Sleva!

Sušička prádla BOSCH Wärmepumpentrockner WQG235D90 s kapacitou 8 kg a energetickou třídou A+++

19,236 

Hlavní vlastnosti

BOSCH Wärmepumpentrockner WQG235D90 je špičkový vysoušeč prádla s energetickou třídou A+++, který zaručuje vysokou účinnost a úsporu energie. S kapacitou 8 kg je ideální pro rodiny a domácnosti, které potřebují sušit větší množství prádla. Tento model nabízí tichý chod s hladinou hluku pouhých 64 dB a kondenzační efektivnost třídy B. Vybaven je širokou škálou programů včetně speciálních režimů pro různé typy tkanin a ochranou proti zmačkání, což z něj činí velmi flexibilní a uživatelsky přívětivý přístroj.

< /p>

Programy a funkce

Sušička BOSCH WQG235D90 obsahuje množství programů pro každý typ prádla, včetně programů pro bavlnu, snadnou údržbu, halenky, košile, peří, jemné prádlo, utěrky, rychlý mix , sportovní oblečení a vlnu. Funkce Knitterschutz chrání prádlo před zmačkáním až 120 minut po ukončení sušení. TouchControl tlačítka zjednodušují ovládání a umožňují nastavit sušení přesně podle potřeb. Systém AutoDry zajišťuje optimální vlhkost prádla a selfCleaning Condenser snižuje potřebu údržby sušičky.

Komfort a bezpečnost

Komfort při používání sušičky BOSCH WQG235D90 zvyšuje velký LED displej, který informuje o zbývajícím čase a možnostech programování. Sensitive Drying System s nerezovou bubnem a Softdesign Mitnehmer zajišťují šetrné sušení. Bezpečnost je zaručena díky funkci Kindersicherung, která chrání přístroj před nechtěným zásahem dětí. LED osvětlení bubnu a AntiVibration Design přispívají ke stabilitě a tichému chodu sušičky.

Technické informace a design

Sušička BOSCH WQG235D90 je navržena tak, aby se hodila do moderních domácností. Lze ji umístit pod pracovní desku o výšce niky 85 cm. Rozměry sušičky jsou 84.2 cm x 59.8 cm x 61.3 cm (výška x šířka x hloubka), což umožňuje její snadné zařazení do většiny prostor. Wärmepumpentechnologie využívá ekologické chladivo R290, což snižuje dopad na životní prostředí.

Dostupné na objednávku

4242005314553
Sušička prádla BOSCH Wärmepumpentrockner WQG235D90 s kapacitou 8 kg a energetickou třídou A+++ 22,505  19,236 

Máte dotazy kontaktujte nás !

  • S námi ušetříte! Dbáme na nejlepší ceny!
  • Doručení i do 24 hodin po vytvoření objednávky
  • Široký výběr nejpopulárnějších značek
Možnosti platby

BOSCH Wärmepumpentrockner WQG235D90 je vysoce efektivní vysoušeč prádla s energetickou třídou A+++, který nabízí vynikající výkon a nízkou spotřebu energie. S nominální kapacitou 8 kg je ideální pro domácnosti s větším množstvím prádla. Průměrná doba programu je 179 minut a hladinu hluku64 dB(A) re 1 pW, což z něj dělá poměrně tichý přístroj.

Kondenzační efektivnost tohoto vysoušeče je zařazena do třídy B, s hodnotou 88 %%, což znamená, že velká část vlhkosti z prádla je efektivně odstraněna.

Standardní programy zahrnují Baumwolle (bavlna) a Pflegeleicht (snadná údržba). Speciální programy nabízejí možnosti jako Blusen/Hemden (blůzky/košile), Daunen (peří), Feinwäsche (jemné prádlo) strong>, Handtücher (utěrky), Schnell/Mix (rychlý/mix), Extra Kurz 40′ (extra krátký 40 minut), < strong>Sportswear (sportovní oblečení), Wolle finish (vlna dokončení) a Zeitprogramm warm (časový program teplý). Bettwäsche-Programm je speciálně navržen pro sušení ložního prádla s redukcí zamotání velkých kusů díky reverzní rotaci bubnu.

Funkce Knitterschutz poskytuje 120 minut ochrany proti zmačkání po skončení programu. Option Halbe Beladung optimalizuje sušení při menších množstvích prádla. TouchControl-Tasten umožňují snadné ovládání sušičky s možnostmi jako Bügeltrocken (k žehlení), Schranktrocken (do skříně), Schranktrocken+ (do skříně plus), Fertig in (hotovo pro), Knitterschutz (proti mačkání), Schontrocknen (šetrné sušení), Signal (signál), Start / Nachlegen / Pause (start / přidání / pauza), 24 h Fertig in (hotovo za 24 hodin).

Komfort a bezpečnost jsou zajištěny díky selfCleaning Condenser, AutoDry pro feuchtegesteuerte Trocknungsprogramme (vlhkostí řízené sušící programy), Sensitive Drying System s velkou nerezovou bubnem a Softdesign Mitnehmer. Trommelinnenbeleuchtung je realizována pomocí LED světla, zatímco AntiVibration Design zajišťuje větší stabilitu a tichý chod. Großes LED-Display poskytuje přehled o zbývajícím čase a možnostech programování.

Nutzungszähler zaznamenává počet dokončených programů, Beladungsempfehlung řadí s optimálním množstvím prádla, Kindersicherung chrání před nechtěným zásahem dětí a Signal am Programmende informuje o skončení programu. Glastür mit Vorglas ve stříbrno-bílé barvě a Schwenktür, pravostěnně umístěná, doplňují moderní design.

Technické informace zahrnují možnost umístění pod pracovní desku s výškou niky 85 cm. Rozměry přístroje jsou 84.2 cm x 59.8 cm (výška x šířka) a 61.3 cm hloubka. Při otevřených dveřích dosahuje hloubky 109.6 cm. Wärmepumpentechnologie využívá ekologické chladivo R290.

Parametry:
Typ přístroje: samostatně stojící
Typ sušičky: sušička s tepelným čerpadlem
Energetická třída: A+++
Kapacita: 8 kg
Barva: bílá
Vybavení: možnost připojení na odpad, hadice na odpad v balení, skleněné dveře, ochrana proti zmačkání, zobrazení zbývajícího času, šetrný buben, možnost nastavení času startu, samočistící kondenzátor
Speciální programy: peří/ložní prádlo, košile/blůzky, krátký program, šetrný program, sportovní oblečení, vlna.

Další informace

Označení

Otázky a odpovědi

Zatím nejsou žádné otázky

Položit otázku

Na vaši otázku odpoví zástupce obchodu nebo další zákazníci.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za otázku!

Vaše otázka byla přijata a bude brzy zodpovězena. Nezadávejte prosím stejnou otázku znovu.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší otázky došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace:

Přidat odpověď

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.

Děkujeme za odpověď!

Vaše odpověď byla přijata a bude brzy zveřejněna. Nezadávejte prosím znovu stejnou odpověď.

Chyba

Warning

Při ukládání vaší odpovědi došlo k chybě. Nahlaste to prosím správci webu. Dodatečné informace: