. Zmrzlinovač Unold 48880 je vyroben z kvalitních materiálů, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Elegantní stříbrná barva a moderní design přístroje se hodí do každé kuchyně. Kromě toho je přístroj velmi jednoduchý na údržbu, což vám ušetří čas a námahu.

Jednoduché použití

Používání zmrzlinovače Unold 48880 je velmi jednoduché a intuitivní. Stačí naplnit nádobu na zmrzlinu vašimi oblíbenými surovinami, nastavit požadovaný čas a teplotu a přístroj se postará o zbytek. Díky pokročilému systému chlazení a míchání dosáhnete vždy perfektních výsledků. Unold 48880 není určený jen na přípravu zmrzliny. S tímto přístrojem můžete snadno vytvořit i sorbety, mražené jogurty a jiné mražené dezerty. Díky tomu máte neomezené možnosti experimentovat s různými příchutěmi a ingrediencemi.

Ideální pro domácnosti a podniky

Tento přístroj je ideální nejen pro domácnosti, ale i pro malé kavárny a restaurace, které chtějí nabídnout svým zákazníkům čerstvé a chutné mražené dezerty. Díky jeho kapacitě a rychlosti přípravy je možné uspokojit i větší počet zákazníků najednou. Zmrzlinovač Unold 48880 je také skvělým dárkem pro všechny kulinářské nadšence a milovníky sladkostí. S tímto přístrojem můžete překvapit své blízké originálními domácími zmrzlinami, které budou přesně podle jejich chuti. Díky své multifunkčnosti a jednoduchému ovládání je Unold 48880 neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni.

Máte dotazy kontaktujte nás !

Možnosti platby
Mastercard Logo
Visa Logo

Nejprodávanější v kategorii

Unold 48880

Představujeme vám multifunkční zmrzlinovač Unold 48880, navržený pro všechny milovníky domácí zmrzliny. Tento přístroj vám umožní připravit si vlastní zmrzlinu přímo ve vaší kuchyni s minimálním úsilím a maximálním potěšením. Díky svému elegantnímu designu a pokročilým funkcím je ideálním doplňkem pro každou moderní domácnost.

Unold 48880 je vybaven výkonným motorem s příkonem 250 W, který zaručuje rychlou a efektivní přípravu zmrzliny. Kapacita nádoby na zmrzlinu je 2,5 litru, což je dostatečné množství pro celou rodinu nebo menší párty. Přístroj dokáže připravit zmrzlinu již za 45 minut, přičemž schopnost chlazení dosahuje až -35 °C. To znamená, že vaše zmrzlina bude mít vždy správnou konzistenci a teplotu.

Unold 48880 motor
Unold 48880 display

Jednou z největších výhod zmrzlinovače Unold 48880 je jeho uživatelská přívětivost. Přístroj je vybaven přehledným displejem, který zobrazuje aktuální teplotu a zbývající čas přípravy. Díky digitálnímu časovači si můžete přesně nastavit, kdy má být zmrzlina hotová, což vám umožní lepší plánování a organizaci.

Zmrzlinovač Unold 48880 je vyroben z kvalitních materiálů, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Elegantní stříbrná barva a moderní design přístroje se hodí do každé kuchyně. Kromě toho je přístroj velmi jednoduchý na údržbu, což vám ušetří čas a námahu.

Unold 48880 design

Používání zmrzlinovače Unold 48880 je velmi jednoduché a intuitivní. Stačí naplnit nádobu na zmrzlinu vašimi oblíbenými surovinami, nastavit požadovaný čas a teplotu a přístroj se postará o zbytek. Díky pokročilému systému chlazení a míchání dosáhnete vždy perfektních výsledků.

Unold 48880 není určen jen na přípravu zmrzliny. S tímto přístrojem můžete snadno vytvořit i sorbety, mražené jogurty a další mražené dezerty. Díky tomu máte neomezené možnosti experimentovat s různými příchutěmi a ingrediencemi.

Tento přístroj je ideální nejen pro domácnosti, ale i pro malé kavárny a restaurace, které chtějí nabídnout svým zákazníkům čerstvé a chutné mražené dezerty. Díky jeho kapacitě a rychlosti přípravy je možné uspokojit i větší počet zákazníků najednou.

Zmrzlinovač Unold 48880 je také skvělým dárkem pro všechny kulinářské nadšence a milovníky sladkostí. S tímto přístrojem můžete překvapit své blízké originálními domácími zmrzlinami, které budou přesně podle jejich chuti.

Díky své multifunkčnosti a jednoduchému ovládání je Unold 48880 neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Ať už chcete připravit klasickou vanilkovou zmrzlinu, exotický mangový sorbet nebo zdravý mražený jogurt, tento přístroj vám to umožní rychle a jednoduše.

Pokud hledáte spolehlivý a výkonný zmrzlinovač, který vám umožní připravit si doma tu nejlepší zmrzlinu, pak je Unold 48880 tou správnou volbou. S jeho pomocí můžete snadno vytvořit širokou škálu mražených dezertů, které potěší každého člena vaší rodiny.

Parametry

Výrobce: Unold

Příkon: 250 W

Objem nádoby na zmrzlinu: 2,5 l

Doba přípravy zmrzliny: 45 min

Schopnost chlazení: do -35 °C

Displej: ano

Další funkce: digitální časovač, měření teploty, zbývající čas

Barva: stříbrná

Další informace

Hmotnost 15.6 kg
Rozměry 38.5 × 32.8 × 46.6 cm
EAN

Výrobce: Unold

Příkon: 250 W

Objem nádoby na zmrzlinu: 2.5 l

Doba přípravy zmrzliny: 45 min

Schopnost chlazení: do -35 °C

Displej: ano

Další funkce: digitální časovač, měření teploty, zbývající čas

Barva: stříbrná

Recenze

Zatím nejsou k dispozici žádné recenze.

Přidat recenzi
Výrobník zmrzliny Unold 48880 Výrobník zmrzliny Unold 48880
Hodnocení*
0/5
* Hodnocení je povinné
Vaše recenze
* Je vyžadována recenze
Jméno
* Jméno je povinné
Přidejte ke své recenzi fotografie nebo video
* Please tick the checkbox to proceed
* Potvrďte prosím, že nejste robot

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: