+420 602 571 729

Poštovné ZDARMA na všechny objednávky

  • Elektrické kolo ENGWE EP-2 PRO 24,987 
  • Elektrická kolobežka X-Scooters XS01-ružová-zboku-2 Elektrická koloběžka X-scooters XS01 - 25 km/h 13,503 13,908 
  • Elektrická koloběžka Kugoo KIRIN G2 PRO 45km/h 600W 13,993 
10:00 - 15:00 pon-pá
+420 602 571 729
Odpovídáme do 24h.
Máte dotazy kontaktujte nás !
  • S námi ušetříte!
  • Široký výběr nejpopulárnějších značek

Zvažujete nákup elektrického vozidla?

Zvažujete nákup elektrického vozidla?

Blíží se oslava nebo svátek vašeho dítěte a hledáte ideální dárek, který by ho ohromil? V současné době, kdy děti milují inovativní hračky, jsou elektrická autíčka pro děti skvělou volbou, která přinese spoustu radosti.

Možná jste už viděli některá videa na sociálních sítích, jako malé děti pohodlně sedíc v elektrických autíčkách< /strong> prožívají velká dobrodružství. Představte si, že vaše dítě zažívá totéž vzrušení, pohodlně sedíc v luxusním BMW nebo jiném stylovém modelu, které přinášejí úsměv na tvářích malých řidičů.

Zábava s elektrickým autíčkem

Tyto autíčka, licencované od renomovaných výrobců, nabízejí nejen atraktivní design, ale také kvalitní konstrukci. Vaše dítě si tak může užívat bezpečné a zároveň stylové jízdy.

Elektrická autíčka jsou navíc zábavou nejen pro děti, ale i pro rodiče. Tatínkové a mamicky mají možnost prožívat radosti z dětství spolu se svými dětmi, řídící autíčko prostřednictvím dálkového ovladače nebo aplikace. Všichni spolu si tak mohou užít nezapomenutelné chvíle.

Stále se rozhodujete? Nechte se inspirovat následujícími výhodami, které vás přesvědčí o tom, že elektrické autíčko je perfektní dárek pro vaše dítě:

1. Vaše dítě se stane hvězdou ulice

Elektrická autíčka poskytují dětičkám možnost vyčnívat z davu. Ať už jde o jízdu ve stylovém Audi TT nebo dobrodružství v Velkém Jeep 4×4 X3, vaše dítě bude poutat pozornost všech kolem. A přece kolik dětí může říct, že už ve třech letech jezdili v takovém stylovém vozidle?

Hvězda s elektrickým autíčkem

2. Rozvoj motorických schopností a koordinace

Elektrická autíčka jsou ideálním nástrojem pro rozvoj motorických dovedností vašich dětí. Jízda na těchto autíčkách posiluje jejich schopnost vnímat okolí, reagovat rychle a zlepšovat koordinaci. Jemná manipulace s řídicími prvky, jako jsou páčky a pedály, napomáhá rozvíjet motoriku a dovednosti potřebné pro mnohé další aktivity.

3. Dlouhodobá zábava a učení

Naše elektrická autíčka poskytují dlouhodobou zábavu. Vaše děti mohou jezdit na ně již od 18 měsíců, nejprve pod dohledem rodiče s dálkovým ovládáním, později samostatně. Tyto hračky jsou navrženy tak, aby rostly s vašimi dětmi a poskytovaly zábavu na dlouhá léta. A s rychlostí 4 až 7 km/h, jsou ideální pro bezpečnou a zábavnou jízdu.

Když děti vyrostou, autíčka mohou být darována dalším generacím nebo mladším sourozencům, čímž se stávají darem, který přináší radost dlouhá léta.

4. Podporuje vnější aktivity

V dnešním digitálním světě, kde děti tráví hodně času uvnitř, elektrická autíčka je lákají ven, do přírody. Tato autíčka nejenže poskytují zábavu, ale také motivují děti trávit čas venku, prozkoumávat okolí a navazovat nová přátelství. Navíc, s dobou jízdy 1 až 3 hodiny na jedno nabití, vaše dítě má dost času na hraní a objevování.

Noví kamarádi s elektrickým autíčkem

5. Přeměňte děti na malé průzkumníky

Vlastnit elektrické autíčko je pro dítě vzrušujícím dobrodružstvím, podobným jako cesta kolem světa. Objevování okolního světa na čtyřech kolech podněcuje jejich zvědavost a učení se přes hru. Taková zkušenost může posílit jejich kreativitu a přirozenou touhu po objevování.

6. Podpora kreativity a fantazie

S elektrickým autíčkem se dětská fantazie rozvíjí naplno. Ať už jde o závody, dobrodružné výlety nebo jen obyčejnou jízdu do obchodu, autíčka poskytují nekonečné možnosti pro dětské hry a rozvíjejí jejich představivost. Hraní s autíčkem je nejen zábavou, ale také skvělým způsobem pro rozvoj různých schopností a dovedností.

Rozvíjení představivosti s elektrickým autíčkem

Elektrické autíčko je víc než jen hračka, je to brána do světa představivosti, kde vaše dítě může zažívat nekonečná dobrodružství a objevovat svět dospělých v bezpečném a zábavném prostředí.

Závěr

Výběr elektrického autíčka jako dárku je skvělým způsobem, jak přinést radost a vzrušení do života vašeho dítěte. Ať už se jedná o luxusní model nebo robustní terénní vůz, tato autíčka jsou zárukou zábavy, rozvoje a bezpečných dobrodružství pro vaše malé hvězdy.

Zdroj: https://www.kskidsauto.com/blogs/news/6-benefits-for-kids-owning-a-ride-on-car

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Poštovné ZDARMA

Na všechny objednávky

Prodloužená doba k odstoupení

Možnost vrácení do 20 dnů

Světové značky

Široký výběr produktů

Bezpečný nákup

Dobírka / MasterCard / Visa