+420 602 571 729

Poštovné ZDARMA na všechny objednávky

  • Elektrické kolo ENGWE EP-2 PRO 23,078 
  • Elektrická kolobežka X-Scooters XS01-ružová-zboku-2 Elektrická koloběžka X-scooters XS01 - 25 km/h 13,503 13,908 
  • Elektrická koloběžka Kugoo KIRIN G2 PRO 45km/h 600W 13,993 
10:00 - 15:00 pon-pá
+420 602 571 729
Odpovídáme do 24h.
Máte dotazy kontaktujte nás !
  • S námi ušetříte!
  • Široký výběr nejpopulárnějších značek

Jak seznámit vaše dítě s elektrickými hračkami: Průvodce pro rodiče

Jak seznámit vaše dítě s elektrickými hračkami: Průvodce pro rodiče

Existují různé druhy elektrických hraček, které mohou děti používat k ježdění, a vybírání té správné může být náročné. Zde je pár tipů, jak učinit správnou volbu:

Elektrická autíčka – poskytnou vašim dětem pocit skutečné jízdy. S těmito hračkami zažijí hodiny zábavy, jako by řídili vlastní auto.

Proč koupit elektrické autíčko

Elektrické motorky – jsou ideální pro učení rovnováhy , podobně jako kolo, a nabízejí základy jízdy na motorce.

Proč koupit elektrickou motorku

Elektrické čtyřkolky – jsou perfektní pro děti, které mají rádi dobrodružství v přírodě, v lesích nebo na polních cestách. Elektrická čtyřkolka je správnou volbou pro terénní dobrodružství.

Proč koupit elektrickou čtyřkolku

Hledáte způsob, jak přidat více zábavy a dynamiky do života vašich dětí? Chcete, aby zažili radost z jízdy a objevovali svět kolem sebe na elektrické hračce?

Pokud jste na kteroukoli z těchto otázek odpověděli ano, elektrická hračka pro vaše dítě je správnou volbou.

V tomto článku se zaměříme na důvody, proč si vybrat právě elektrické autíčko pro vaše dítě.

Elektrická autíčka jsou ideálním způsobem, jak představit vašim dětem svět motorismu a užít si zábavu z jízdy. Jsou snadno ovladatelné, bezpečné a nabízejí spoustu zábavy. Kromě toho jsou skvělým nástrojem pro učení zodpovědné jízdy a důležitosti bezpečnosti.

V našem internetovém obchodě naleznete širokou nabídku elektrických autíček, takže výběr toho pravého pro vaše dítě může být složitý. Proto jsme připravili komplexní průvodce, který vám pomůže učinit správnou volbu.

Dozvíte se vše potřebné o elektrických autíčkách, od vlastností, přes věková doporučení, až po maximální rychlost, kterou dokáží dosáhnout.

Co jsou elektrická autíčka pro děti?

Elektrická autíčka jsou přesně to, co jejich název napovídá – autíčka na elektrický pohon určená pro děti. Jsou vhodné pro široké spektrum věkových kategorií, od nejmenších dětí až po teenagery. Na trhu jsou dostupné v různých velikostech a designech, od malých modelů na baterie až po velká nákladní vozidla.

Elektrická autíčka jsou skvělou volbou pro děti, které touží po zkušenostech s jízdou na skutečném autě, ale i pro ty, které se chtějí naučit základy řízení. Jsou jednoduché na ovládání a vybaveny řadou bezpečnostních funkcí, které zajistí, že vaše dítě bude během jízdy v bezpečí.

Co je nejdůležitější, elektrická autíčka nabízejí obrovskou zábavu. Vaše dítě si oblíbí objevování okolí ze zcela nové perspektivy.

Poznávání okolí s elektrickým autíčkem

Jak fungují elektrická autíčka?

Elektrická autíčka jsou poháněna baterií podobně jako běžná elektrická vozidla. Po plném nabití může vaše dítě na autíčku jezdit přibližně 1 až 3 hodiny, v závislosti na modelu a kapacitě baterie.

Autíčko může být řízeno přímo dítětem nebo ovládáno dálkově, což umožňuje rodičům kontrolovat jeho pohyb.

Jakou rychlostí mohou elektrická autíčka jezdit?

Rychlost elektrických autíček se pohybuje od 4 km/h, což je bezpečná rychlost pro děti, až po 7 km/h pro ty rychlejší modely. Mnohá ​​autíčka jsou vybavena regulátorem rychlosti, což umožňuje přizpůsobit rychlost podle potřeby a bezpečnosti.

Jaký je věkový rozsah pro jízdu na elektrickém autě?

Elektrická autíčka jsou dostupná pro různé věkové skupiny, od batolat po teenagery. Většina modelů je navržena pro děti ve věku 3 až 6 let, ale naleznete také varianty pro jiné věkové kategorie.

Jaké doplňky mohou mít elektrická autíčka?

Elektrická autíčka mohou být vybavena řadou bezpečnostních a zábavných prvků včetně rychlého brzdového systému, zámku volantu, bezpečnostních pásů, omezovače rychlosti, vestavěných audio nebo video systémů, světel, nastavitelných sedadel, dálkového ovládání a dalších funkcí v závislosti na modelu.

p>

Jak si vybrat to nejlepší elektrické autíčko?

Máte-li problém s výběrem, neváhejte nás kontaktovat a rádi vám poradíme. Zde jsou některé modely, které by vás mohly zajímat:

Elektrické autíčko Kabriolet B1

Toto sportovní elektrické autíčko je určeno pro děti od 1 do 4 let a nabízí pocit jak ze závodní dráhy.

Elektrické autíčko Kabriolet

Elektrické autíčko Velký Jeep X3 4×4

Pro malé dobrodruhy je zde Jeep s pohonem 4×4, který zvládne i náročnější terén s maximální rychlostí 5 km/h.

Elektrické autíčko Jeep

Elektrické autíčko Kabriolet M5

Pro milovníky luxusu je zde Kabriolet M5, se kterým zažijete jízdu plnou stylu a elegance rychlostí 5 km/h.

Luxusní elektrické autíčko

Závěr

Elektrické autíčko je ideální hračkou pro děti, které se chtějí naučit řídit, porozumět důležitosti bezpečnosti a zároveň zažít spoustu zábavy. Je to perfektní kombinace zábavy, výchovy a bezpečnosti.

Zdroj: https://www.kidscarz.com.au/blogs/news/the-ultimate-guide-to-kid-s- electric-cars-safely-introduce-your-child-to-the-world-of-cars

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Poštovné ZDARMA

Na všechny objednávky

Prodloužená doba k odstoupení

Možnost vrácení do 20 dnů

Světové značky

Široký výběr produktů

Bezpečný nákup

Dobírka / MasterCard / Visa